Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

la hecmi utanmiyorusunuz ben fransizim babam thomas kardesim edgar bazilarinizdan daha guzel yaziyorum.

Hadi burada kimsenin huzurunu kaçırmadan muhabbet eden herkese iyi geceler, ben gidiyorum.

ailevi durumlar sizleri ilgilendirmez afedersiniz yani burda bende bilirim ispanyolca hollandaca vs yazmayı ama yapmıyorum burda gurbetçiyim cartel havaları atmıyorum

Kardeş yabancı uyrukluyum diye sen beyan ediyorsun, sorunca sizi ilgilendirmez diyorsun.Ne iş?

Huzuru kaçıran suçunu itiraf edip özür dilemiştir ve konu kapanmıştır zaten. Benim bir kabahatim yok.

Nalıncı keseri gibi davranmak şahsınıza hiç yakışmıyor. Şafak bir adım attı. Karşılığında bir adım da, siz atınız bu konu kapansın. Zira konuyu bu şekilde noktalama yoluna gitmezseniz, sonrasında artçıları olur. Unutmayınız ki, mütekabiliyet esastır.

ailevi durumlar sizleri ilgilendirmez afedersiniz yani burda bende bilirim ispanyolca hollandaca vs yazmayı ama yapmıyorum burda gurbetçiyim cartel havaları atmıyorum

:asd: Sizin bu cartel grubu neden dağıldı ?

Gelir 36'ya bölününce elinize birşey geçmemiş diyorlar..

Talha Küllü bugün boş ders galiba :D

Beyler her akşam burda kahve muhabbeti yapmaktan bıkmadınız mı?

Nalıncı keseri gibi davranmak şahsınıza hiç yakışmıyor. Şafak bir adım attı. Karşılığında bir adım da, siz atınız bu konu kapansın. Zira konuyu bu şekilde noktalama yoluna gitmezseniz, sonrasında artçıları olur. Unutmayınız ki, mütekabiliyet esastır.

Her konustugunda Bilgisayar basinda ayagi kalkip, aglarken alkisliyorum. Konus be Usta. :ayatollah:

yahu arasıra girip transfer nöbeti konusuna bakıyorumda..1000 mesaj varsa 900 'u laf salatası.Arkadaşlar forumda sohbet bölümü yokmudur orda dertleşseniz makara yapsanız.Hani yanlış konuşuyorsak söyleyin bizde ortama uyalım.Bir laf sokma,rüzgar yapmalar filan sarmıyo yani açmıyo.Yanlış konudamıyım acaba bi bakim

Kardeş yabancı uyrukluyum diye sen beyan ediyorsun, sorunca sizi ilgilendirmez diyorsun.Ne iş?

evet imla hatalarıma laf edilmiş bende açıklama yaptım ve sınıralrı çizdim ne var bunda alakası nedir ?

:asd: Sizin bu cartel grubu neden dağıldı ?

Gelir 36'ya bölününce elinize birşey geçmemiş dyorlar..

çok mu komik oldugunu sanıyorsun ? bu yaptıkların elbet bir gün karşına çıkar.insanların gelirleriyle dalga geçersen ne hale düşersin bilmiyorum biliyor musun ? allah korkusu içinde olmadıgı belli yoksa böyle şeyler demezdin allah korkusu olan adam yardımda bulunur insan ayırıp onun eksik yönleriyle dalga geçmez. neyse boşver.

anlaşmazlık oldu o yüzden ayrıldı .OLDU MU ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt