Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mert Yiğit yokken buralar ne kadar huurlu ve barışçıl degil mi arkadaşlar mantklı tartışmalar dönüyor

ah hoca ah yonetım dıyorum hocamızın ıstedıgı shagırı suarez gıbı ıkı sınıf futbolcuyu almayan alamayan yonetıme ah dıyorum .....

bırde yonetımın onerdıgı demba ba assaıdıye bır sekılde (btulun yuzunden) ınatla ıstemem dıyen hocaya ah dıyorum....

su kadroda shagırı yada assaıdı olsa bırde ofansta demba ba yada suarez olsaydı ınanılmaz bır takım olurduk bu saatten sonra yapacak bısey yok o ayrı

Narsing gecen sezon cok super oynadi..Psv de yedek kaldi Lens yuzunde..ama yinede, amrabattan iyi bana kalirsa..

Amrabat iyi oyuncu, ama bize gore degil.. yaptigi effor tartisilmaz ama bizim takimda kim dogru durust adam gecebiliyor..? Engin Aydin haric ve onlarda as oyuncu degil suan..

heerenveen geçen sezon kontratan müthiş tehlikeli oluyordu. amrabat'tan iyi olduğu doğrudur.

lens dedin, keşke diyorum okuyunca.

iyi br oyuncu alacakmi bu yonetim artik bu bikkinliktan bu hayalkirikliklarindan kurtulacakmiyiz yetti artik be sen nediyrsn kardesim inancin varmi!!

sen niye az yazıyon artık? bizi özleme,hasrete sevkediyon :sad007:heis

iyi br oyuncu alacakmi bu yonetim artik bu bikkinliktan bu hayalkirikliklarindan kurtulacakmiyiz yetti artik be sen nediyrsn kardesim inancin varmi!!

ne inancı ya sen nerden çktın kimi sorguluyorsun kardo benim inancm olmasa nolur olsa ne olur ki yok başta terim varken ve bu kuru kafacı zihniyet yokken yok gider amadarabat 10 milyonda verir yigite 5 milyon en sonda battallagaya 34 milyon. yeter ya. amacımız gs ama herkes amaçtan saptırmaya çalşıyor

amrabat yeteneksizse geri kalan 9 kişi ne oluyor yeteneksiz ötesi mi :asd:

geçen yaz barcelonalı adrianoyla ciddi ciddi ilgilenmiştik. ne olurdu alaydık sanki.bu sezon çok iyi:sad007:

Yöneticilerimizin transfer görüşmelerinde takım elbise giymelerinden belli nekadar ciddi oldukları :)

Cmylmz mode on: Takımlarıda giydik çok ciddiyiz....

trt haber transfer gelimelerimiz yorumlancakmış

Izle ve gör. Bana burda hesap sorma. Ben kendim izledim ve kendime güvenirim. Ya okuyamiyorsun yada inadina yapiyorsun. Kimse Assiaid ortaligi dagitti yazmadi bir kere. Amrabat'in hayatinda yapamayacagi basit seyler yapti. Mesela adam gecmek ve dikine oynamak.

Ilk AMrabat ne yapti onu sorgulayin ki baskasi siraya gelsin. :yenieek:

Benim kadar maçını izlemediğine eminim. Hesap sormuyorum sadece ne yaptığını merak ettim. Avrupa Ligi maçlarını izle istersen, fizik olarak yetersiz, adam filan hayatta geçemez, en ufak darbede yerde kalır. Assaidi ortalığı dağıttı demişsin de demedim..

[video=youtube;3jGDeR7pTmw]https://www.youtube.com/watch?v=3jGDeR7pTmw[/video]

Şans, tesadüf, kırk yılda bir olmalı :)

Wilfred Bony'i alsak ya...Sow tarzi bir adam cok yetenekli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt