Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

pato 15 milyon euroya resmen bedavaya gitti...hemde 23 yaşında...nasıl kaçırdık biz bu adamı delircem ya....

İngiltere Premier League'de kötü günler geçiren Queens Park Rangers, Chelsea'li orta saha oyuncusu Marko Marin'i kiralamak için uğraşıyor. (Bild)

g.süzen nedense hiç yararlı olmayacak bir oyuncu gibi geliyor bana...

Balta, Caglar miyadini doldurdu, Besiktas'a falan sevabina bedava gönderip oraya en azindan mücadele edebilecek bir adam gelmeli..

G.Süzen bence iyi adam.

20 30 mu geçen bir haber okudum 6 7 m euroya bırakacak newcastle diyordu

7 milyon sterlin e serbest kalma maddesi varmış.

Sky Sports’a konuşan teknik direktör Pardew, “Takımda kalacağını düşünüyorum. Fakat sözleşmesinde madde nedeniyle güç onda ve ayrılma ihtimali var” dedi.

Doğru hocam haklısınız , Stoch'a göre kıyaslarsak şuan çok bir şey yapmadı ama daha yarım sezon geçti sadece , Pitroipa'nın kaçtığına bende üzüldüm fakat asla Shaqiri'ye üzüldüğüm kadar üzülmedim , eğer geçen sezon devre arası Yiğit'in yerin Olcan'ı ve Shaqiri'yi alsaydık her şey şuan çok farklı olurdu fakat hayırlısı buymuş.

Shaqiri deme bana adam 11.5 e gitti icim kahroluyor resmen :o amrabattan iyi oyuncumu yoktu bak belese madriddeki Cristian Rodríguez vardi ,Guardado vardi ,giovanni dos santos vardi vardida vardi biz gittik kayserinin oyuncusuna 9 verdik.

Balta, Caglar miyadini doldurdu, Besiktas'a falan sevabina bedava gönderip oraya en azindan mücadele edebilecek bir adam gelmeli..

G.Süzen bence iyi adam.

Zaten sol bek bölgesinde as olarak yabancı kullanmak zorundayız , fakat yerli olarak alternatif anlamında Balta ve Çağlar hakikaten miyadını doldurdu , bir şekilde takasta vs. kullanıp gönderilmeli , oraya alınacak yabancı ismin arkasına alternatif en iyi yerli olaraksa iki isim var ; biri Gökhan Süzen diğeri Atila Turan.

İngiltere Premier League'de kötü günler geçiren Queens Park Rangers, Chelsea'li orta saha oyuncusu Marko Marin'i kiralamak için uğraşıyor. (Bild)

Devreye biz girip alsak , 2.turda Schalke'yi tek başına bile yıkabilir.

Potansiyel olarak harika bir oyuncu henüz kendini bulamadı.

Bizim Baros bu sene Bjk'ye gitse, bence hepimizi şaşırtırdı.En az 10 golü vardı gitseydi Bjkye.Bence yönetim bu yüzden izin vermedi :D Orda iyi oynar bize kızarlar diye.

Baros(Almeida)

Olcay - Fernandes - Holosko

[video=youtube;FdaWUgQgm9E]https://www.youtube.com/watch?v=FdaWUgQgm9E[/video]

[video=youtube;BT0NOpmtVVA]https://www.youtube.com/watch?v=BT0NOpmtVVA[/video]

:ayatollah:

Zaten sol bek bölgesinde as olarak yabancı kullanmak zorundayız , fakat yerli olarak alternatif anlamında Balta ve Çağlar hakikaten miyadını doldurdu , bir şekilde takasta vs. kullanıp gönderilmeli , oraya alınacak yabancı ismin arkasına alternatif en iyi yerli olaraksa iki isim var ; biri Gökhan Süzen diğeri Atila Turan.

Kac sezondur sol bek bekliyoruz, gönderilmesi gündemde olan Riera bizi kurtardi bu iletten.Her yaz sezonu sol bek gerekli fln. diyoruz, kac sezondur ne gelen var ne giden. Sonrada forumun teknik direktörleri gelip yerli sol bek yok yeaa, diyor ne transferi. Yoksa alt yapidan yetistireceksin bukadar basit. Balta-Caglar yerine kimi koysan en azindan mücadele eder. Bu ruhsuzlar bir an önce gönderilmelidir.

g.süzeni 8jk ye kaptırmamıza akıl sır ermiyor çağlar balta bekleyeceğine bu çocuk beklesin hiç değilse oynadığı zaman herkesin içinde bir umut olur maliyetide düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt