Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sezon başı fikret orman kabul etmişti yalniz. taraftar baskısından dolayı reddetmek zorunda kalmıştı, net.

kendisinin açıklaması var, fikret orman'ın yani, 'ben takası istedim, taraftar zorladı' gibisinden.

E selçuk aynı noktaya geliyoruz işte bence takas+ paraya kabul olmazlar. İstiyosan 5 milyonu verecen arkadaş diyebilirler. Ha şöyle olabilir yalnız beşiktaşın acil 2-3 milyon dolar ödemesi lazımdır kimse el atmıyordur ve bizde 2.5 falan veririz kabul ederler ona bişe diyemem.

Ama 3 tane foutbonaut alırdık o paraynan :D :D

Geçen sezon konusunu açmıştım alalım diye. O zamanlar Chelsea maçında oynamıştı bi iyide oynamıştı. İlk 11 de oynamayan çok tanınmayan bir oyuncuydu ama 6 ayda leveller atlattı eleman.

Kızdığım nokta Frei'da ki potansiyel belli iken,Türk iken,Galatasaray'lı iken [öyle diolla] neden erken yapılmadı bu transfer.

Terim bir kaç ay önce ''izliyoruz'' açıklamasını yapmadı mı ? Tamam ne güzel izliyormuşuz,ama neden bu kadar bekliyoruz. Premier ligde fark yaratmasını mı ? Vallahi çok fark yarattı ki topu ayağına aldığı zaman rakip takım tribünleri ayaklanıyor,ayakta alkışlıyor çocuğu bknz: Chelsea maçı.

Chelsea taraftarı ayakta alkışladı Frei'i 0-0 biten maçta maçta maçın en güzel hareketlerini sergileyen oyuncusuydu,maçın heyecan veren ismiydi.

O kadar izledin şimdi al sana Frei. Alabilirsen.

Yıllardır biz neden böyle yetenekler bulamıyoruz diyorduk şimdi buluyoruz ancak Galatasaray kalibresine uygunluğu için aylardır oyuncuyu izliyoruz.

Zaten o sürede kendini gösteremezse almayız,Frei gibi gösterirse de alamayız.

Bende Chelsea macinda izlemistim, ama ilk macinda. Orda bile dedigin gibi cok iyi oynamisti. Bizdeki sorun sudur, yillarca yanlis tercihler yaptik diye bizde genc oyuncuya güvenecek ve para verecek yürek yok. Neden yillarca yanlis tercihler yapildi, cünkü ülkemizde futbolu bilmeyenler futbolu yönetiyor.

Sadece 2 dileğim var bu transfer dönemi için

1-Serdar Taşçı(Stuttgart)

2-Kerim Frei(Fulham)

Sene sonu da 1 adet Hagi'nin yaptıklarının %60'ını yapabilecek bir ofansif orta saha bulursak çok iyi olur.

Şu 2 ismi ve sene sonu Wesley Sneijder,Keisuke Honda,Rafael Van Der Vaart gibi kalibrede isimlerden birinin takıma kazandırılması lazım.BEN GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OLSAM ŞU TAKIMA BUNDAN SONRA SADECE 4-5 İSİM İSTERDİM YANİ.

Stoper eksiği için-Serdar Taşçı

Orta Saha için-Sneijder ve yazdığım diğer isimlerden biri

Orta Saha-Alper Potuk,Gökhan Inler

Kanat-Kerim Frei

Sol Bek-(ismi geçenlerden) Carlinhos

Başka da transfere gerek yok en az 1 sene giden olmadıkça.

Muslera

Eboue

Serdar Taşçı

Semih

Carlinhos

Selçuk Inan

Gokhan Inler/Alper Potuk

Sneijder

Hamit

Kerim Frei/Riera

Burak Yılmaz

4 yabancı var sadece.Yedek olarak da Amrabat,Umut,Elmander,Yekta,Riera/Frei,Engin,Dany

gibi çok alternatifli bir kulubemiz olur.En azından Türkiye Kupasında ilk turda elenmeyiz.

E selçuk aynı noktaya geliyoruz işte bence takas+ paraya kabul olmazlar. İstiyosan 5 milyonu verecen arkadaş diyebilirler. Ha şöyle olabilir yalnız beşiktaşın acil 2-3 milyon dolar ödemesi lazımdır kimse el atmıyordur ve bizde 2.5 falan veririz kabul ederler ona bişe diyemem.

Ama 3 tane foutbonaut alırdık o paraynan :D :D

bende bunu demek istiyodum açıkçası. bildiğim kadarıyla son 2 ayda 2 dava kaybettiler, onların 1.5 mio'u kabul etmeme lüksü yok.

Borçlarını geçen yıl 315 milyon dolardan 207 milyon dolara indiren sarı-kırmızılılar, yeni kaynak girişiyle daha da rahatlayacak.

aysal farkına bakın 1 yılda eriyen 108 milyon dolar zaten başkan kendiside söylüyordu 3 yılda borcu 0'a indireceğiz diye bu senede bir çok proje hayata geçirildi tahminim 2013 yılı sonunda 100 milyon dolar seviyesinde borcumuz kalacak

Quaresma alacaklarından vazgeçer muhtemelen, transfer gerçekleşirse bize 3-3,5 civarına patlar. Bizimkiler kaçırmaz bu fırsatı.

q7 işi burak transferine benzedi. Sanırım sonunda gelecek:(

Q7 en geç sezon sonu gelecek.öyle görünüyormuş

Sadece 2 dileğim var bu transfer dönemi için

1-Serdar Taşçı(Stuttgart)

2-Kerim Frei(Fulham)

Sene sonu da 1 adet Hagi'nin yaptıklarının %60'ını yapabilecek bir ofansif orta saha bulursak çok iyi olur.

Şu 2 ismi ve sene sonu Wesley Sneijder,Keisuke Honda,Rafael Van Der Vaart gibi kalibrede isimlerden birinin takıma kazandırılması lazım.BEN GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OLSAM ŞU TAKIMA BUNDAN SONRA SADECE 4-5 İSİM İSTERDİM YANİ.

Stoper eksiği için-Serdar Taşçı

Orta Saha için-Sneijder ve yazdığım diğer isimlerden biri

Orta Saha-Alper Potuk,Gökhan Inler

Kanat-Kerim Frei

Sol Bek-(ismi geçenlerden) Carlinhos

Başka da transfere gerek yok en az 1 sene giden olmadıkça.

Muslera

Eboue

Serdar Taşçı

Semih

Carlinhos

Selçuk Inan

Gokhan Inler/Alper Potuk

Sneijder

Hamit

Kerim Frei/Riera

Burak Yılmaz

4 yabancı var sadece.Yedek olarak da Amrabat,Umut,Elmander,Yekta,Riera/Frei,Engin,Dany

gibi çok alternatifli bir kulubemiz olur.En azından Türkiye Kupasında ilk turda elenmeyiz.

:yenieek:

abi bide bunlara sırtı dönük oynayan güçlü bir forvet eklesek.bence 10 numaraya gerek kalmaz.

Borçlarını geçen yıl 315 milyon dolardan 207 milyon dolara indiren sarı-kırmızılılar, yeni kaynak girişiyle daha da rahatlayacak.

aysal farkına bakın 1 yılda eriyen 108 milyon dolar zaten başkan kendiside söylüyordu 3 yılda borcu 0'a indireceğiz diye bu senede bir çok proje hayata geçirildi tahminim 2013 yılı sonunda 100 milyon dolar seviyesinde borcumuz kalacak

Sermaye artisi olacak büyük ihtimalde en yakin zamanda.ordan 100milyon daha bekleniyor. sonra sene sonunda localar ve sayre yine 3 seneligine satisa cikacak. ordan da 100 milyon geldimi. eee borc kalmadi isde :)

Sermaye artisi olacak büyük ihtimalde en yakin zamanda.ordan 100milyon daha bekleniyor. sonra sene sonunda localar ve sayre yine 3 seneligine satisa cikacak. ordan da 100 milyon geldimi. eee bor kalmadi isde :)

gideride düşün sadece borca gitmiyor gelen para

Daha fazla klüp hissesi satamayız,bizim borcumuzda varlık satışı yapmazsak hiçbir zaman sıfırlanmaz ama önemli olan gelir-gider tablosunda fazla verip borçları döndürmek olduğu için sıkıntı yok,iyi yolda ilerliyoruz.

Fatih hoca listeyi veriyor yönetim Suarez'i Shaqiri'yi getiremiyorsa Fatih hoca mı vasat oluyor ?

amrabat , yiğit gibi adamların isminide Fatih hoca veriyor...ki amrabata 8 milyon vereceğimize o paraya ondan çok daha kaliteli adamlar alınabilirdi..ayrıca bu Q 7 üzerinde bu kadar haber varsa onuda Fatih hocanın istediği içindir...

o değilde, geçen sene yiğit gökoğlan transferinde ne kızmıştım be. 3 milyonu bildiğin çöpe atmış olduk.

bunları düşündükçe, ve ahmet ilhan'ın yükselen performansını düşününce, biran önce quaresma'ı takıma kazandıralım diye düşünüyorum.

GS 2013 ten çok şey alacak.gittikçe büyüyecek,bi dünya kulübü olacak.bu yeni yıl bazı futbolculara çok iyi gelcek görürsünüz bak

ceyhun hakan balta karsılıgı q7 ye evet dıyorum

bu damların bıze vercegı bızsy kalmadı en azından q7 denerız tabı makul bı sözlesme ıle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt