Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Katılıyorum , bence en iyi seçenek , jübile maçı yaptırılıp , teknik kadroda kendine yer bulması olur :)

Sampiyonluktaki katkisi yüzünden, yarim senelik alacagini verip sözlesmesini feshetmeliyiz diye düsünüyorum. Ujfalusi´nin bu sene toparlanmasi bence mümkün degil

Alternatif olarak alarim diyorsun ama baksana adamlar 7 m euro'dan acmislar kapiyi. Bu fiyata yedek oturacak adam alinir mi? Ha 5 milyona kadar biraksinlar eyvallah. Fatih Hoca adam eder Serdar Aziz'i. Yerli piyasadaki futbolcu fiyatlarini cok abarti buluyorum. Hepsi yabanci kisitlamasi yuzunden.

Büyüyen bir Galatasaray'da işler böyle olmak zorunda :)

Bu zaten 2 yıllık planlama , bu sezon sonu ve gelecek sezon sonu , yani bu sezon ve gelecek sezon da şampiyon olsak , ŞL'de gruptan çıksak falan bu transferler çok çok rahat yapılır öyle de olacak gibi gözüküyor :)

Güzel bir kadro fakat bu kadroyla kanat organizasyonu hemen hemen çok düşük olur , o yüzden ben böyle bir kadro beklemiyorum açıkcası , 4-2-3-1 bekliyorum , hem Amrabat'ı da takımda kesmez olursa şöyle bir kadro olur ;

Bu arada Carlinhos transferi için 7-8 Mn € istediği söyleniyor Fluminense'nin eğer bu fiyat verilecekse Avrupa'dan üst düzey bir sol bek getirilsin daha iyi :)

Birde ben devre arası dönemde bir yerli kanat oyuncusu alacağımızı düşünüyorum büyük ihtimal Kerim Frei ve Sercan Saraer'in adı geçiyor , Frei zor bonservisi şuan çok , sezon sonu halledilir o iş bence , Sararer iyi sezon sonu sözleşmesi bitiyor kulübü 1-2 Mn € civarına bırakıyor :) O yüzden Hamit'in bölgesine ek olarak onuda yazdım. 4-2-3-1 sağ açığında daha faydalı olur Hamit'ten.

607429_Galatasaray_SK.jpg

Cift forvetli olarak yazdim ama tabii tek forvet oynanirsa boyle bir kadro daha mantikli olur. Simdi anladigim kadariyla Fatih Hoca kanatlardan cok ortasaha'daki baskya daha cok onem veriyor. Kanatlari Dani Alves gibi boydan boya kapatacak bekler istiyor. Eboue kismen bu tanima uyuyor. Sol beke de boyle bir adam bulursa (ki Carlinhos' tam da boyle bir adamdir) ortasahaya yuklenir die dusunuyorum. Carlinhos'u izlerseniz gorecekseniz, adam en soldan kaptirip rakip ceza sahasina kadar geliyor, asist yapiyor, pas veriyor, sut cekiyor. Tam hocamizin tarzi bir oyuncu. Avrupadan da alsak bu tarz bir oyuncuya benzer rakamlar odememiz gerekir. Ne derece dogrudur bilmiyorum ama 32 yasindaki Ashyley Cole'e 3m pound istendigi soyleniyor ki bu da yaklasik 3.5-4m euro yapar. Bu adama 4 m euro verene kadar git Carlinhos'a 7m euro ver. Yasi genc. cok teknik ve hizli bir futbolcu. 7-8 istiyorlarsa 6'ya kapatiriz. Zaten 5'e kadar cikmisiz 1m euro daha verip bu isi bitirmeliyiz diye dusunuyorum.

Kurdugun kadro guzel olmus. Tek forvetli sistemde benimde yazacagim budur. Yanliz sag tarafta Sercan uygundur ancak ayni verimi Hamit'ten alamayiz diye dusunuyorum. Biz onu hep sag acik, ortasahanin sagi olarak dusunduk ama Hamit'in asil yeri ortasahanin gobegidir. Yekta/Selcuk/Melo gibi. Sag bek ve sag acikta daha cok yokluktan oynuyor.

Cift forvetli olarak yazdim ama tabii tek forvet oynanirsa boyle bir kadro daha mantikli olur. Simdi anladigim kadariyla Fatih Hoca kanatlardan cok ortasaha'daki baskya daha cok onem veriyor. Kanatlari Dani Alves gibi boydan boya kapatacak bekler istiyor. Eboue kismen bu tanima uyuyor. Sol beke de boyle bir adam bulursa (ki Carlinhos' tam da boyle bir adamdir) ortasahaya yuklenir die dusunuyorum. Carlinhos'u izlerseniz gorecekseniz, adam en soldan kaptirip rakip ceza sahasina kadar geliyor, asist yapiyor, pas veriyor, sut cekiyor. Tam hocamizin tarzi bir oyuncu. Avrupadan da alsak bu tarz bir oyuncuya benzer rakamlar odememiz gerekir. Ne derece dogrudur bilmiyorum ama 32 yasindaki Ashyley Cole'e 3m pound istendigi soyleniyor ki bu da yaklasik 3.5-4m euro yapar. Bu adama 4 m euro verene kadar git Carlinhos'a 7m euro ver. Yasi genc. cok teknik ve hizli bir futbolcu. 7-8 istiyorlarsa 6'ya kapatiriz. Zaten 5'e kadar cikmisiz 1m euro daha verip bu isi bitirmeliyiz diye dusunuyorum.

Kurdugun kadro guzel olmus. Tek forvetli sistemde benimde yazacagim budur. Yanliz sag tarafta Sercan uygundur ancak ayni verimi Hamit'ten alamayiz diye dusunuyorum. Biz onu hep sag acik, ortasahanin sagi olarak dusunduk ama Hamit'in asil yeri ortasahanin gobegidir. Yekta/Selcuk/Melo gibi. Sag bek ve sag acikta daha cok yokluktan oynuyor.

Carlinhos'u çok izlemedim ama tutmamasından korkuyorum ve maliyeti de yüksek buda o korkuyu körüklüyor.

Bu nedenden dolayı biraz daha bilindik oyuncu alırız eğer 7-8 Mn € lar dönüyorsa dedim :)

Ama dediğiniz gibiyse hemen alalım :D Sağda Sercan'ın gerçekten alırsak çok etkili olacağını düşünüyorum özellikle ligde olsun.

Yine 5 Ocak´ta harekete gecilecek haberleri var :) 25 Ocak ideal aslinda, bu kadar da acele etmeyin ya

Katılıyorum , fakat getirilmesi çok zor yıllık net 4.950.000 € alıyor , burada vergiler %15 en az 6.5 Mn € vereceğiz yıllık ki gelsin :( , yani hemen hemen çok çok zor.

Ama şuan Sneijder için girişimlerimiz varmış , Sneijder daha çok alıyor ona girişecek gücümüz var demekki :D

Eğer öyleyse Sneijder getirilsin olmazsa Diego alınıp gelinsin :)

Ya ben su mantiga karsiyim. Yok takim ici dengeler, yok maksimum ucret su kadardir onun ustune cikamayiz. Oturup hesaplanir bu oyuncunun getirisi nedir, goturusu nedir? Schalke'yi elememize katki sunacak mi? Ligde sampiyon olmamiza yardimi dokunacak mi? Ceyrek finalde karsilasacagimiz rakiple basabas oynamamizi, onun kalesinde tehlikeler yaratamamizi saglayacak mi? Bunlari yapacaksa verilecek paranin onemi yok. Artik CL'de belli bir asamaya geldik. Belli bir vizyonumuzun olmasi gerekir. Yoksa daha ileri gidemeyiz. Sene basinda yaptigimiz transferlere odedigimiz paralar herkesi rahatsiz etmisti, yok transfer hovardasi bilmem ne. Ama su an o transferlerin cok daha fazlasini kasamiza koyduk. Konuya bu sekilde yaklasmamiz gerekir.

Kaldi ki, cilek olarak adi telaffuz edilen oyuncular icinde Diego belki de en "mutevazi" ucret isteyeni. O yuzden maasin fazla sorun olacagini sanmam. Asil sorun takima uyum saglayip saglamayacagi ki bunda da son soz ve sorumluluk hocaya aittir. Ama bence Diego takim icin mukemmel bir takviye olur.

Bakin, bana sorsalar Sneijder mi Diego mu, ben Diego'yu tercih ederim. Hem fizik olarak ondan daha kuvvetli hem de daha golcu bir oyuncu. Yanlis anlasilmasin, Diego Sneijder'den daha iyi bir oyuncudur demek istemiyorum. Her iki oyuncunun da kendine gore artilari eksileri var. Sneijder denen adam Real'de falan oynamis. Ben sadece Diego'nun Galatasaray'in sistemine daha cok uyacak ve daha cok ihtiyacimiz olan bir futbolcu oldugunu soyluyorum.

Ancak carlinhos bana biraz defansif yönü zayıf gibi geliyor daha çok atağı düşünen her atakda ileriye çıkan bir yapıyı kaldıramayız bence zaten işin ofansif yönünü riera yapabiliyor :) Bence alınacak solbek biraz daha defansif yönleriyle güven vermeli.

Carlinhos'u çok izlemedim ama tutmamasından korkuyorum ve maliyeti de yüksek buda o korkuyu körüklüyor.

Bu nedenden dolayı biraz daha bilindik oyuncu alırız eğer 7-8 Mn € lar dönüyorsa dedim :)

Ama dediğiniz gibiyse hemen alalım :D Sağda Sercan'ın gerçekten alırsak çok etkili olacağını düşünüyorum özellikle ligde olsun.

Atletico Minero maclarini izlemis degilim, ya da duzenli takip etmiyorum. Dusuncelerimin kaynagi youtube video'lari ama elbet bunlar da aldatici olabilir. Ama selecaio'ya kadar yukselmis bir adamin da fazla kotu olacagini sanmam. En az >= Andre dos Santos'tur kanimca.

Umarim oyle olur. Zira su anda Galatasaray'in ihtiyaci olan tam da Lincoln tipinde bir oyuncu. O gittikten sonra yerini doldurabildik mi? Ayrica teknik olarak Lincoln'den daha iyi, ondan daha hizli, fizigi daha kuvvetli ve de daha golcu.

Lincoln gibi olacaksa gelmeden başka takımlara gitsin bu taraftar 2. Lincoln'ü kaldıramaz.

Serdar Taşçı haberlerinin aslı nedir Serdar Semih ikilisi mükemmel olur yalnız

musleraya real madrid göz dikmiş. demin haber sitesinde gördümm

casillasla ipler kopmuş malagada o yüzden yedek bırakmış. portekizli teknik adam cldeki uruguaylı kalecinin performansını beğenmiş daha önce Türk milli takımınında teknik direktörlüğünü yapmış olan Fatih terimle ile sezon sonu görüşme yapacaklarmış.....

ayrıntılar birazdan....

kişisel yorumum bize onur gibi Türk bir kaleci şart... ufağa hiç güvenmiyorum

Casillas-Muslera takas olur :trollface:

Ancak carlinhos bana biraz defansif yönü zayıf gibi geliyor daha çok atağı düşünen her atakda ileriye çıkan bir yapıyı kaldıramayız bence zaten işin ofansif yönünü riera yapabiliyor :) Bence alınacak solbek biraz daha defansif yönleriyle güven vermeli.

Dedigim gibi benim izledigim video'larda defansif yonu pek zayif gelmedi, gayet yerinde ve sert mudaheleleri vardi. Sizdeki bu "defansif yonu zayif" fikri nasil olustu pek emin degilim ama eger (benim de bir zamanlar yaptigim gibi) FM profiline gore konusuyorsaniz cok gercekci olsalar da her zaman bire bir tutmuyor. Oyuncuyu iyice takip etmek gerekir ki bunu da Taffarel yapacak zaten, hoca da onun raporuna gore karar verecek. Acik soylemek gerekirse benim Taffarel'in gozlem yetenegine inancim tam. Kaldi ki Brezilya milli takimina kadar yukselmis birinin de defansif yonunun zayif olmasi pek beklenmez. En azindan Riera'dan daha iyidir.

Lincoln gibi olacaksa gelmeden başka takımlara gitsin bu taraftar 2. Lincoln'ü kaldıramaz.

Valla kaldirir kaldiramaz orasini bilemem de, ben Lincoln'de izledigim goze hos futbolu ariyorum. Konu disiplinse, bu takimda Engin, Melo gibi tipler varken Diego onlarin arasinda hic de siritmaz.

+ Merak etme Diego gelip onu izledikten sonra bu taraftar onu bastaci yapar adim gibi biliyorum.

[h=5]ANA FELSEFEMİZ GALATASARAY

[/h][h=5]SON DAKİKA : Galatasaray Q7 İle anlaştı ve ve kulübü beşiktaşın koyduğu madde ''Türkiyede başka bir kulübe gidemez!''maddesine karşılık Galatasaray'dan Hakan Balta Ve Yekta Kurtluş'u İstedi Fatih Terim ise Hakan Balta'yı Kabul Etti Yekta'yı İse Reddetti Yekta'nın yerine Ceyhun Gülselam'ı Önerdi son sözü Samet Aybaba Söyleyecek !!

[/h]

Muslera

Eboue---Semih---Serdar T.---A.Cole

Melo---Selçuk

Hamit------------------Amrabat

Diego

Burak​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt