Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mubarek ne takimmisiz..

Q7 cepte,Diego ile Snejder arasinda secim yapilacak..Brezilya Liginin en iyi sol beki geliyor..Galatasarayimiz Dunya Siralamasinda ilk 10'a girdi de benim mi haberim yok?

avukatımısın... gurbetçiler daanışması var burda apaçık o yüzden gir şey desem olmaz anlaşılmaz. belki 100 yıl sonra

Senin cidi bir sorunun var galiba gurbetciler ile alakali yada saka anlayisin cok tuhaf. Kücüklügünde gurbetci bir abin seni cok mu döfdü acaba ne bu kin nefret grubetcilere karsi ?!

sen türk düşmanımısın arkdaşım ? öylysen söylede ne oldugun bilelim

hayir turk dusmani degilim. allahima sukurler olsun ki, turk vatandasi olarak hayata geldim.

turk dusmani degilim, ama senin dusmanin olabilirim bundan sonra. seninde turk olduguna gore, evet turk dusmaniyim senin icin.

Mubarek ne takimmisiz..

Q7 cepte,Diego ile Snejder arasinda secim yapilacak..Brezilya Liginin en iyi sol beki geliyor..Galatasarayimiz Dunya Siralamasinda ilk 10'a girdi de benim mi haberim yok?

2013 ten sonra girecek

2 nizde anlamıyorsunuz sıkıntı yok.

zaten gurbetçiler biribirlerine benziyorlar

Yunus sus.

ha bu arada, siz türklerde birbirinize benziyonuz. hepiniz cok bilmissiniz. gurbetcilere bi afratafralar felan filan.

Ya sen onu ne ciddiye aliyorum, isi gücü dalga gecmek Selcuk. Genc biri, gecen foto gördüm, daha yeni yeni hayata giriyor. Yani o yasta bende senikimi uzun benimkimi uzun yarismasina giriyordum.

akilli ol. haddini bil.

milli takimin 90% gurbetci.

yani ? farklı bir irk mi oluyor ?? dedigini anlamadım siz türkler diyorsun bunu açıla?

ayrıca abdullah avcıya sormak lazım. zaten gurbetçi oldugu için blki 3. zor oluyoruzdur

Senin cidi bir sorunun var galiba gurbetciler ile alakali yada saka anlayisin cok tuhaf. Kücüklügünde gurbetci bir abin seni cok mu döfdü acaba ne bu kin nefret grubetcilere karsi ?!

yok bende gurbetçi oldm ve gurbetçi arkdaşlarım var

yunus arkadaşlar senden hoşlanmadı

yani ? farklı bir irk mi oluyor ?? dedigini anlamadım siz türkler diyorsun bunu açıla?

ayrıca abdullah avcıya sormak lazım. zaten gurbetçi oldugu için blki 3. zor oluyoruzdur

unal aysal'da gurbetci sayilir. adamin hayati belcika'da gecti la sen nediyon.

Gurbetci oyuncularin cogu bizim medya tarafindan sisiriliyor.

Iyilerini Almanlar bize birakmiyor zaten.

gurbetçi olunca ne oluyo la.ben yarı yabancı sayılırım.babam yarı isveçli.daha doğrusu babaannem isveçli:D o yüzden bende babam gibi sarışın mavi gözlüyüm.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt