Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sen sanki izledin Carlinhos'u gelip burada küfür edince yönetimin vizyonsuzlugu kaybolmayacak. Cabaye 5 milyon, Armero 4 milyon, Alper Potuk 10 milyon, Carlinhos 7 milyon. Buyrun.

izledim tabi ne konşuyorsun senin gibi iran 2. ligi izlemiyoruz tvde 5 maçtan fazla izledim o yüzden böyle fail durumlara düşüyorsun. o piyasa için fiyatı sanki bize o bonservisi biçerler. ki biçtiler adamlarda gelir zaten

izledim tabi ne konşuyorsun senin gibi iran 2. ligi izlemiyoruz tvde 5 maçtan fazla izledim o yüzden böyle fail durumlara düşüyorsun. o piyasa için fiyatı sanki bize o bonservisi biçerler. ki biçtiler adamlarda gelir zaten

Merakla bekliyorum..

Armero 4 milyon euroya Napoli'ye transfer olmus, bizim süper üst düzey yöneticiler de carlinhos gibi ne oldugu belirsiz dandik bir adamin pesinde kossun..

Güya sezon bası ilgilenmişler Udinese 10 istemişmiş bizden yav bomba bı adamdı bu be bu paralara biz niye alamıyoruz gider riiseyi alırız biz

Sen sanki izledin Carlinhos'u gelip burada küfür edince yönetimin vizyonsuzlugu kaybolmayacak. Cabaye 5 milyon, Armero 4 milyon, Alper Potuk 10 milyon, Carlinhos 7 milyon. Buyrun.

Cabaye, Armero´yu biz istesek, kapiyi 10´dan acarlar.

Cabaye'nin serbest kalma maddesi 5 milyondu. Gitmek istedi ve gitti. Yoksa 5 milyona alamazsın O'nu.

02:00'da açıklaması gazeteler yüzünden. Yakın zaman Seten de başlar.

Güya sezon bası ilgilenmişler Udinese 10 istemişmiş bizden yav bomba bı adamdı bu be bu paralara biz niye alamıyoruz gider riiseyi alırız biz

Az önce başka yerde de açıkladım. Çoğu insan transferi şöyle oluyor sanıyor.

-Bu oyuncu kaç para

-4 milyon

-Buyrun

-Tşk

Böyle bir dünya yok. Sen o adamı alamazsın, alırsın da 10'a alırsın, 12'ye alırsın. Her iki kulübun yöneticileri var. İş adamı bunlar. Aralarında binbir bağ var rekabet veya ortaklık dahilinde. O ona bir yerde kolaylık sağlar, öbürü öbür ihalede kolaylık sağlar, ona göre para aktarımları gerçekleşir vs.

Transfer yapmak bakkaldan çikolata almak değildir bir oyuncunun sabit bir fiyatı var herkese aynı gibi bir durum yok. Senin yönetimindeki iş adamları onlarla bağlantılar kurar, ortak iş yapar. O zaman sen de alabilirsin.

Cabaye, Armero´yu biz istesek, kapiyi 10´dan acarlar.

Aynen olay budur.

Saat 3:00 de Galatasarayin düsündü stoperi acikliyorum

Adam bir İtalya takımından diğer İtalyan takımına transfer olmuş..Millet çok meraklıydı kıçı kırık Türkiye liginde,kariyerinin iyi dönemlerini geçirmeye..Daha olmamış,bitmemiş,takımda forma giyip izlemediğimiz adam için neler sallıyorsunuz neler.2 Sezon önceki halimizi unutup şimdi arsızlık etmenin manası yok.Fatih Terim boşuna dememiş "'Türkiye 'de 70 milyon teknik direktör var' diye..Vallaha pes.

Ula bu belhandaya bizim daha cok ihtiyacimiz var ne olurdu biz alsak.Belhanda giroud gibi bir kazmayi bile yaptigi asistlerle gol krali yapti sow belhanda cok can yakar.Ama burak belhanda daha iyi olurdu

Az önce başka yerde de açıkladım. Çoğu insan transferi şöyle oluyor sanıyor.

-Bu oyuncu kaç para

-4 milyon

-Buyrun

-Tşk

Böyle bir dünya yok. Sen o adamı alamazsın, alırsın da 10'a alırsın, 12'ye alırsın. Her iki kulübun yöneticileri var. İş adamı bunlar. Aralarında binbir bağ var rekabet veya ortaklık dahilinde. O ona bir yerde kolaylık sağlar, öbürü öbür ihalede kolaylık sağlar, ona göre para aktarımları gerçekleşir vs.

Transfer yapmak bakkaldan çikolata almak değildir bir oyuncunun sabit bir fiyatı var herkese aynı gibi bir durum yok. Senin yönetimindeki iş adamları onlarla bağlantılar kurar, ortak iş yapar. O zaman sen de alabilirsin.

Aynen olay budur.

Fener nasıl alabiliyor peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt