Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Salman Amrabatçıydı dimi :sad007:
Salman Amrabatçıydı dimi :sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler, neden bilmiyorum ama Salman Arslan'nin adi artik Dogan Erginakin olmus ve su an cezali. Sebebi ?
Beyler, neden bilmiyorum ama Salman Arslan'nin adi artik Dogan Erginakin olmus ve su an cezali. Sebebi ?
ailevi durumlar sizleri ilgilendirmez afedersiniz yani burda bende bilirim ispanyolca hollandaca vs yazmayı ama yapmıyorum burda gurbetçiyim cartel havaları atmıyorum
Huzuru kaçıran suçunu itiraf edip özür dilemiştir ve konu kapanmıştır zaten. Benim bir kabahatim yok.
ailevi durumlar sizleri ilgilendirmez afedersiniz yani burda bende bilirim ispanyolca hollandaca vs yazmayı ama yapmıyorum burda gurbetçiyim cartel havaları atmıyorum
Sizin bu cartel grubu neden dağıldı ? amrabat supporter clubtan nasil kurtulsam diye ismini degistirip, bir süre ugramamaya karar vermis.
Kendi isteği.
Kendi isteği.
Nalıncı keseri gibi davranmak şahsınıza hiç yakışmıyor. Şafak bir adım attı. Karşılığında bir adım da, siz atınız bu konu kapansın. Zira konuyu bu şekilde noktalama yoluna gitmezseniz, sonrasında artçıları olur. Unutmayınız ki, mütekabiliyet esastır.
ceza mı almak istedi
Nasılsınız gardaşlar
Kardeş yabancı uyrukluyum diye sen beyan ediyorsun, sorunca sizi ilgilendirmez diyorsun.Ne iş?
Sizin bu cartel grubu neden dağıldı ?
Gelir 36'ya bölününce elinize birşey geçmemiş dyorlar..
Beyler her akşam burda kahve muhabbeti yapmaktan bıkmadınız mı?