- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aubemeyang evlerden ırak artistin teki sevmiyom
amrabat sonuca gitme özürlüsü
Narsing gecen sezon cok super oynadi..Psv de yedek kaldi Lens yuzunde..ama yinede, amrabattan iyi bana kalirsa..
Amrabat iyi oyuncu, ama bize gore degil.. yaptigi effor tartisilmaz ama bizim takimda kim dogru durust adam gecebiliyor..? Engin Aydin haric ve onlarda as oyuncu degil suan..
iyi br oyuncu alacakmi bu yonetim artik bu bikkinliktan bu hayalkirikliklarindan kurtulacakmiyiz yetti artik be sen nediyrsn kardesim inancin varmi!!
iyi br oyuncu alacakmi bu yonetim artik bu bikkinliktan bu hayalkirikliklarindan kurtulacakmiyiz yetti artik be sen nediyrsn kardesim inancin varmi!!
geçen yaz barcelonalı adrianoyla ciddi ciddi ilgilenmiştik. ne olurdu alaydık sanki.bu sezon çok iyi:sad007:
heerenveen geçen sezon kontratan müthiş tehlikeli oluyordu. amrabat'tan iyi olduğu doğrudur.
lens dedin, keşke diyorum okuyunca.
Izle ve gör. Bana burda hesap sorma. Ben kendim izledim ve kendime güvenirim. Ya okuyamiyorsun yada inadina yapiyorsun. Kimse Assiaid ortaligi dagitti yazmadi bir kere. Amrabat'in hayatinda yapamayacagi basit seyler yapti. Mesela adam gecmek ve dikine oynamak.
Ilk AMrabat ne yapti onu sorgulayin ki baskasi siraya gelsin. :yenieek: