Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sola taiwo gelmeye sıcak bakıyor

orta saha snijder oda gelebilir

defansa lescot .....daha neyi dusunuyor bu yonetim yaa......al bu ucunu sampıyonlar ligi final % 90...

Gaetan Bong'u izliyorsunuz sanırım hocam ?

Biraz izlenimlerinizi aktarır mısınız ?

Daha öncede yazdım, hatta forumda denk geliş izleyenler de olmuş, bir arkadaş sol açık sanmıştı hızından dolayı. Adam aslen sol bek ve ön libero. İki mevkide de aynı oranda başarılı. Oldukça kıvrak, atletik biri. Ama bir afro'dan beklenmeyecek olçüde, oyun bilgisi, stabilitesi iyi. 2010 Dunya Kupasında (hollanda-kamerun maçı özellikle) Kamerun grup maçlarında dikkatimi çekmişti ilk olarak, o mnaçlarda ön libero oynadı. Kesinlikle aklınıza Topal vari çakılı adam gelmesin, Suat Kaya-Aurelio karışımı, çabuk ayagı duzgun bir adam.

Boy 1.83 ama oldukça kıvrak, kulubunde sol bek oynuyor, çizgide de oldukça hızlı. Transfermarkt sitesinde soper-önlibero-sol bek gözükür mevkileri. Ben ise atletik Ergün Penbe diyorum. Ne yazık ki videosu az. Fransa ligi maçlarını izleyenler birkaç maçını izlemiştir. Kamerun milli takımı maçlarından daha iyi gözlemlenir. Takımının en pahalı oyuncusu konumuna geldi transfermarkt'a göre. Tek derdi Afrika kupası bence. Yoksa bence hem Melo'yu yedekler (Yekta'dan serttir) hem de hucumcu sol bek oynar.

https://www.transfermarkt.com.tr/tr/gatan-bong/profil/spieler_36291.html

https://www.zimbio.com/photos/Gaetan+Bong

Atmaca gibi :)

https://www.youtube.com/watch?v=bViX_USVtSE

Bu arada twitter'da bir şey gördüm :D ;

Muslera:Begendiğim kaleciler arasında iki isim verebilirim.Cenk Gönen ve Eduardoyu begeniyorum.Şair burada volkanı iplemiyor

Koca bi röportaj yapmışlar muslera ile sadece o bölümünü manşet yapmış gazeteler siteler falan :mad:

Daha öncede yazdım, hatta forumda denk geliş izleyenler de olmuş, bir arkadaş sol açık sanmıştı hızından dolayı. Adam aslen sol bek ve ön libero. İki mevkide de aynı oranda başarılı. Oldukça kıvrak, atletik biri. Ama bir afro'dan beklenmeyecek olçüde, oyun bilgisi, stabilitesi iyi. 2010 Dunya Kupasında Kamerun grup maçlarında dikkatimi çekmişti ilk olarak, o mnaçlarda ön libero oynadı. Kesinlikle aklınıza Topla vari çakılı adam gelmesin, Suat Kaya-Aurelio karışımı, çabuk ayagı duzgun bir adam.

Boy 1.83 ama oldukça kıvrak, kulubunde sol bek oynuyor, çizgide de oldukça hızlı. Transfermarkt sitesinde soper-önlibero-sol bek gözükür mevkileri. Ben ise atletik Ergün Penbe diyorum. Ne yazık ki videosu az. Fransa ligi maçlarını izleyenler birkaç maçını izlemiştir. Kamerun milli takımı maçlarından daha iyi gözlemlenir. Takımının en pahalı oyuncusu konumuna geldi transfermarkt'a göre. Tek derdi Afrika kupası bence. Yoksa bence hem Melo'yu yedekler (Yekta'dan serttir) hem de hucumcu sol bek oynar.

Ortalama bonservisine ne kadar öderiz peki bugün alsak ?

Edit ; Bong'un da Metz'de oynamışlığı , Metz geçmişi , Metz Fransa'da gerçekten çok iyi oyuncular çıkarıyor , fabrika gibi aynı , takip edilmeli bence.

Galatasaray'da tek hedef savunma

Galatasaray Almanyanin VfB Stuttgart kulübünde forma giyen Türk kökenli stoperi Serdar Tasci ile ciddi sekilde ilgileniyor.

Transfermarkt.

Galatasaray'da tek hedef savunma

Galatasaray Almanyanin VfB Stuttgart kulübünde forma giyen Türk kökenli stoperi Serdar Tasci ile ciddi sekilde ilgileniyor.

Transfermarkt.

ilgilenmemiz gereken 1 numaralı stoper kesinlikle. umarım doğrudur...

Bende böyle düşünüyorum fakat ; bu kadar gelmişken ve Schalke gibi şuanki kadromuzla bile eleyebileceğimiz bir ekip çıkmışken neden Çeyrek oynayıp bütün Türkiye'yi arkamıza almıyoruz , daha iyi reklamımızı yapmıyoruz , oyuncularımız daha iyi piyasa yapmasın , neden daha fazla prim ve yayın hakkı geliri almayalım :) ?

Doğrudur bu kadar şan ayağımıza gelmişken yukarıyı zorlamak gerekir ancak bütün planı programı anlık başarıya odaklı değil ileriye dönük yapmalıyız.. Yoksa 10 yıl sonra yine bu çeyrek finali hatırlayıp iç çekiyor şekilde buluruz kendimizi.. Fener 2007'de Çeyrek finali gördü daha sonra Avrupa'da dandik takımlara elenip durdu bizde öyle o çeyrek finalden sonra hızla düşüşe geçtik.. Önemli olan devamlılık bu sene Çeyrek olsun veya olmasın benim için bundan daha önemlisi var Seneye bu kupada olmak, Ha tabi ki Çeyrek Final görmek istemez miyim sonuna kadar isterim, Çıkamazsak da çok üzülürüm

Ortalama bonservisine ne kadar öderiz peki bugün alsak ?

Edit ; Bong'un da Metz'de oynamışlığı , Metz geçmişi , Metz Fransa'da gerçekten çok iyi oyuncular çıkarıyor , fabrika gibi aynı , takip edilmeli bence.

Türkiye fiyatını bilemem ama çok populer bir adam değil şimdilik sadece bir ara Sunderland peşindeydi. O.Lyon Monzon'u 4m euroya aldı, bizde o fiyata yakın alırız normalde ama bu yonetecilerle bilemem.

Carlinhos'a 6m euro fiyat çekiliyormuş ?! M.Kharkiv J.Sosa, Taison, C.Xavier gibi adamları kaça almış bir bakın, altı üstü yerel sol bek olan, tamam benimde begendiğim (Bruna Cortes'den daha iyi bence) Carlinhos nasıl 6m euro olur hayret...

Kaldı ki, Carlinhos sadece sol bek oynar hadi zorlasan da açık. Kuvvetli bir adam değil ince biraz. G.Bong stoper, ön libero, sol bek hatta açık oynar.

serdar tasci mutlaka alinmali, yasina ragmen lider bir oyuncu, hemde turk.

amrabat artik schalke macinda'da iyi oynamassa sene sonunda gonderilmeli 4-5'e

Honda süper ama bizim takımda iş yapamaz. Adam havadan mükemmel pas atıyor ama bizim top kontrol edebilen forvetimiz yok ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt