Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neyse konu Amrabat değil siz cümlenin içinde Amrabat geçince toz kondurmuyorsunuz zaten..O yüzden seviyeli bir tartışmak mümkün değil bu konuda..

Yine de ısrarla diyorum ki umarım haklı çıkarsınız..

Amrabat kadar kafanıza taş düşsün de susun artık. Adam Mustafa Sarp maaşıyla oynuyor ve ne derseniz deyin top ayağına gelince heyecan yaratan tek oyuncumuz, acık alanda etkili tek ortasahamız. Gollerimiz genelde duran top ve karambol bunu unutmayın. Evet bence de daha iyisiine ihtiyacımız var ama biraz sahip cıkın. Ayrıca beğenmediğiniz adam ilk devrenin en önemli 2 hareketini yapmıştır. Cluj ilk macında Burak'ın kafasına o topu atmasa belki de 0 puanla bitirecektik grubu, cünkü iddiamız orada sona erecekti. Cluj macında o yağmurda ayakta kalan tek isimdi ayrıca defanstan top kapıp ceza sahasına kadar getiren O'ydu o zeminde. Son Braga maçında Burak'a kafa golünü attıran ve umutları yeşerten O'dur. Birazcık sahip cıkın yazıktır günahtır , karşı yakadan örnek alın bu konuda.

:005::005::005::005::005:

Yok estağfurullah ben hala ısrar edilmesinden yanayım ancak aynı tarzda bir hamle riskine şu dönemde girmememiz gerektiğini düşünüyorum..

Doğrudur,ben rakamlara takılmıyorum genele bakıyorum sadece..

Genele bakmak için performans bilgilerinide göz önünde bulundurman lazım hocam. Bunu benden iyi biliyorsundur. Bu adam toplamda 7 asistle şuan takımın en fazla asist yapan ikinci oyuncusu konumunda duruyor. Ben geçen akşamda söyledim aynı şeyi. Şimdi yeniden tekrarlamakta yarar var. Amrabat bonservisinin altında ezilen bir oyuncu. Fakat bu durum şimdilik geçerli. konuyu biraz açarsak eğer, devşirme ve bir kanat oyuncusu olarak oynatılan amrabat normalde 4-3-3'ün ileri uç sol oyuncusudur. Amrabat herşeyden önce bireysel bir oyuncudur. Sen öyle veya böyle takıma aldın. ki bana göre de amrabat 8 milyon euro etmez. Fakat aldın. Yarım sezonda Ş.ligi maçıda dahil olmak üzere, ilk haftalar hariç full oynattın. Oynattığın mevki itibariyle ve bireysellikten takım oyuncusuna döndererek oyuncunun futbol karakterini değiştirmek düşüncesindesin. Evet bu çok basit bir şey olarak görünebilir fakat uygulamada o kadar basit olmuyor. iyi veya kötü bir gelişme kaydettin bu konuda. ve Amrabat alışma süresi boyunca sana toplamda 7 asist 1 gol veriyorsa. Ve bu asistlerin ikisini tamam veya devam maçlarında yapıyorsa. Sadece bunu yaptığı için bile oyuncuyu bu kadar basite indirgememek gerekir. ve gerçekten saygı duyulmalı. Ben amrabatın bu kadar olduğunu sanmıyorum. Daha fazlası var. Bunun için amrabatın oynadığı bölgede iyi bir sol beke ihtiyacı var. son 3-4 maç amrabat sol tarafı komple kullanıyordu. çoğu zaman neredeyse sol bek oynuyordu. (Riera'nın boşluklarını kapatmak için) Bizim sorunumuz amrabat değil. Konuşmamız gereken konu sağ kanat. Hamitten sağ kanat oyuncusu oluşturmaya çalışıyoruz. Ben yarım sezonda galatasarayın neredeyse bütün maçlarını (90 dk) seyrettim. sağ kanattan çizgiye inipte orta açan 4-5 pozisyon gördüm bunun üç tanesini eboue yaptı. Hamit içe doğru oynuyor. bu da oyunun sıkışmasında en büyük sebep haline dönüşüyor. Önümüzde Gaziantepspor maçı örneği var. Adamlar kanatları bırakıp göbekte çoğaldılar. Bir Allahın kulu sağ kanattan orta çıkaramadı. :)

Amrabat ayağına top geldi mi kaptıracak ta gol yiyecez diye çok heyecanlanıyorum haklısınız :ayatollah:

amrabat futbol cahillerinin göremediği yetenekte oyuncudur.. ama ergenlere trivela yapmak çalım atmak lazım değil mi :mad:

Amrabat kötü oynadı. Umarım kendini düzeltir. Ama sanmıyorum düzeleceğini. Teklif varsa satılmalı.

ok bastim ztn giderim birazdan

good luck :ka21:

Bak yazık oldu sana engelleyeceğim... senin o güzel düşüncelerinden mahrum kalacağım şimdi çok üzülüyorum ..

Seni engelledikten sonra neler yazdığını göremeyeceğim için ağlıyorum.. :sad007:

Güle güle büyük düşünür

Amrabat belki şuanki performansıyla istediğimiz kanat oyuncusu değil haklı olabilirsiniz ...

Ama söylermisiniz bana takımda Amrabat'tan etkili bir kanat oyuncumuz varmı ?

Kanatta oynayan adamlarımız : Riera,Emre,Engin,Hamit,Aydın,Sabri ... Bunların hepsi zaman zaman kanatlarda oynayan oyuncularımız hangisi AMrabat'tan iyi ya da top ayağına geldiğinde sizi Amrabat'tan daha çok heycanlandırıyo ?

Önce daha kötülerinden kurtulmamız gerekirken neden .oku en efektif kanat adamımıza atıyorsunuz ?

Amrabat'ın en büyük şanssızlığı ona verilen bonservis bedelidir buraya 3-4m lik bonservisle gelseydi herkes şuan çok memnun olurdu ondan ama o bonservisin altında eziliyo ve ona o bonservisin verilmesi kendi suçu değil ...

Keşke o paralara başka birilerini alsaydık katılıyorum yanlış bir transfer ama bu ne olursa olsun AMrabat'In takımdaki en etkili kanat adamımız olduğu gerçeğini değiştirmiyo ...

Genele bakmak için performans bilgilerinide göz önünde bulundurman lazım hocam. Bunu benden iyi biliyorsundur. Bu adam toplamda 7 asistle şuan takımın en fazla asist yapan ikinci oyuncusu konumunda duruyor. Ben geçen akşamda söyledim aynı şeyi. Şimdi yeniden tekrarlamakta yarar var. Amrabat bonservisinin altında ezilen bir oyuncu. Fakat bu durum şimdilik geçerli. konuyu biraz açarsak eğer, devşirme ve bir kanat oyuncusu olarak oynatılan amrabat normalde 4-3-3'ün ileri uç sol oyuncusudur. Amrabat herşeyden önce bireysel bir oyuncudur. Sen öyle veya böyle takıma aldın. ki bana göre de amrabat 8 milyon euro etmez. Fakat aldın. Yarım sezonda Ş.ligi maçıda dahil olmak üzere, ilk haftalar hariç full oynattın. Oynattığın mevki itibariyle ve bireysellikten takım oyuncusuna döndererek oyuncunun futbol karakterini değiştirmek düşüncesindesin. Evet bu çok basit bir şey olarak görünebilir fakat uygulamada o kadar basit olmuyor. iyi veya kötü bir gelişme kaydettin bu konuda. ve Amrabat alışma süresi boyunca sana toplamda 7 asist 1 gol veriyorsa. Ve bu asistlerin ikisini tamam veya devam maçlarında yapıyorsa. Sadece bunu yaptığı için bile oyuncuyu bu kadar basite indirgememek gerekir. ve gerçekten saygı duyulmalı. Ben amrabatın bu kadar olduğunu sanmıyorum. Daha fazlası var. Bunun için amrabatın oynadığı bölgede iyi bir sol beke ihtiyacı var. son 3-4 maç amrabat sol tarafı komple kullanıyordu. çoğu zaman neredeyse sol bek oynuyordu. (Riera'nın boşluklarını kapatmak için) Bizim sorunumuz amrabat değil. Konuşmamız gereken konu sağ kanat. Hamitten sağ kanat oyuncusu oluşturmaya çalışıyoruz. Ben yarım sezonda galatasarayın neredeyse bütün maçlarını (90 dk) seyrettim. sağ kanattan çizgiye inipte orta açan 4-5 pozisyon gördüm bunun üç tanesini eboue yaptı. Hamit içe doğru oynuyor. bu da oyunun sıkışmasında en büyük sebep haline dönüşüyor. Önümüzde Gaziantepspor maçı örneği var. Adamlar kanatları bırakıp göbekte çoğaldılar. Bir Allahın kulu sağ kanattan orta çıkaramadı. :)

Artı yönlerini çok güzel ifade etmişsin..Ancak biraz da bardağın boş tarafını görmekte fayda var..

En az 3 kere devre arasında oyundan alındı..Bir kanat oyuncusu olarak ben henüz verkaç yaptığını,sıfıra inip orta yaptığını görmedim..Takım oyununa da fazla ayak uyduran bir adam değil..Hele ki maçların çoğunda kalçasını rakibine dayayıp top istemesi ise biz halı saha maçlarında bile yapmıyoruz artık..

Bunlara rağmen ben gitsin etsin demiyorum zaten farkındaysanız..Sadece benim beklentimi karşılamadı ve umudum yok fazla iyi olursa da yine benden mutlusu olmaz..Diego transferinden buralara geldi..Sadece Diego transferi de riskli bir transfer aynı Amrabat gibi...

Hamit konusunda da haklı olduğun noktalar var tabii ki ama şimdi:o oraya girersek çıkamayız..

Artı yönlerini çok güzel ifade etmişsin..Ancak biraz da bardağın boş tarafını görmekte fayda var..

En az 3 kere devre arasında oyundan alındı..Bir kanat oyuncusu olarak ben henüz verkaç yaptığını,sıfıra inip orta yaptığını görmedim..Takım oyununa da fazla ayak uyduran bir adam değil..Hele ki maçların çoğunda kalçasını rakibine dayayıp top istemesi ise biz halı saha maçlarında bile yapmıyoruz artık..

Bunlara rağmen ben gitsin etsin demiyorum zaten farkındaysanız..Sadece benim beklentimi karşılamadı ve umudum yok fazla iyi olursa da yine benden mutlusu olmaz..Diego transferinden buralara geldi..Sadece Diego transferi de riskli bir transfer aynı Amrabat gibi...

Hamit konusunda da haklı olduğun noktalar var tabii ki ama şimdi:o oraya girersek çıkamayız..

Umarım sonunda amrabat daha iyi olur ve sizden mutlusu olmaz hocam. :) Hangi diego'dan bahsediyoruz ? Es eslimi? yoksa Diego ribas mı? Bence es esli diego servetten daha kötü. Diego ribas evet risk. hemde büyük bir risk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt