Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Cevap: Transfer Nöbeti
carlinhos vava
carlinhos vava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler basket forumunda şuan kimse yok bizim maç 1/1 bitermi ilk yarı 12 maç sonu 21 sayı acil cevaplarınızı bekliyorum
beyler basket forumunda şuan kimse yok bizim maç 1/1 bitermi ilk yarı 12 maç sonu 21 sayı acil cevaplarınızı bekliyorum
Belhanda iyi adam ancak Bernand forvet arkası ve sol içte oynayabildiği için ben onu tercih ederim şu dönemde. Üstelik içeriye daha iyi kat edebilen daha kreatif bi oyuncu. Bizim ihtiyacımız olanda bu. Ayrıca yaşıda daha genç. Potansiyali bence daha yüksek ve çokta hırslı gelişmeye açık bi oyuncu. Carlinhos'la birlikte alınırsa büyük atılım yapmış oluruz diye düşünüyorum.
Şu düzende oynamasını çok isterdim takımın;
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Carlinhos
Hamit-Selçuk-Yekta
Elmander-Burak-Bernand
Elmander'in geçen seneki performansına ulaşacağını düşünüyorum ikinci yarı fizik olarak biraz yol kat ederek. Melo Elmander gibi oyuncular fizik gücü olmadan oynayamayan oyuncular ilk yarı performansı bence bu yüzden o kadar düşüktü.
melih sabanoglu @melihsabanoglu
@rahmibasaran ben beklemiyorum. dany, semih, zan, balta ve tomas rotasyonuyla devam ederiz ikinci yarı. o bütçe sol bek ve oos'a ayrılır.
oos dediği ofansif ortasaha mı:confused:
Elmander nereye oynuyor hocam?
melih sabanoglu @melihsabanoglu
@rahmibasaran ben beklemiyorum. dany, semih, zan, balta ve tomas rotasyonuyla devam ederiz ikinci yarı. o bütçe sol bek ve oos'a ayrılır.
oos dediği ofansif ortasaha mı:confused: