Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

............................muslera...............................

eboue..........semih.......s. aziz.................carlinhos

........................melo.......................................

................hamit.........selçuk............................

...qauresma.............burak....................amrabat...

amrabati koyunca takim bir kisi eksik oynuyor. illa koyacaksak umutu koyarim amrabati yine koymam

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

............................muslera...............................

eboue..........semih.......s. aziz.................carlinhos

........................melo.......................................

................hamit.........selçuk............................

...qauresma.............burak....................amrabat...

ayrica 4-3-3 u biz dahil turkiyede layikiyla kimse oynayamaz.dunyada sayili takimin oynayabildigi bir sistemden bagsediyoruz.ozellikle turk oyuncularinin altyapi yetersizlikleri varken.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Bir oyuncuda özellikle ortasahanın herhangi bir mevkiisinde oynayan topçu için en temel özellik fundamentıl özelliğidir.

maalesefki hamitin oynadığı tüm maçlarda bakınız ya top kaptırıyor(bu kaptırılan top)yol su elektrik olarak kalemize dönüyor)ya da açık ve net asortik paslar atmaya çalışıyor.daha henüz geldi geleli yardımlaşarak anlaşarak paslaştığını görmedim.bu kadar para vermemiş olsak irdelemem.takımda şuan en fazla kazanan kişiden bahsediyoruz.en temel özellik pas olayını hala çözememiş durumda.

18 maç oynadı.2 tane direkten şutu gol olsaydıyla gidersek biryere varamayız.benim hamitten beklentilerimi karşılarsa amenna .4 milyona gelen bir kişinin:

1-pas alış verişinde etkin olmalı

2-sağ açıktan akarak adam gibi gerçekten ortalar yapmalı

3-dibe kadar inip adam eksiltip arkadaşlarına serviste bulunmalı

ve en önemlisi 90 dak.ayakta kalmalı.

500.000 euro alan kişiden bahsetmiyoruz.şuan takımımızın en üst seviyede ücret alanından bahsediyoruz.

ve 2 senedir yatan bir oyuncudan bahsediyoruz.benim asla garezim yok kendisine başarılıda olmasını istiyorum ama hala takım başka türkü çalıyor kendisi başka.sağ açık desen değil,sağ orta desen değil,pres yapsın desen yapmıyor.

o nedenle bence yedek oturmalı ve adam gibi bir sağ açık almalıyız kanısındayım.katılırsınız katılmazsınız bilemem benim görüşüm bu.

Hamiti metheden renkdaşlarım lütfen biriniz çıkıpta yukarıdaki yazıma cevap veriniz.Rica ediyorum.

Chevanton diye bir adam vardı lan. Eskiden amma çok adı geçerdi bizimle. :D Nerden aklıma geldiyse.

Hamiti metheden renkdaşlarım lütfen biriniz çıkıpta yukarıdaki yazıma cevap veriniz.Rica ediyorum.

Hamit aslinda sag kanat oyuncusu degil. üclü orta sagahinin sagasi. ikincisi 2 senedir oynamamis diye kendinde söylemisin. simdi devamli oynuyor yeni takimda yeni ülkede degisik systemde. buna alismazi zaman alir yada belkide alisamaz da . hamit i ya degisik system kunlanarak oynatmali hoca yada sag bek olarak kunlanmalidir diye düsünüyorum yada devam israr edip 1 sene bekleyip oraya adpate olmasini bekler. Hamit ama asla ve asla öyle yaydiran bir sag acik oyuncusu olmaz olamaz cünkü hic bir zaman hizli degildir . eboue ile uyumsuz baya . selcuk ile arada sirada uyumlu gözüksede takima bir türlü alismadi. arkadaslarinin kosu yolarini bilmiyor bunun da takimda eksik olan taktik antrenmanlara baglamak gerekiyor bence. hocanin dert yandigi basin toplantilarda taktik antrenman yapacak zaman bulamiyoruzdur mac trafik yogunlugundan. bu camp döneminde takim biraz daha toparlanir diye düsünyorum iyi gecerse camp dönemi. Hamit in kalitesi belli ve bu kaliteye güvenere onu olmayan bir sey yapmaya hedefliyor hoca . Bende süphe ile izliyorum hamitin durumunu acikcasi cünkü o bir sag acik oyuncusu olacagini zanetmiyorum. ön libero yap stoper yaparsin hata hata kaleci bile yaparsin hamiti ama sag acik zor cünkü sürat eksikligi var. hizda öyle antranmanla ve sayre ile gelsitiremesin bu yasdan sonra.

Hamit aslinda sag kanat oyuncusu degil. üclü orta sagahinin sagasi. ikincisi 2 senedir oynamamis diye kendinde söylemisin. simdi devamli oynuyor yeni takimda yeni ülkede degisik systemde. buna alismazi zaman alir yada belkide alisamaz da . hamit i ya degisik system kunlanarak oynatmali hoca yada sag bek olarak kunlanmalidir diye düsünüyorum yada devam israr edip 1 sene bekleyip oraya adpate olmasini bekler. Hamit ama asla ve asla öyle yaydiran bir sag acik oyuncusu olmaz olamaz cünkü hic bir zaman hizli degildir . eboue ile uyumsuz baya . selcuk ile arada sirada uyumlu gözüksede takima bir türlü alismadi. arkadaslarinin kosu yolarini bilmiyor bunun da takimda eksik olan taktik antrenmanlara baglamak gerekiyor bence. hocanin dert yandigi basin toplantilarda taktik antrenman yapacak zaman bulamiyoruzdur mac trafik yogunlugundan. bu camp döneminde takim biraz daha toparlanir diye düsünyorum iyi gecerse camp dönemi. Hamit in kalitesi belli ve bu kaliteye güvenere onu olmayan bir sey yapmaya hedefliyor hoca . Bende süphe ile izliyorum hamitin durumunu acikcasi cünkü o bir sag acik oyuncusu olacagini zanetmiyorum. ön libero yap stoper yaparsin hata hata kaleci bile yaparsin hamiti ama sag acik zor cünkü sürat eksikligi var. hizda öyle antranmanla ve sayre ile gelsitiremesin bu yasdan sonra.

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Ama sana sorum var.hamit gerçekten sağbek mevkiini kaldırabilirmi 90 dak?

Bence imkansız.

2-Ona göre nasıl bir düzen olmalıdır ben aklımda hiçbir varyasyon düşünemiyorum hamite dair.Tek hücum 5li ortasahada sağ açığın muhakkak olacak onun yanında hamit ne yapacak?Presmi yapacak adammı eksiltecek topmu çalacak ya ne yapacak.

Sana sorum şu hamitin işgal ettiği yere sağlam bir sağ kanat oyuncusu alıp sağ kanatta sürekli etkilimi olursun,

eboue yi yedeğe oturtup sağ bekmi oynatırsın bu haliyle?

yada ne yaparsın.?

İşin kötü tarafı ne biliyormusun ;bu kadar kariyerli bir oyuncu bu haliyle giderse taraftardan daha okadar çok ıslık yiyecekki.tarifsiz.içim sızlıyor böyle bir profilin inanılmaz hatalar dolusu futbol sergilemesi.

Lütfen yanlış anlamayın amacım asla onu karalamak değil ama maalesef üzülerek söylüyorum şu haliyle takımda asla bir mevkiisi yok.

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Ama sana sorum var.hamit gerçekten sağbek mevkiini kaldırabilirmi 90 dak?

Bence imkansız.

2-Ona göre nasıl bir düzen olmalıdır ben aklımda hiçbir varyasyon düşünemiyorum hamite dair.Tek hücum 5li ortasahada sağ açığın muhakkak olacak onun yanında hamit ne yapacak?Presmi yapacak adammı eksiltecek topmu çalacak ya ne yapacak.

Sana sorum şu hamitin işgal ettiği yere sağlam bir sağ kanat oyuncusu alıp sağ kanatta sürekli etkilimi olursun,

eboue yi yedeğe oturtup sağ bekmi oynatırsın bu haliyle?

yada ne yaparsın.?

hamiten verim almak icin 433 oynamak gerekiyor burda da orta sahinin 3lüsünde kunlanmak gerekiyor yada 4-5-1 yaparsin hamitide orta sahain orta sahasina cekersin selcukun yanina arkalarinda da melo. önde oynayan 10 nummara dedigimiz oyuncu ama hagi gibi mesela press yapmadan yardim etmeden oyanayamaz. orta sahaya yardim eden press özelikli bir 10 nummara olmazi gerekiyor cünkü burda press yapamaya hamit var. 2 tane press yapmayan orta saha oyuncusu zarar olur takimda. 90 dk sag bek oynaya bilir hamit ama öyle hucuma zart zurt cikamaz yoksa sag acikda oynayan orta saha arkadan öne cikmayi korkar resmen :) realde de hamit sag bekde oynarken ve öne cikdiginda sag acik olan oyuncusundan yardim görmedi cünkü onun bosluk yaratigi bölgeyi kapati hemen. top kaybinda hamit arkaya kosana kadar ben bir wc ye gidip gelmis olurum herhalde :D

Bu sorunu biz su an zaten sol kanata da yasiyoruz az cok riera amrabat ile. riera öne cikdigi zaman arkayi bos birakiyor. amrabata kac kez izledik arka tarafada kaldigini. vallah ama simdi degisik system sadece hamit icin yapilirsa tüm takimi boza bilir diye korkuyorum acikcasi. 4-5-1 ile olur diyelim ama onun icin bir kaliteli 10 nummara gerekiyor press de yapa bilen. 4-3-3 ise hic bir cekilde olmaz cünkü türkiyede bunu oynaya bilecek türk oyunculari yok en azindan bizim takimda oyuncular buna hic ama hic müsait degildir.

stadın çatısı böyle olmalıydı çimler canavar gibi olurdu estetik olarakta harika olurdu

388260_10151374093375269_830015141_n.jpg

Transfer olmadan bir hamitli olan en ideal kadroyu cizmeye calisdim. bu cekilde denilene bilir ve bence bu cekilde hamit den maximum verim alinir >>

608158_Galatasaray_SK.jpg

Wesley sneijder

Hiç uzatmadan açık ve net fikrim;

WESLEY ikinci HAGİ olacak tek adamdır ,

1) YETENEK olarak günümüzdeki en etkili ofansif orta saha oyuncularından birisidir :

2) KARAKTER senelerdir izlediğim kadarı ile kırılgan bir yapısı yok aksine inatçı ve hırslı ayrıca liderlik vasıflarını hem saha içi hem saha dışında gözlemledim

3) KARİYER Henüz 27 yaşında olmasına rağmen Hollanda dışında REAL MADRİD ve İNTER gibi 2 dev de forma giymiş olması hem futbol bilgisini ve vizyonunu üst üzeye taşımış olduğunu kabul edebiliriz

Cevap: Wesley sneijder

Hiç uzatmadan açık ve net fikrim;

WESLEY ikinci HAGİ olacak tek adamdır ,

1) YETENEK olarak günümüzdeki en etkili ofansif orta saha oyuncularından birisidir :

2) KARAKTER senelerdir izlediğim kadarı ile kırılgan bir yapısı yok aksine inatçı ve hırslı ayrıca liderlik vasıflarını hem saha içi hem saha dışında gözlemledim

3) KARİYER Henüz 27 yaşında olmasına rağmen Hollanda dışında REAL MADRİD ve İNTER gibi 2 dev de forma giymiş olması hem futbol bilgisini ve vizyonunu üst üzeye taşımış olduğunu kabul edebiliriz

= sonuç gelmesi imkansızdır ...

hamiten verim almak icin 433 oynamak gerekiyor burda da orta sahinin 3lüsünde kunlanmak gerekiyor yada 4-5-1 yaparsin hamitide orta sahain orta sahasina cekersin selcukun yanina arkalarinda da melo. önde oynayan 10 nummara dedigimiz oyuncu ama hagi gibi mesela press yapmadan yardim etmeden oyanayamaz. orta sahaya yardim eden press özelikli bir 10 nummara olmazi gerekiyor cünkü burda press yapamaya hamit var. 2 tane press yapmayan orta saha oyuncusu zarar olur takimda. 90 dk sag bek oynaya bilir hamit ama öyle hucuma zart zurt cikamaz yoksa sag acikda oynayan orta saha arkadan öne cikmayi korkar resmen :) realde de hamit sag bekde oynarken ve öne cikdiginda sag acik olan oyuncusundan yardim görmedi cünkü onun bosluk yaratigi bölgeyi kapati hemen. top kaybinda hamit arkaya kosana kadar ben bir wc ye gidip gelmis olurum herhalde :D

Bu sorunu biz su an zaten sol kanata da yasiyoruz az cok riera amrabat ile. riera öne cikdigi zaman arkayi bos birakiyor. amrabata kac kez izledik arka tarafada kaldigini. vallah ama simdi degisik system sadece hamit icin yapilirsa tüm takimi boza bilir diye korkuyorum acikcasi. 4-5-1 ile olur diyelim ama onun icin bir kaliteli 10 nummara gerekiyor press de yapa bilen. 4-3-3 ise hic bir cekilde olmaz cünkü türkiyede bunu oynaya bilecek türk oyunculari yok en azindan bizim takimda oyuncular buna hic ama hic müsait degildir.

Söylediklerine aynen katılıyorum.Ancak sol kanatta en azından riera yüreği iler oynuyor bu bir,ikincisi bu kadar bariz hatalar yapmıyor(son maç hariç) birde asla vede asla oyundan kopmuyor yaşına rağmen.

hakan balta ile mukayese edebilirsin ,oda bu sene inanılmaz ayrı telden çaldı ve benche yapıştı.

Hani bazı oyuncular vardır her mevkiide oynar dersin(sezon başında bu nedenle geldi kendisi)ama hiçbir mevkii yi tam yapamaz.sanırım bu konumda kendisi.Realde de Bayerndede her yerde denendi hatırlarsan bayernde solda bile oynatılmıştı.Van gaal tarafından ama maalesef olmadı.Aynı sorundan abdullah hocada dem vuruyor farkındaysan artık almayacağını ima ediyor.

2 sene oynamaması bir derece,antrenmansız olması bir derece ama en basit şeklinden pas hatası yapması insanı kahrediyor.En azından kampta şu olayın üzerine gitse.

Takım tam hücuma kalkıyor top hamite geldiğinde korkuyorum artık kaptıracakta defans kontrpi de kalacak diye.

neyse sözün özü Diego tarzı bir oyuncu alırızda en azından toplar onda toplanır bu vesile ile ortasahanın diğer elemanları fazla göze batmazlar. belkide bu kadar sitemimimizin en büyük sebebi kilit açamamızdan kaynaklanıyor .Eğer kilit açabilirsek çok daha akıcı top oynamaya başlayabiliriz.

hak verki bir topçu bu kadar paralar alıyorsa insanda birşeyler beklemeden edemiyor.Şimdi diyeceksin ki gelmiyor türkiye ye başka türlü.Ozamanda insan söylemeden geçemiyor.Keşke gelmeselerde bizim çocuklarımız oynayabilseler.

merthanlar,berkler ortaya çıksa en azından çok daha az maaliyetli ve çok daha yürekten oynayabilen cinstenler.

ünal aysal paralı adamsın kakayı alamadın bari sneijderi alda şu taraftar rahat rahat maç izlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt