Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

etellı bıldık ısımlerı souyluyor carlınhos sol bek taffarel cabalıyormus falan fılan bıde q7 gelecek dıyor bı sekılde ne yazık kı hoca cok ıstıyormus

Erhan Telli gene ne sallıyor? Q7,Carlinhos gelse kimi yollayacaz?

Siz buna müthis calim diyorsaniz yazik size, ve Assaidp nerde yere düsüyormus su an 4-5 calim attigi maci koyarim suraya ama sonra sen ortada kalirsin. Biliyoruzda konusuyoruz, emin olmasak tamam deriz.

Pardon senle futbol münakaşasına girdiğim için, kendinden bu kadar emin ama konuşulanı dahi anlamaya bigane biri için kendimi zorlayamam.

Amiyane tabirle;

Yav he he..Derin bilgin ve zekanla "biliyorsun da konuşuyorsun", saygılar..

sneijder ya da diego olcakmış , terim seçicekmiş ----- erhan telli

babanın formu mu hayırdır yani kimse hesap soramaz bana burda admin gelse gene inancım degişmez. sizler inanıyorsanız pembe rüyanızdan elbet uyancaksınız ve benden elimi uzatmamı isteyeceksiniz .. başkada bir şey demiyorm

yaziklar olsun sana . yanliz 2 sene once fatih hoca bu takimi ta alttan alip alip sampiyon yapti tamammi ? he onun bilincinde ol ona gore ileri ger konus ondan snra. inancin yoksa da olmayan inancini kendine sakla sen kmsinki abramaat'i falan elestirecek o kendi cebinden odedi bonservsni gelip yonetime laf ediyorsun!!

q7ye para vermeyeceksek gelsin sıcak bakıyorum ben

QUARESMA! :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

terim senijdere ok demiş ve cepteymiş -- - erhan telli

seneye melo olmayacak -----erhan telli

en saglam kaynak buse terım.Ne zaman takımla ılgılı tiwit atsa ertesı gun kesın bırılerı gelıyor.

Yinemi Amrabat yav arkadaş yeter ya sıkıldım artık. Amrabat ı tartışan arkadaşlar sizin işiniz gücünüz yokmu vallahi yeter billahi yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt