Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hernanes'in kaç maçını izlediniz izlenimleriniz neler biraz açar mısınız ?

Sneijder'in daha çok atanı gibi..Sneijder'den daha iyi demiyorum ama Alex gibi çok önde kalan bir adam değil ama baya gol atıyor. 8-10 atar senede minimum. Yetenekli ve oyun içinde, özellikle pas oyununda liderliği alaibliyor. Sorumluluk sahibi.

fifa'da falcao diye bir eleman var, cok iyi, onu alalim :trollface:

almanyada yasiyoruz diye gyafurmu olduk yunus. nerde oldugumu bildin müslüman oldugumuda bilseydin ya bari

yo ben sana gevur demedim ki haşa müslüman allaha inanan alkol almayn güzel bir evliligi olan bir abi oldgnu biliyorum

[video=youtube;HH-6y5PdfRA]https://www.youtube.com/watch?v=HH-6y5PdfRA[/video]

genelde bu video ya herkes hhahaha cahil okumak istemiyor neyin kafası bu diye izliyor ama amele cırak usta deyip geçmemek lazım saha mühendisi olarak çalıştıgım şantiyede öyle ustalar 5 bin tl aylık alan 7 bin tl alan olay yaptıgın işte iyi olmakta okumak insana mesleki anlamda pek birşey katmaz anasını satayım okadar dirsek çürüttük mühendislikte mezun oldugunda hiçbirşeysin sadece analitik düşünme ve biraz kültür katıyor sana onuda gayet bu seviyelere kadar okumadan kişisel gelişimle saglayabilirsin

okumayın lan! :(

genelde bu video ya herkes hhahaha cahil okumak istemiyor neyin kafası bu diye izliyor ama amele cırak usta deyip geçmemek lazım saha mühendisi olarak çalıştıgım şantiyede öyle ustalar 5 bin tl aylık alan 7 bin tl alan olay yaptıgın işte iyi olmakta okumak insana mesleki anlamda pek birşey katmaz anasını satayım okadar dirsek çürüttük mühendislikte mezun oldugunda hiçbirşeysin sadece analitik düşünme ve biraz kültür katıyor sana onuda gayet bu seviyelere kadar okumadan kişisel gelişimle saglıyabilirsin

okumayın lan! :(

Adamların amelesi bizim ülkemizdeki mühendis doktorla aynı maaşı alıyor renktaş dogal yani bizde millet doktor mühendis olmak istiyor bu yüzden :lol:

Hernanesi alabileceğimize inanan yoktur heralde. 20 Milyon u gözden çıkaracaksınki işin oluru olsun. Bu da mümkün değil. Zarate belki olabilir. Takımdaki eksikliği giderirmi orası şüpheli. Formda bi Zarate tabiki giderir ama takımda kendine yer bulamadığına göre var bişeyler.

Hernanes ve Zarate yi alabilirsek eğer Schalke yi eleme şansımız çok çok artar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt