Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim transfer komitesinde iş var bence.

Shaqiri, Assaidi, Ba. 3'ü ile de ilgilendik ama kaçırdık.

hee iyiyim bu arada, senden naber..??

transfer nöbeti için istihbarat toplayayım bakim. galatasaray adı geçen transfer dedikodusu varmı yurtdışında..

eyv agabey,sen daha iyi bilirsin,braasil pazarını fln,var mı biseler,bernard haricinde

Bursaspor da bir sol knat oyuncusu var ya Ferhat kiraz diye aslında o cocugu varya Emra colak yerıne ya da amrabatı yedeklemesı ıcın alabılırız.Zaten ıkı uc yıl sonra onun ıcınde kapıyı 5 den sonra acarlar.

şu zemin yapılırken kar-yağmur falan yağmayaydı iyiydi :o

ilgi ve alakası olduğunu yazmış..

çok detaylı bişey yokk..

sol bek ve 10 numara dışında öyle aham şaham adam beklemeyin bence..

amaç şplde tur atlama şansını yükseltecek ve lige ambargo koyacak bir oluşum yaratmakdır..

açık net bişey yazıyorumm

diego-kaka-snejdar verilcek 2 senelik maaş ile..

kerim frei alınır

bernard-hernanes-belhanda tercihi olsa para bunlara kıyılır.

carlinhos acayip pahalı biri değil..

olursada bir stoper ama şart değil...

fener belhandayı alırsa ayakta alkışlarım arkadaş

oha belhanda fener mi oha sow neyse para için geldi cart curt dedik be adam sen neden geliyosun

Arkadaş ben anlamıyorum şunu cidden sinirimi bozuyor. Fatih Terim gibi profile alınan futbolculara bir bak bir de Aykut Kocaman'a alınanlara. Galatasaray yönetimi artık kendine bakmalı şu transfer mevzularında en son harbi büyük olay çıkacak. Nedir bu arkadaş adamlar tak diye 14 15 milyon euro çıkartıp veriyorlar bizimkiler hâlâ yok şöyle yok böyle.

Belhande haberleri doğrumu? daha 22 yaşında geleceği çok parlak bu herif fenere gelirse onun kafasına tüküreyim ben:D

benim kadrom bu. toplam maliyet 20-25 olur bence..

-----muslera---

-eboue--danyy-semih--carlinhos---

---hamit--melo-selçuk---

---bernard-------kerim frei----

-----------burak----

kerim frei zamanla kazandıralabilinir ilk 11 için..

gerisi çok önemli değil bence. hee 10 numara olmazsa stoper yaparım.

--kerim frei--------amrabat/riera---

yaparım. stopere toure-serdar taşçcı gibi adamları alırım..

bence burda önemli olan carlinhos ve kerim freidir. diğerlerinin olma olasılığı fiyatları-oyuncu azlığı filan değişkenlik gösterir.

sol tarafı alternatifli ve daha verimli hale getirirsek. hücüm anlamında etisini görürüz..

benim kadrom bu. toplam maliyet 20-25 olur bence..

-----muslera---

-eboue--danyy-semih--carlinhos---

---hamit--melo-selçuk---

---bernard-------kerim frei----

-----------burak----

kerim frei zamanla kazandıralabilinir ilk 11 için..

gerisi çok önemli değil bence. hee 10 numara olmazsa stoper yaparım.

--kerim frei--------amrabat/riera---

yaparım. stopere toure-serdar taşçcı gibi adamları alırım..

bence burda önemli olan carlinhos ve kerim freidir. diğerlerinin olma olasılığı fiyatları-oyuncu azlığı filan değişkenlik gösterir.

sol tarafı alternatifli ve daha verimli hale getirirsek. hücüm anlamında etisini görürüz..

Bizim sorunumuz oyuncularla ilgileniyoruz almıyoruz da demiyorum artık alamıyoruz. Sonra anadolu takımlarının oyuncularını alıyoruz.

Arkadaş ben anlamıyorum şunu cidden sinirimi bozuyor. Fatih Terim gibi profile alınan futbolculara bir bak bir de Aykut Kocaman'a alınanlara. Galatasaray yönetimi artık kendine bakmalı şu transfer mevzularında en son harbi büyük olay çıkacak. Nedir bu arkadaş adamlar tak diye 14 15 milyon euro çıkartıp veriyorlar bizimkiler hâlâ yok şöyle yok böyle.

ya bende bunu anlamıyorum,inanılır gibi diil ya,bi kere bi adama 14 kagıt verelim ama hani verilecek adama verelim yani,misal belhanda 22 yasında bugun 14 ver o adam zaten o parayı cıkarır bi sekilde kalitesiyle potansiyeliyle,biz ne yapıyoruz 14 milyona 4 topcu alıyoruz,yapma bunu iste,bi tane al adam gibi al ya,yeter be yıllardır mide bulandıran transfer politikası,illallah geldi be kardesim

Bizim sorunumuz oyuncularla ilgileniyoruz almıyoruz da demiyorum artık alamıyoruz. Sonra anadolu takımlarının oyuncularını alıyoruz.

bende diyorumki. carlinhos-kerim frei gibi adamların talibleri fiyatları ile alınmalıdır zaman kaybı olmadan.

1-bugun bir anadolu kulubunden oyuncu alsak en az 5 ten kapı açıyorlar. kerim frei 5 rahat alırsın.

2-sol tarafa çare bulursun. gerisi 10 numara veya stoper için düşünülen isimlere kalmış..

3-10 numara ve stoper alıcam deyip günlerce uğraşacağına tak diye alacağın isimleri almalısın.

ya bende bunu anlamıyorum,inanılır gibi diil ya,bi kere bi adama 14 kagıt verelim ama hani verilecek adama verelim yani,misal belhanda 22 yasında bugun 14 ver o adam zaten o parayı cıkarır bi sekilde kalitesiyle potansiyeliyle,biz ne yapıyoruz 14 milyona 4 topcu alıyoruz,yapma bunu iste,bi tane al adam gibi al ya,yeter be yıllardır mide bulandıran transfer politikası,illallah geldi be kardesim

Yok abi alsınlar Hurşut'u bilmem kimi rahatlasınlar.

Şu Fenerdeki vizyon bizde olsaydı çok farklı yerlerde olurduk.

Ama hıyarlardada doğru düzgün futbol kültürü yok.Hep biryerlerden eksik.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt