Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler basket forumunda şuan kimse yok bizim maç 1/1 bitermi ilk yarı 12 maç sonu 21 sayı acil cevaplarınızı bekliyorum

Belhanda iyi adam ancak Bernand forvet arkası ve sol içte oynayabildiği için ben onu tercih ederim şu dönemde. Üstelik içeriye daha iyi kat edebilen daha kreatif bi oyuncu. Bizim ihtiyacımız olanda bu. Ayrıca yaşıda daha genç. Potansiyali bence daha yüksek ve çokta hırslı gelişmeye açık bi oyuncu. Carlinhos'la birlikte alınırsa büyük atılım yapmış oluruz diye düşünüyorum.

Şu düzende oynamasını çok isterdim takımın;

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

Hamit-Selçuk-Yekta

Elmander-Burak-Bernand

Elmander'in geçen seneki performansına ulaşacağını düşünüyorum ikinci yarı fizik olarak biraz yol kat ederek. Melo Elmander gibi oyuncular fizik gücü olmadan oynayamayan oyuncular ilk yarı performansı bence bu yüzden o kadar düşüktü.

biz en iyisi 2sinide alalım hem bernand hemde belhande

Carlinhos devlet meselesine döndü resmen umarim sonu amrabata benzemez :confused:

Belhanda transferi için ne dedi!

Sporx'in haberine göre; Fas Milli Takımı ile 2013 Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Belhanda, kamp için bulunduğu otelde kendisine sorulan Fenerbahçe ve transfer haberlerine çok net ve kısa bir yanıt verdi. Fas basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin oyuncuyu ciddi bir şekilde istediği ancak Belhanda'nın ara transfer döneminde hiçbir yere gitmeyi planlamadığı ifade edildi. Belhanda, kendisine sorulan "Bir takıma transfer olacak mısın?" sorusuna, "Ne? Hayır, siz deli misiniz?" cevabını verdi.

sneijder diyorum başka bir şey demiyorum

Belhanda iyi adam ancak Bernand forvet arkası ve sol içte oynayabildiği için ben onu tercih ederim şu dönemde. Üstelik içeriye daha iyi kat edebilen daha kreatif bi oyuncu. Bizim ihtiyacımız olanda bu. Ayrıca yaşıda daha genç. Potansiyali bence daha yüksek ve çokta hırslı gelişmeye açık bi oyuncu. Carlinhos'la birlikte alınırsa büyük atılım yapmış oluruz diye düşünüyorum.

Şu düzende oynamasını çok isterdim takımın;

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

Hamit-Selçuk-Yekta

Elmander-Burak-Bernand

Elmander'in geçen seneki performansına ulaşacağını düşünüyorum ikinci yarı fizik olarak biraz yol kat ederek. Melo Elmander gibi oyuncular fizik gücü olmadan oynayamayan oyuncular ilk yarı performansı bence bu yüzden o kadar düşüktü.

Elmander nereye oynuyor hocam?

10 milyona ne adamlar transfer oluyo ya Serdar ne yapmış Allah aşkına alsınlar turşusunu kursunlar o zaman ...

Hep bu saçma sapan yabancı sınırlamasının mallıkları işte hem piyasayı bu hale getiriyo hem de avrupada başarıyı engelliyo ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt