Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:trollface:

serdar aziz için 6-7 civarı bir rakam verilir bence.. çocuk kaç senedir istikrarlı bir şekilde kendini geliştiriyor ve bursanın savunmadaki chefi oldu ve yaşı daha 22 o yüzden bu denli kaliteli bir stopere gönül rahatlığıyla verilir o para.

7 mn € edicek anadoluda top oynayan adam yok

6 aydır yatan adamı sırf bedavaya almak içinmi ugraşıyoruz:asd: kolpa haberdir inşallah. eger queresma gelirse bu yönetim vizyonsuzun önde gideni olacaktır. ama inanmıyorum.

Serdar kim 6, 7 milyon euro kim ? Ne yapmışki bu Serdar ? Milli takımda bile oynamamış Bursasporun maçlarını izliyoruz Aykut Demir gibi. Küçük takım topçuları. Bize gelecek defans oyuncusu Ayak hakimiyeti olan ve pas atınca gücenilir biri olmalı. Eski deyimle libero olmalı..

925707-15344382-640-360.jpg

Arkadaşım kuş musun ?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿

Cümleten yeni yılınız kutlu olsun renktaşlar; bugünlük nöbete paydos, çarşambadan önce bir şey olmaz zaten, güzelce eğlenin kafaları boşaltın.

serdar ve alper ıcın ıstenen toplam 12 mılyon euro ıle kerım freı ve omer toprak alınır hemde sahane olur....

batalla denıyor sanmıyorum bursanın bırakacagını kı bırakmasında bursaya yakısyor o adam baska takımda bu kadar etkılı olacagını sanmıyorum

[video=youtube;qkuDHDds6g8]https://www.youtube.com/watch?v=qkuDHDds6g8[/video]

:ayatollah:

ıkıncı yarının ılk haftasında karsılasacagımız kasımpasada sol bek sancak kaplan ve stoper ılhan eker cezalı durumda .bugun ıtıbarıyle ortasaha hakan özmert ve alı bılgının sozlesmelerı feshedılmıs.

ozanı aldılar sanırım arkası gelecek kpasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt