Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeri değil ama Genel Sağlık Sigortası yüzünden devlete borcunuz olabilir.

https://sgk.ziraatbank.com.tr/

Bu adresten sorgu tipi GSS PRİM-13'ü seçip sorgulatın. Ben gelir kayıtı yaptırdığım halde, SGK'ya öğrenci belgemi verdiğim halde 1600 tl borcum gözüküyor.

Sizde bakın.

twitter hesabı açıp bende mi bir duyumcu olsam?:D

O kadar zor bir işe beğenzemiyor

Yoruma Açık Haber : Taffarel hala kampta yok....

34cimbom'a inan var mi?

Ben inanıyorum niye?

Çünkü Bütün kanallar Kolo Toure gelecek derken o Stoperin Fransadan geleceğini iddia etti ve 1 gün sonra öğlen Cris transferi ortaya çıktı.

Geçen hafta Cris ile fesih görüşmeleri var dedi 1 hafta sonra aniden Cris gitti

Yeri değil ama Genel Sağlık Sigortası yüzünden devlete borcunuz olabilir.

https://sgk.ziraatbank.com.tr/

Bu adresten sorgu tipi GSS PRİM-13'ü seçip sorgulatın. Ben gelir kayıtı yaptırdığım halde, SGK'ya öğrenci belgemi verdiğim halde 1600 tl borcum gözüküyor.

Sizde bakın.

Askerlik işini okul hallediyor ama bunu nasıl halledemiyor anlamış değilim sene olmuş 2013 hala öğrenci belgesi götürüyoruz, üstüne yine borç çıkıyor vs. bana da kitlemişler 500 lirayı gidip sildireyim bari.

fft30mm2068400.jpg

Kocaman yapmis kadro'yu.

Carlinhos'u alacagimizi dusunuyorum. Hoca cok istiyor, sayin baskanin onu kiracagini sanmam. Ikinci transfer de 10 numara olur. Sneijder'i sonuna kadar zorlayacaklar. Umarim olur, olmazsa B plani devreye girer. B plani da muhtemelen sambaci eksenli bir sey olur.

Ucuncu transfer, transfer sezonun sonuna dogru yapilir diye dusunuyorum. O da artik stoper mi, defansif orta saha mi, kanat mi, hoca kampta eksiklere bakar ona gore karar verir diye dusunuyorum.

Belkide Taffi bi kolunda Bernard bi kolunda Carlinhos'la havalimanında basın mensuplarına poz verip özel araçlarıyla floryaya giderler çok yakında :yenieek:

Devre arasi gidip iyi oyuncu getirmek imkansiz beyler.

Carlinhos + Kerim Frei + Quaresma süper olurdu, ama Kerim bile gelmez yani.

Askerlik işini okul hallediyor ama bunu nasıl halledemiyor anlamış değilim sene olmuş 2013 hala öğrenci belgesi götürüyoruz, üstüne yine borç çıkıyor vs. bana da kitlemişler 500 lirayı gidip sildireyim bari.

Askerlik işini okul halletmiyor. En azından benimkini. Askerden kaçak gözüküyordum.

Tafi ya Carlinhos için uğraşıyordur yada kendi mezhebinden bir futbolcuyu (cris gibi) getiriyordur.

Askerlik işini okul halletmiyor. En azından benimkini. Askerden kaçak gözüküyordum.

çoğu okul normalde kayıt olduğunda azami öğrenim süresi kadar tecil ediyor diye biliyorum ama karışıklıklar olabilir tabi, malum burası Türkiye hiçbir şeye şaşırmamak lazım:o

He ya diyorum bu söz icin acikcasi. Ama ne yazikki bu hos sözler ile olacak bir is degil.

Imkansiz olan, enkaz halde bir takimi devralip yeniden kurmak, bu yeni takimla ayni sene iki kere sampiyon olmak, ertesi sezon liderligi kimseye birakmamak, Avrupa'da soz sahibi bir takim haline getirmektir. Tum bunlari yaparken 500 milyonluk borcu 300 milyon'a indirmek, kulube yeni kaynaklar kazandirmak, gecici basarilarin pesinde kosup taraftarin gozunu boyamak adina kulubun gelecegini ipotek altina almamaktir. Imkansiz olan Galatasaray'i bu kadar kisa surede kendi yagiyla kavrulan bir kulup hale getirmek, daha dune kadar mali yonuyle Turkiye'nin en sallantida takimlarindan birini bugun finansal anlamda en guclu takimlardan biri haline getirmektir.

Bu yonetim bunlarin hepsini yapti. Geri kalanlar ise sadece detay. En buyuk transferimiz Unal Aysal/Adnan Ozturk yonetimidir.

Ben hiçbir şey götürmedim, açılmıyor da site.

bi de bakiyoruz transfer falan yok o zaman goruruz gunumuzu

Untitled-61.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt