Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Murhan kimi alsaydık kanatta Türk? G.Töre mi?

Dany ilk 11'e transfer edilmeyip, Tasci veya Toprak gelseydi alirdik yabanci bir sag kanat, cok daha verimli olurdu. kanatlarimiz kötü hamit 0 gol, amrabat 1 gol. sonra da bakiyorum devre arasi uydurma gazetelerde bile tek bir kanat oyuncusunun ismi gecmiyor, quaresma haric.. kale-sag bek ve orta saha disinda her mevkiye transfer sart diyorum ben.

bence gelmis gecmis en iyi solbek carlinhos :D

312388_481478795244154_1562501415_n.jpg

yekta birseyler deniyor :D

(hokus pocus disappear )

Dany ilk 11'e transfer edilmeyip, Tasci veya Toprak gelseydi alirdik yabanci bir sag kanat, cok daha verimli olurdu. kanatlarimiz kötü hamit 0 gol, amrabat 1 gol. sonra da bakiyorum devre arasi uydurma gazetelerde bile tek bir kanat oyuncusunun ismi gecmiyor, quaresma haric..

Dany 11'e falan transfer edilmedi Ujfa sakatlandı Dany oynadı, abi geçmişi mi unutuyorsunuz balık hafızalı mısınız anlamıyorum ki. Taşçı ve Toprak alınsın iyi hoş da adamlar gelmiyorsa kaçıracak mısın adamları? Çok basit geliyor bazı şeyler size.

LigTV'lere öglen vakti cikip cok transfer sözü verdi kimse gelmedi, gectigimiz sezon devre arasinda bile kimler geldi..

Yigit Gökoglan gibi yetenek fakiri adama 2.5 milyon ödediler, Sercan'a 3 verip bir daha kaziklandilar, birde Necati geldi iste..

Bu devre arasi eger sürpriz yapip oyuncu alacaklarsa maks. bütcemiz 5 milyon euro olur.

Sarisin forvet + sansasyonel, tribunleri dolduracak futbolcu adayini herkes unuttu.

Cok degil 1,5-2 ay sonra bunlarda kim diye teknik heyete sallamaya baslariz.

Halbuki verilen sozleri, pohpohlanan taraftari ve yukseltilen beklentileri konusan yok.

Oh be bir nebzede olsa icimi doktum :D Iyi geldi Murat.

hakan bişey diyecem..

riera ne kadar alıyor?? 5-7 milyon euro bana sol bek bulsana..

sanki 34 maçıda barca karşı oynacak değiliz ya..

Riera 5-7 milyonmu aliyor ve ne alaka..

Bir kez daha Barca ne alaka..

Sen simdi benden ne istiyorsun ki onu bile anlamadim. Ben adamin defans'ini görmek istiyorum ilk olarak.

bence gelmis gecmis en iyi solbek carlinhos :D

Kesin kesin, gelmis gecmis en iyi sol bek.

kim peki adam dehşet resmen

Ciddimisin?

Abi bu fanatiğin q7 sevgisi nedir?

Habire Yalçın Dümer q7 Gs'de diye haber yapıyor.

Eboue - semih - dany - carlinhos

Defansın geri dönmede sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.hepsi jet :D:D

fluminense paketu:"Carlinhos ve Wellington Nem'' olabilir :yenieek:

Carlinhos andre santos etkisi yaratır bizim lige ne onun çok üstü oynar ne de onun çok altı ki bize bu bile yeter artar

hakan riera ne kadar alıyor? kaça aldık. kıyaslamam şu yüzden 5-6 alabiliyorsan seneler sonra sol bek nedir görücez.

barca derkende. her maçımızı çok iyi takımlara karşı oynamadıktan sonra , ona karşı bu ligte kaç oyuncu üstünlük sağlar..

carlinhos defansı iyi -çok iyi diyemem, ama en iyisi ön sezisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt