Daha öncede yazdım, hatta forumda denk geliş izleyenler de olmuş, bir arkadaş sol açık sanmıştı hızından dolayı. Adam aslen sol bek ve ön libero. İki mevkide de aynı oranda başarılı. Oldukça kıvrak, atletik biri. Ama bir afro'dan beklenmeyecek olçüde, oyun bilgisi, stabilitesi iyi. 2010 Dunya Kupasında Kamerun grup maçlarında dikkatimi çekmişti ilk olarak, o mnaçlarda ön libero oynadı. Kesinlikle aklınıza Topla vari çakılı adam gelmesin, Suat Kaya-Aurelio karışımı, çabuk ayagı duzgun bir adam.
Boy 1.83 ama oldukça kıvrak, kulubunde sol bek oynuyor, çizgide de oldukça hızlı. Transfermarkt sitesinde soper-önlibero-sol bek gözükür mevkileri. Ben ise atletik Ergün Penbe diyorum. Ne yazık ki videosu az. Fransa ligi maçlarını izleyenler birkaç maçını izlemiştir. Kamerun milli takımı maçlarından daha iyi gözlemlenir. Takımının en pahalı oyuncusu konumuna geldi transfermarkt'a göre. Tek derdi Afrika kupası bence. Yoksa bence hem Melo'yu yedekler (Yekta'dan serttir) hem de hucumcu sol bek oynar.