Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim taraftarın büyük ikilemidir o. Az paraya oyuncu alırsak Fener basıyor alıyor bizimkiler cimri derler, çok para verince kendi ceplerinden çıkmış gibi isyan ederler. İkisin ortasını bir bulamadık :D

Bu arada Carlinhos+Neves 15'in kaynağı ne bilmiyorum ama normal yani o fiyat.

Fenerde vakti zamanında Baroni + Santos için 12 M € vermişti

Neves - Baroni'ye oranla çok daha iyi oyuncu

Madem amaç fazla para harcamak alalım gitsin :D

Şu kısmı bana çok gerçekçi gelmedi..

Cim-Bom, Carlinhos ile 1 milyon euro, Fluminense ile 3 milyon euroya anlaştı.

Fenerde vakti zamanında Baroni + Santos için 12 M € vermişti

Neves - Baroni'ye oranla çok daha iyi oyuncu

Madem amaç fazla para harcamak alalım gitsin :D

Abi büyük kulüpsen alacaksın bir de. Şimdi Amrabat olayını detaylandırmak istemiyorum. 8 milyonun karşılığı oynamadığı açık bir durum zaten. İnsanlar da ona artık sadece senelik 1 alan bir oyuncu gözüyle bakması lazım, 8 gitti artık ona yapacak bir şey yok. Kaldı ki 8 verilmesini ben yadırgamadım, adamlar Galatasaray'a oyuncu satmayız dedi, biz de aldık. Bu bir güç gösterisidir o yüzden hiç üzülmedim o giden 8'e.

Bizim taraftar maddi işlere çok kafa yoruyor :D Bununla ilgilenen uzmanlar var kulüpte bırakın onlar biliyordur ne yaptığını :D

Zor iş be Refik. Yani Amrabat örneği ne kadar ortada. Kaldı ki Amrabat'ın yıllık ücreti çok fazla düşük. 10+ adama bir de dünya kadar yıllık vereceksin. Her transfer risktir, hiç bir oyuncu için gelip uçurur diyemezsin. Krasic, Meireless örnekleri ortada Fener'de..Biz de öyle fiyata gelip de tutmayan oyuncu olursa ortalığı yıkar taraftar :)

abi amrabat örneğinde milletin çıldırmasının sebebi o paranın kayseriye yedirilmesi, yurtdışından alsaydık bence bu kadar problem olmazdı. Ben de şahsen sırf kayseriye verildiği için kızıyorum. Meireless'i bilmiyorum da Krasiç gerçekten büyük kumardı kaybettiler. Biz öyle kumar oynamayalım, sakat olmayıp formda olan bi ton adam var. Bunların arasından bi topçu bile getiremiyosak burda sorun vardır bence.

Zor iş be Refik. Yani Amrabat örneği ne kadar ortada. Kaldı ki Amrabat'ın yıllık ücreti çok fazla düşük. 10+ adama bir de dünya kadar yıllık vereceksin. Her transfer risktir, hiç bir oyuncu için gelip uçurur diyemezsin. Krasic, Meireless örnekleri ortada Fener'de..Biz de öyle fiyata gelip de tutmayan oyuncu olursa ortalığı yıkar taraftar :)

Kaldı ki ucuz futbolcularla 2 senedir lige ve derbilere ambargo koyup, yıllardır katılamadığımız CL'de yine o ucuz futbolcularla 2.tura çıkmamıza rağmen ortalığı yıkarken taraftar birde onca para harcayıp başarısız olsak ne olur düşünemiyorum :yenieek:

abi amrabat örneğinde milletin çıldırmasının sebebi o paranın kayseriye yedirilmesi, yurtdışından alsaydık bence bu kadar problem olmazdı. Ben de şahsen sırf kayseriye verildiği için kızıyorum. Meireless'i bilmiyorum da Krasiç gerçekten büyük kumardı kaybettiler. Biz öyle kumar oynamayalım, sakat olmayıp formda olan bi ton adam var. Bunların arasından bi topçu bile getiremiyosak burda sorun vardır bence.

Doğru aslında ama işte ligimiz pek gözde bir konumda da değil. O yüzden üst üste ŞL'ye katılmamız aşırı önemli bence. Yani çeyrek'e kalırsın, gruptan çıkamazsın falan mühim değil. Ama her sene ŞL arenasına çıkarsan o zaman ligin kalitesi göz ardı edilebilir oyuncuların odak noktası olabilirsin.

Biz çok uzun süre uzak kaldık Avrupa'dan çok kötü oldu o.

Ben zaten CL için transfer istemiyorum. Şahsen orda gözüm doydu bundan sonra her gelecek başarı ekstra olur. Ama şampiyonluğu garantilememiz şart, onun için de bi kaç transfer şart. Ondan sonra devamlılık illahaki bişeyler kazandıracaktır camiaya.

önder özeni cok begenerek takip ederim,carlinhos hakkında müthis seyler söyledi,sahsen hic izlemedim ama,avrupada büyük takımlarda oynayabilecek seviyede,cok ofansif,süratli oldugunu söyledi,umarım gelir bu adam

Carlinhos-7.5mil.

Thiago Neves-6mil.

Bunlar ikari asaga gercek fiyatlari!

:sgr: :sgr:

Sokacam lan fenerinize simdi,yok sunu alacaklar,yok bunu alacaklar,bu kadar ötlek ve ezik olunmaz,bu konuda baska takimlar neden tartisilir anlamis degilim

Abi büyük kulüpsen alacaksın bir de. Şimdi Amrabat olayını detaylandırmak istemiyorum. 8 milyonun karşılığı oynamadığı açık bir durum zaten. İnsanlar da ona artık sadece senelik 1 alan bir oyuncu gözüyle bakması lazım, 8 gitti artık ona yapacak bir şey yok. Kaldı ki 8 verilmesini ben yadırgamadım, adamlar Galatasaray'a oyuncu satmayız dedi, biz de aldık. Bu bir güç gösterisidir o yüzden hiç üzülmedim o giden 8'e.

Bizim taraftar maddi işlere çok kafa yoruyor :D Bununla ilgilenen uzmanlar var kulüpte bırakın onlar biliyordur ne yaptığını :D

Birde ben istemiyordum Amrabat transferini ama isteyenler belki kızıyor şuan ben savunuyorum :D

8'e geldi de 5 yıl için sadece 6 M € alacak yani 14 M € maliyeti 5 yıl için

5'e başka bir oyuncu alsan 2 M € alsa yıllık, 15 M € maliyeti olur 5 yıl için baksan 5 M € dersin ama 8 M €'luk amrabattan daha pahalı transfer olur :)

Örneğin Meireles'in maliyeti Maaş + Bonservis 20 M €'yu buluyor 4 yıl için

Kuyt için sadece 1 M € verildi diye herkes çok ucuz diyordu mesela;

Bonservis:1 M €

Maaş: 2,85 M €

3 yıllık kontratı var Toplam 9,5 M € gibi bir maliyete sahip kaldı ki bu adam 32 yaşında

Hay Fenevinize yaww arkadaşlar boşverin fenevi biz bir sol bek bir ofansif adam alalım bakın bakalım fenevin adı okunuyor mu biz yeter ki gerekli takviyeleri yapalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt