Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe Fransa pazarını çok iyi kullanıyor. Her zaman Fransa dan transfer yapmamız gerektiğiini söylmeişimdir. Fransa bağlarımız çok kuvvetli olduğu halde bunu kullanamıyoruz.

Fransadan Ülkemize gelen oyuncular yüksek performans sergiliyor.

Tüm Süper Lig takımları dahil Fransa dan Ligimize gelipte tutmayan transfer varmı soruyorum size.

Cris

Yabancı stoper almak mantıksız zaten asıl ihtiyaç sol bek

Seten kolpasına mı inanıyorsunuz siz hala, yuh artık.

Sinirler gerilmeye başladı. Bunun üstüne şikeciler Belhanda'yı alıp biz yine abuk subuk birilerini alırsak gör o zaman curcunayı. Ancak yıllardır böyle değil mi aga kimse kusura bakmasın. Dış transferi beceremiyor yönetim.

Şöyle kolpa haberlere millet inanıyor, ondan sonra da alınmadı mı hoca istemedi oluyor. Bu yönetim Snejder'i a-la-maz.

Oradan buradan görüp yazıyorlar işte. Bunu herkes yapabilir zaten. Ben çoğu habere inanmıyorum ve çok da takip etmiyorum. En çok de uyuz olduğum şey; yalan haber üzerinden yönetime falan sallıyor millet bazen.

Yalniz Ujfalusi bitmisse eger, bizde biteriz. Umarim dogru karari almislardir.

Armero 4 milyon euroya Napoli'ye transfer olmus, bizim süper üst düzey yöneticiler de carlinhos gibi ne oldugu belirsiz dandik bir adamin pesinde kossun..

olum bize ne la fenerden. meirelesi burda öve öve bitiremediniz aykutun elinde selçuktan hallice oynuyor adam. messi gelse messiyi bozar o aykut. bizim napacagımız önemli. adam gibi 2 tane oyuncu alsınlar yeter.

Stoper transferi yaparlar bana göre. Bırakın Ujfa'Nın yedekte oturmasını bizim Dany'i yedek bırakacak bir adam almamız lazım.

3 transfer lazım. Stoper, Sol bek, 10,5 numara. Tarihi fırsat tepilmez inşallah hem ligde hem Avrupa'da.

Geçen seneki hoca da yok. O kadar vizyoner isimler isteyen hoca bu sene sessiz. Umarım fırtına öncesi sessizliktir bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt