Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nedense Q7yi alacaz gibi hissediyorum sezon başındaki Burak meselesine döndü bu iş bence hakan balta ve ceyhunla takas edersek iyide olur sağlam kafalı bir Q7 bizim takımdaki tüm kanatlardan iyidir

Bakıyorum çoğu kişi kadro yaparken Dany'i kesmiş

arkadaşlar bu takımın stoperleri Dany ve Semih'dir

ve ikisi sakatlık olmadıkça bu takımda banko oynarlar...

Bakıyorum çoğu kişi kadro yaparken Dany'i kesmiş

arkadaşlar bu takımın stoperleri Dany ve Semih'dir

ve ikisi sakatlık olmadıkça bu takımda banko oynarlar...

Önemli olan da Dany yerine daha tecrübeli birisini getirmek ya zaten.

ANA FELSEFEMİZ GALATASARAY

SON DAKİKA : Galatasaray Q7 İle anlaştı ve ve kulübü beşiktaşın koyduğu madde ''Türkiyede başka bir kulübe gidemez!''maddesine karşılık Galatasaray'dan Hakan Balta Ve Yekta Kurtluş'u İstedi Fatih Terim ise Hakan Balta'yı Kabul Etti Yekta'yı İse Reddetti Yekta'nın yerine Ceyhun Gülselam'ı Önerdi son sözü Samet Aybaba Söyleyecek !!

şu apaçiyi getirirlerse ii söverim :mad:

SON DAKİKA : Galatasaray Q7 İle anlaştı ve ve kulübü beşiktaşın koyduğu madde ''Türkiyede başka bir kulübe gidemez!''maddesine karşılık Galatasaray'dan Hakan Balta Ve Yekta Kurtluş'u İstedi Fatih Terim ise Hakan Balta'yı Kabul Etti Yekta'yı İse Reddetti Yekta'nın yerine Ceyhun Gülselam'ı Önerdi son sözü Samet Aybaba Söyleyecek !!

Yonetimin kac defa aciklamasi oldu Quaresma ile ilgilenmiyoruz diye. Sene basinda oldu oyle bir girisim sonra kapandi gitti diyorlar hep.

Transfer Nöbeti

Q7yi istemiyorum.

Hele Yekta'nin gonderilmesini hic mi hic istemem.

Yekta bu takimin bankolarindan olacak.

Önemli olan da Dany yerine daha tecrübeli birisini getirmek ya zaten.

Tecrübeli ismi getirmek mesele değil

önemli olan en az Dany kadar ve hatta daha fazlasını verebilmesidir

sonuçta çok deneyimli isimler geldi ama çoğu performans gösteremedi

bu açıdan Dany bizim için şu anda en iyi seçenek gibi gözüküyor

bizim önceliğimiz sol bek, orta saha ve hatta bir tanede sağ kanat olursa çok iyi olur

serdar azize çok para istiyolar. ha cris ve ujfayı kadroda düşünmezsek serdar azizi yine alalım.sağbekte de oynayabilyo çünkü.ama serdar taşçıya baysınlar parayı.ona değer

Sol Bek (Carlinhos ve Gökhan Süzen)

Orta Saha (Diego ve Alper Potuk)

Kanat (Kerim Frei veya yabancı)

Eğer 4-4-2 oynamaya devam edeceksek de bir tane Forvet (ileride topu tutup saklayan biri)

bu transferleri gerçekleştirebilirsek oldukça sağlam bir takım oluruz

Q7yi istemiyorum.

Hele Yekta'nin gonderilmesini hic mi hic istemem.

Yekta bu takimin bankolarindan olacak.

ben zamanında dedim.bunlar Q7 ye çok laf ediyo kuverejma kuverejma diye..bigün olurda formamızı giyerse hepsi deli divane olacak dedim. er geç gelecek Q7

Premier Lig'in son sırasındaki QPR ara transfer dönemi için 20 m pound ayırmış...

Quaresma için bence banko oynasa Alper'den eksiği olmayan Yekta'nın verilmesi çok gereksiz. Yekta çok önemli bir oyuncu.

Yonetimin kac defa aciklamasi oldu Quaresma ile ilgilenmiyoruz diye. Sene basinda oldu oyle bir girisim sonra kapandi gitti diyorlar hep.

Kayserispor'un uzlaşmaz tavrı sonunda Galatasaray'ı bıktırdı. Kayserispor yönetiminin Faslı oyuncu için 5 milyon 750 bin euro+ iki oyuncu istemesi Cimbom'da tepkiyle karşılandı. Kayserispor'un istediği iki oyuncunun Yekta ve Serkan Kurtuluş olduğu öğrenildi. G.Saray, "Artık Amrabat ile ilgilenmiyoruz. Alana hayırlı olsun" mesajı yolladı.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen tecrübeli idareci, “Kayserispor satmak istemiyor. Amrabat konusunda bizim de artık bir talebimiz olmayacak, bu defteri kapattık. Ancak Kayserispor bize ‘Amrabat’ı satmak istiyoruz der ve kapımızı çalarsa bu konudaki teklifimizi iletiriz” açıklamasında bulundu.

Siz inanıyormusunuz?

serdar azize çok para istiyolar. ha cris ve ujfayı kadroda düşünmezsek serdar azizi yine alalım.sağbekte de oynayabilyo çünkü.ama serdar taşçıya baysınlar parayı.ona değer

Fiyat/kalite olarak dusunuldugunde ben bu 3 stoper hakkindaki alinma ihtimallerini su sekilde goruyorum (3 unde biri mutlaka alinacak olarak dusunulurse):

Omer Toprak : %50

Serdar Tasci: % 30

Serdar Aziz: %20

Q7 için Yekta'yı verirlerse çok büyük bir hata yapmış olurlar ... Ama Ceyhun + Hakan'ı verirlerse bence kabul edilebilir hatta iyi de olur zira biraz maç kondisyonu toplasa 2. yarı Emre ya da Aydın girceğime q7 girsin daha mantıklı olur ...

Fiyat/kalite olarak dusunuldugunde ben bu 3 stoper hakkindaki alinma ihtimallerini su sekilde goruyorum (3 unde biri mutlaka alinacak olarak dusunulurse):

Omer Toprak : %50

Serdar Tasci: % 30

Serdar Aziz: %20

ömer toprak teknik,ileri çıkışları falan iyi..ama ben pek beğenmedim...yani bi hırs göremedim. ama serdar taşçı ve serdar aziz de o var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt