Evet katiliyorum. Yabanci degil, kaliteli yerli stoper alinmali. Serdar Tasci ve Omer Toprak uygun isimler. Serdar Aziz'e hele ki o telaffuz edilen o fiyatlara pek sicak bakmiyorum.
Takimin en buyuk eksikligi su an icin sol bektir. Riera isi goturuyor ama CL'de buyuk takimlarin sag kanatlari karsisinda yeterl olmaz. Defansif yonu daha kuvvetli ve hizli bekler lazim. Carlinhos olursa iyi olacak.
Bununla beraber kreatif ortasaha takimin en buyuk eksiklerinden bir tanesi. Ortasahanin ilerisine, gole yonelik oynayacak ve gerisinde oynayacak Selcuk/Melo gibi adamlarin yukunu hafifleterek ileriye top tasiyacak ve yeri geldiginde sut cekecek, gol atacak, asist yapacak bir adama ihtiyac oldugu cok acik. Benim bu bolge icin en buyuk istegim Diego, o olmazsa Hernanes. Ama mumkunse olsun
Bu ucu disindaki transferler acikcasi keyfe keder. Bir tane alternatif defansif ortasaha alabiliriz. Zira Eboue Afrika kupasina gittigine hoca bu bolgede Hamit'i dusunecek. Ortasahada Selcuk/Yekta alternatifsiz kalacak. (Ceyhun'un yetersiz oldugu icin gonderilecegini dusunerek knusuyorum). O acidan bu bolgeye de alternatif bir takviye yapmamiz gerekir diye dusunuyorum. Kafamdaki en buyuk aday tabii ki Alper Potuk. Bu tespitlerden sonra, ara transfer doneminde fazla da fantaziye kacmadan gormeyi bekledigim Galatasaray yaklasik soyle bir sey:
4-4-2 (aslinda 4-1-2-1-2)
------------Muslera--------------
Eboue--Semih--Serdar---Carlinhos
--------------Melo------------------
------Hamit--------Selcuk---------
-------------Diego-----------------
------Burak-----------Umut-------
Eger 4-3-3 oynayacaksak en az bir tane kaliteli kanat almamiz icap eder ama elimizdeki kadro yapisiyla hocanin 4-3-3 oynatacagini pek sanmiyorum.