Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ara transfere sol bek veya stopere kaliteli bir Türk bir de yaratıcı orta saha almalıyız... Bunlar dışında Kerim Frei veya Sercan Sararer tarzı rahat adam geçen hızlı genç Türklere yönelmeliyiz... Çok yüksek bir transfer ücreti de ödemeden bu tip birini alabiliriz... Stoper için en iyi Serdar Taşçı olur ama adam Alman Milli takımında oynadı..Türkiyeye gelmesi çok zor.. Sol bek için açıkçası aklmda hiç kimse yok..Özellikle ülkemizde en zor bulunan oyuncular hep sol bekler oluyor...

Bir de Antalya'dan Emrah Başsan, Bursa'dan Ferhat Kiraz, Karabük'ten Ahmet İlhan'ı nasıl buluyorsunuz ? 3'ünün de kumaşı çok iyi gibi geldi bana...

Sat ronaldoyu bas neymara parayı al

Nani'ye 40 milyon, De Gea'ya da 18 milyon euro veren çıkmaz şu an satsalar ama iki taraf için de uygun bir teklif bence de. Özellikle Ronaldo'nun da ayrılma isteğini göz önünde bulundurursak...

Valla bir takas olacaksa oyuncularin bir degeri olmasi lazim. Ben transfermarkt.co.uk dan baktim yaklasik rakam icin.

Sol bek için açıkçası aklmda hiç kimse yok..Özellikle ülkemizde en zor bulunan oyuncular hep sol bekler oluyor...

Bir de Antalya'dan Emrah Başsan, Bursa'dan Ferhat Kiraz, Karabük'ten Ahmet İlhan'ı nasıl buluyorsunuz ? 3'ünün de kumaşı çok iyi gibi geldi bana...

Dogru dersin de bunlar dogrudan CL'de oynatacagin adamlar degil. Hepsi tecrubesiz ve genc. Gelecege yonelik olabilir ama bize hazir adam lazim. Ve de cekismeli lig tecrubesi olan. Acikcasi TSL'den alip Avrupa'da oynatacagim fazla adam goremiyorum. Dusunsene bu beklerin karsisindaki adamlar Ronaldo, Ribery, Messi, Alexis Sanchis, Ibrahimovic gibi topcular olacak. Bunlarin karsisinda mi Emrah Bassan'i, Ferhat Kiraz'i oynaticaz? Adamlarin kariyerleri baslamadan biter :)

Yok yaw bugun zor. Hepsi tatilde ailesiyle yilbasi geciriyor. 3'unden once birsey beklememek gerek sanki. Cumaya kadar 1 futbolcu aciklansa gene raziyim.

Yok yaw bugun zor. Hepsi tatilde ailesiyle yilbasi geciriyor. 3'unden once birsey beklememek gerek sanki. Cumaya kadar 1 futbolcu aciklansa gene raziyim.

3'ünde toplantı olacak.Daha bunun oyuncuyla görüşmesi,en düşük teklifi verip orta yolda anlaşılması,anlaşıldıktan sonra Hoca'ya teklif edilmesi vs... bir sürü işi var.15'inden önce gelişme olmaz.

Sv: Transfer Nöbeti

Eyvallah tribün dergi siz her şeyi çok iyi biliyorsunuz.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Kasimpasa Milevsky ve Traore'yi aliyormus.

transfer listesine bak..

serdar aziz

alper potuk

carlinhos

ömer toprak

ofansif oyuncu yok nedense... zaten bunu bilmeyen yok..

benim transfer listem

stoper=kolo toure-ömer toprak-

sol bek: carlinhos

kanat:kerim frei

10 numara:kaka-diego-bernand-belhanda-cleiton xavier-r10-snejder-honda-hernanes

Dogru dersin de bunlar dogrudan CL'de oynatacagin adamlar degil. Hepsi tecrubesiz ve genc. Gelecege yonelik olabilir ama bize hazir adam lazim. Ve de cekismeli lig tecrubesi olan. Acikcasi TSL'den alip Avrupa'da oynatacagim fazla adam goremiyorum. Dusunsene bu beklerin karsisindaki adamlar Ronaldo, Ribery, Messi, Alexis Sanchis, Ibrahimovic gibi topcular olacak. Bunlarin karsisinda mi Emrah Bassan'i, Ferhat Kiraz'i oynaticaz? Adamlarin kariyerleri baslamadan biter :)

Yok artık ..:D Hocam bu adamları özellikle 5'e düşecek yabancı sınırı için yazdım... Şampiyonlar Ligi'nde işimiz Allah'a kaldı bana sorarsan. Min. Diego ayarında bir çilingir lazım bize daha kapanan Anadaolu takımlarını zor açıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt