Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bazıları öyle bir övüyor ki kuverajmayı görende kupalar kazandıran bir oyuncu sanacak.

son derece bencil, takım oyunundan uzak ego tatmin etmek için oynayan ne yüdüğü belirsiz bir kafa yapısı olan q7 yerine a7 yi tercih ederim

Bence ciddi bir şekilde 5 milyon€ var çünkü sezon başında takas+ parayı kabul etmediler. Aç gözlü bir rakipten bahsediyoruz. Ne kadar dava kaybetselerde vermezler o adamı öyle kolay kolay. Olası bir quaresma patlamasında kaçacak delik arayacaklarını biliyorlar. Amaçları bu sene quaresmanın bizde oynamamasını sağlamak.

Ek olarak aziz babaları şike vs yaparak bizi alaşağı edeceğinin planlaması yapılmıştır. Yani ne kadar başarısız olursak onlar için nimet.

sezon başı fikret orman kabul etmişti yalniz. taraftar baskısından dolayı reddetmek zorunda kalmıştı, net.

kendisinin açıklaması var, fikret orman'ın yani, 'ben takası istedim, taraftar zorladı' gibisinden.

ohh fake hesapsa işler değişir.lan biran gelicek sandım ohhh :o

Seref degil o be, adam Google translate manyagi iste anlamadinizmi daha.

Ya beyler 8tasa 5 milyon versek ne yazar. biz kendi isimize bakalim .bize ne onladan ya. hem onlarin taraftarin kalbini söküp almis oluruz ile bir sey aracaksiniz. isimize yaraya bilir Q7 cidi cekilde .Tam perfomansli uyum saglayan bir Q7 bizde ronaldo etkisi yapar

Fatih hoca on numara teknik direktör ama oyuncu transferleri ne yazıkki vasat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt