Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baskalarinin hayallerinin bittigi yerde Galatasaray'in gercekleri baslar. Sayin baskanimiz bir isadami. Sneijder'i almayi geri donusu olan bir yatirim olarak gorurse alir, inanmayacak bir sey yok.

Takım içi dengeler muhabbetine takılır Sneijder.

En az 3.75 - 4 arası net yıllık ister adam.

Yok bizim sponsorumuz, iş adamımız transfere yardım edecek.

O zaman bu tip transferleri düsünmeyecekler bile. Adamlarin capi belli, piyasasi belli. 1 ay sonra denge menge muhabbetine girmesinler.

Ya istersin ya da denge bozulur dersin. Ama 1 ay düsünüp sonra denge bozulur diyemezsin.

O zaman bu tip transferleri düsünmeyecekler bile. Adamlarin capi belli, piyasasi belli. 1 ay sonra denge menge muhabbetine girmesinler.

Ya istersin ya da denge bozulur dersin. Ama 1 ay düsünüp sonra denge bozulur diyemezsin.

Aynen geçen gün de dedim, Arkan Radyospor'a konuşuyor yok yıldız gelecekmişmiş.

Konuşmasınlar çok mu zor ?

Sneijder'in su an icin aldigi yillik ucret 6m euro. Bunu 4.5 milyon seviyelerine indirebilirsek bu transfer biter. O bahsettiginiz 3.75 euro hic bir sey. Gecen sene Quaresma'nin aldigi para.

Baskanin takim ici dengeler mevzuna takilacagini sanmam. Sonucta isadami, getirisini goturusunu hesaplar.

Baskalarinin hayallerinin bittigi yerde Galatasaray'in gercekleri baslar. Sayin baskanimiz bir isadami. Sneijder'i almayi geri donusu olan bir yatirim olarak gorurse alir, inanmayacak bir sey yok.

sayın baskanın transfer konusunda inandırıcılıgı yok denecek kadar az ne yazık ki,simdiye kadar sürekli konustu,yok cilekti,yok kakaydı flnfı filndı,ortada bise yok malesef dimi

Takım içi denge falan saçma bir sebep olur Sneijder için. Kariyeri, kalitesi belli bi adam herhalde yüksek bi fiyata oynayacak, Riera'yla aynı parayı mı alsın?

Bernard - Ömer Toprak(Serdar Aziz) - Kerim Frei - Golcü

Devre arası her istenen topcu alınamıyor maalesef ama bizim elimizde CL ligi gibi muhteşem bir koz var umarım herşey istediğimiz gibi olur. Gurbetçilere ne zaman yöneleceğiz bilmiyorum ama şu işten GS, bjk, fb biri kar elde etmedikçe imkansız gibi gözüküyor.

Aynen geçen gün de dedim, Arkan Radyospor'a konuşuyor yok yıldız gelecekmişmiş.

Konuşmasınlar çok mu zor ?

Abi konuşmazlarsa gündemden düşerler.Bazılarının amacı klüp yönetmek değil ki sadece takımı yönetirken Galatasaray isminden de yararlanmak. Aslında sussalar konusmasalar hiç takım için en büyük iyiliği yapacaklar ama o zaman işlerine gelmez.

Çok doğru söylüyorsun abi ya belli bir bütçen vardır oyuncu uygun değildir ilgilenmezsin yada uygundur alırsın. Ayrıca şöyle bir şey var dünya eğer takım içi dengeden bahsedeceklerse dünya klübü olacağız demesinler. Sen her oyuncun 2 3 milyon oynuyorken bir oyuncuya 4 milyon veremiyorken nasıl dünya takımı olacaksın ? İyi futbolcular yüksek paralara oynar bu kadar basit artık yüksek maliyetli oyuncular almaya başlamamız gerekiyor eğer başkanın hedefleri gerçekten dünya takımı olmak ise .

Çok doğru söylüyorsun abi ya belli bir bütçen vardır oyuncu uygun değildir ilgilenmezsin yada uygundur alırsın. Ayrıca şöyle bir şey var dünya eğer takım içi dengeden bahsedeceklerse dünya klübü olacağız demesinler. Sen her oyuncun 2 3 milyon oynuyorken bir oyuncuya 4 milyon veremiyorken nasıl dünya takımı olacaksın ? İyi futbolcular yüksek paralara oynar bu kadar basit artık yüksek maliyetli oyuncular almaya başlamamız gerekiyor eğer başkanın hedefleri gerçekten dünya takımı olmak ise .

Emre Eramil ‏@EramilEmre_ Nuri sahin'in menajeri suan Floryada oldugu soyleniyor ..

Renktaşlarım transfere bir Bernard hamlesiyle başlasak cidden adamda potansiyel var

İnşallah Nuri'yi alma saçmalığını yapmayız... Selçuk olmasa neyse de aradığımız adam çalım atabilmeli , yaratıcı olmalı , bir anda skoru değiştirebilmeli... Nuri gelirse Bernard,Sneijder unutun almayız 10 numara falan.. Nuri kariyerinde 1 sezon çok iyi oynadı geri kalanı büyük bir soru işareti..

Nuri yanlış transfer olur. selçuk olmasa tamamda selçuk var bizde

reza fazeli floryada olabilir de,hemen niye nuri sahin akıllara geliyo,bu adamın tek topcusu nuri mi?

[TABLE="class: tabelle_grafik"]

[TR="class: dunkel"]

[TD="class: ac s10"]Nuri Sahin [/TD]

[/TR]

[TR="class: hell"]

[TD] Ashkan Dejagah[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hamit Altintop

Emre Can

Javad Nekounam

Masoud Shojaei

Samed Yesil

Adil Chihi
verletzung2.gif

Andranik Teymourian

Mahir Saglik

Moharram Navidkia

Koray Günter

Patrik Jezek

Iman Mobali

Mehdi Mahdavikia

Martin Kompalla

Yildiray Bastürk

Erdal Bastürk

Thomas Eisfeld

Bu listedeki oyuncuların menajeri fazeli. Fazelinin elinde Galatasarayın şu an alabileceği tek futbolcu Nuri Şahin.

Acikcasi bende Nuri´nin Türkiye´de basarili olacagini pek düsünmüyorum. Nuri yumusak bir futbolcu. Özellikle Türkiye´de ezerler onu.

Kendisi acisindan Almanya en uygun lig. Ayrica 3-4 ayligina kiralik futbolculardan nefret ederim. Nuri´ye de 7-8-9 Milyon vermem ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt