Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

G.Süzen + H.Kabze yaparsak öpüp basimiza koyalim demistik, onu bile beceremedik. Hepimize hayirli olsun. Transfer bekleyenler yine hayal kirikligina ugrayacak. Ben hicbirini beklemiyorum.

hiç almayalım daha iyi hasanla gökhanı alcaksak... gözümüz apalı ilk 11 e yazabilceğimiz bir adam almıyorsak transfere gerek yok devre arası.

Atletico MG - Fluminense maçının ilk yarısını izledim

Carlinhos gelirse ligimizin en kaliteli sol beki olur o garanti.Fiziği de uygun.

Bernard, boyu küçük gibi görünse de yıkılmıyor pek.Sabri gibi diyelim.Yetenekli, oyun görüşü de iyi.

45 dakikalık izlenimlerim bunlar :D

G.Süzen + H.Kabze yaparsak öpüp basimiza koyalim demistik, onu bile beceremedik. Hepimize hayirli olsun. Transfer bekleyenler yine hayal kirikligina ugrayacak. Ben hicbirini beklemiyorum.

Bir gün de herhangi bir konuda olumlu, umut verici bir mesajını göreyim be Murat kardeşim. :)

Burak

Bernard Belhanda G.Tore

Selcuk Hamit

soyle bi hücum hattımız olsa

Rüyalar güzel tabi.

fifa 2013 terk.

Aykut kafasını bırakmalı bence. bir takımda 100 tane aynı özellikli hucumcu olursa başarılı olur diye bir kural yok. Koy melonun yanına M'Vila bak ne oluyor.

yazin lan

Atletico MG - Fluminense maçının ilk yarısını izledim

Carlinhos gelirse ligimizin en kaliteli sol beki olur o garanti.Fiziği de uygun.

Bernard, boyu küçük gibi görünse de yıkılmıyor pek.Sabri gibi diyelim.Yetenekli, oyun görüşü de iyi.

45 dakikalık izlenimlerim bunlar :D

:asd:

Bernand ile Belhanda'yı aynı takıma koymak ancak rüyada olur bencede.. :yenieek:

Ama bi an oldugunu düsününce de sol kanatta ve 10 numarada insanın 10 sene sıkıntı cekmicegini bilmesi güzel his veriyor be :asd:

Zaten önlerindeki forvet gol kralligina bunlar da oynadigi süre boyunca asist kralligina ambargo koyar.

Bu kadar rüya yeter, reality sucks:sad007:

alalım la birini artık. havadan isimleri konuşmaktan sıkıldım.

bir tane daha atilla ilhan şiiri paylaşayım mı :lol:

Bernard kim yahu alınmayacak?Robinho'nun ilk çıktığı zamanlarda dünyanın en iyi oyuncusu olacak deniliyodu adam 25 yaşında ülkesine geri döndü.Brezilyalılar normal değerinin çok üzerinde pazarlıyolar oyuncularını.

yazin lan

benim ismimin yanında niye + var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt