Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

imparatora guvenın sız.fener gecen sezon devre arasında 10kusur mılyon euro vererek sow u aldı,biz ise bilmem kac bin euro ya necatiyi aldık.sene sonunda olanları hatırlıyosunuz.telaş yok o yuzden:)

büyük düşünmek , avrupada ilk 10 klüb içine girmek : necati ??

Kuralın geçip geçmemesi kadar önemli olan konuda bizi yönetenlerin dahi kafasının nasıl çalıştığını görmek.

Adnan Öztürk'e şirketine 3'den fazla yabancı ortak alma, 11 yabancı ortağın 3'ü Türk olacak şartı getirsek ne yapar acaba?

konuda bu zaten.. baskanın veya baskan yardımcısının yabancı sayısının düşmesiyle ilgili beyanatının yönetilmeyle alakası yok..

Şikebahçe istemediği sürece yabancı sayısını düşürmezler merak etmeyin.Tüp kafa Aziz babasından icazet almadıkça kalkışamaz böyle bir şeye.

Transfer Nöbeti

Gecen sezon alinan yabancilar kalitesi tartisilmaz oyunculardi.

Muslera, Eboue, Melo, Elmander.

Bu sene yapilmasi gereken bunlarin da uzerinde 1 tane gercek bir star almakti ama yapmadilar.

Basta Fatih Hoca'nin eski hastaligi nuksetti saniyordum, yine sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor diye dusunuyordum. Ama Kaka aciklamasindan sonra artik eminim, Hoca istiyor ama yonetim almiyor.

Takim bagiriyor, bana kilit acacak gercek bir star lazim diye.

Bence tam bir esikteyiz, ya bu iyi takim kopup gidecek ya da yazik olacak.

Untitled_4_9.jpg
Galatasaray transferde henüz istediği hamleleri yapamadı. Sarı-kırmızılılarda sezon başından bu yana gündemde olan Fluminense'nin başarılı sol beki Carlinhos'a vize çıkmaması planları değiştirdi. Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Cris'le yolların ayrılmasından sonra, savunmada Ujfalusi'nin 3-4 haftaya kadar hazır hale geleceğinin tahmin edilmesi stoper transferini gündemden çıkardı. Teknik Direktör Fatih Terim'in, sol bek konusunda da kararı değişti.

TERİM SNEIJDER'İ İSTEDİ AYSAL VETO ETTİ

Sneijder'e ilk önce soğuk bakan ve bunu basın toplantısında da dile getiren Terim'in, yıldız oyuncuya yeşil ışık yakmasından sonra bu kez gözler Başkan Aysal ve yönetime döndü. Ancak tecrübeli hoca, Sneijder için olumsuz haber aldı. Terim'e oyuncunun 4 yıllık maliyetinin bonservisiyle beraber 40 milyon euroyu bulduğu bilgisi aktarıldı. Diğer taraftan alternatifler arasında bulunan Wolfsburg'lu Diego ismi de yine kulübünün bırakmaması nedeniyle askıya alındı. Sarı-kırmızılıların, Avrupa pazarında yeni bir 10 numara arayışına girdikleri kaydedildi.

Sneijder zaten hayaldi bu tarz haberlerle de klasik her zamanki Galatasaray'da yönetim/teknik heyet çatışması var ortamı yaratılmaya çalışılıyo ... Çünkü başarımızın önüne geçebilmelerinin tek yolu bu ...

Shaqiri olsa tamam dicem o gerçekten hem Terim'in istediği hem de alınabilcek bir adamdı şartlar zorlandığı taktirde ama Sneijder'i ne kadar zorlarsan zorla olmaz o iş ...

Sneijder zaten hayaldi bu tarz haberlerle de klasik her zamanki Galatasaray'da yönetim/teknik heyet çatışması var ortamı yaratılmaya çalışılıyo ... Çünkü başarımızın önüne geçebilmelerinin tek yolu bu ...

Shaqiri olsa tamam dicem o gerçekten hem Terim'in istediği hem de alınabilcek bir adamdı şartlar zorlandığı taktirde ama Sneijder'i ne kadar zorlarsan zorla olmaz o iş ...

Yok be hocam, haberde sakat bi taraf görmüyorum ben. Her zaman ki işler işte. Yönetim 31 Ocak'a kadar İnter ve Snejder'le uğraşıp duracak, ondan sonra da olmayınca da sap gibi yolumuza devam edeceğiz. Geçen sene ki gibi.

Chadli aslında kanat oyuncusu. 4-3-3'ün kanadı. Amrabat yerine alınabilecek tarzda bir adamdı. Muhtemelen o paraya da alınırdı. Shaqiri'den daha iyi değil bana göre ama potansiyelli lakin sorunlu yazmıştı birisi bir kaç sayfa önce.

Yok be hocam, haberde sakat bi taraf görmüyorum ben. Her zaman ki işler işte. Yönetim 31 Ocak'a kadar İnter ve Snejder'le uğraşıp duracak, ondan sonra da olmayınca da sap gibi yolumuza devam edeceğiz. Geçen sene ki gibi.

Ben yönetiminde Sneijder'le uğraştığını sanmıyorum açıkçası ya en çok alan oyuncumuz 2.9m alırken Sneijder'le uğraşmak bana çok mantıksız geliyo ... he uğraşılıyo havası veriyo olabilirler orası ayrı konu ama gerçekten çaba sarfetceklerini sanmıyorum ...

Offf off şöyle Ribery Shaqiri Belhanda Sow Bernard tarzı transferleri göremiycezmi hiç ya :( Bunlar gerçekten şartlar zorlanırsa yapılabilecek transferler bu tarz adamların çünkü bonservisleri de maaşları da gayet normal ...

Ben yönetiminde Sneijder'le uğraştığını sanmıyorum açıkçası ya en çok alan oyuncumuz 2.9m alırken Sneijder'le uğraşmak bana çok mantıksız geliyo ... he uğraşılıyo havası veriyo olabilirler orası ayrı konu ama gerçekten çaba sarfetceklerini sanmıyorum ...

Offf off şöyle Ribery Shaqiri Belhanda Sow Bernard tarzı transferleri göremiycezmi hiç ya :( Bunlar gerçekten şartlar zorlanırsa yapılabilecek transferler bu tarz adamların çünkü bonservisleri de maaşları da gayet normal ...

Maalesef göremeyeceğiz, bu gerizekalı anlayışla göremeyeceğiz. Ucuz transfer yapılır, transfer sezonun son günü yapılır. Galatasaray geleneği haline geldi bu artık. Eskiden para yok denirdi, şimdi çeşme gibi akıyor, borçlar hızla eriyor ama zihniyette değişen bi şeyyok.

Transfer Nöbeti

Transfer konusunda fenerin bizden daha başarılı olduğu bir gerçek. Biz geçmişteki kriz döneminin getirdiği alışkanlıkla "okazyon" futbolcu bakıyoruz. Bonservisi düşük, bonservissiz, takımında başarısız olduğu için kiralanabilir futbolcular. "Ya tutarsa" transferleri.

Bence artık bu zihniyeti çöpe atıp adam gibi transferler yapmanın zamanı geldi. İlk 11'imizin daha iyisi 20-30 milyon € diyeceğimiz oyunculardan kurulu olması gerekiyor. 2 senede bu kadroya ulaşılabilir, zaten elimizde daha iyisine gerek yok diyebileceğimiz 5 futbolcu var: Muslera, Eboue, Semih, Selçuk, Burak (çift forvet oynadığımızı düşünüyorum) 2 senede 10-12 milyon €luk 6 futbolcu lazım bize. 2 sene sonra, Muslera'yı da satacağımızı hesaba katarsak şöyle bir kadro oluşturulabilir:

Onur

Eboue Semih Ömer Adriano/Carlinhos

Hamit M'Vila Selçuk

Honda

Burak Doumbia

Ya da Hamit ve Honda yerine iki gerçek kanat oyuncusu alınıp 4-4-2 devam edilebilir.

Bence Terim'in de artık Shaqiri tarzı tansferler için yönetime bastırması gerekiyor. Uyduruk 3 futbolcu alıp 3'ünü de yedeğe göndereceğimize, 1 futbolcu alıp yedek kaliteimizi yedeğe düşen futbolcuya arttırmak çok daha mantıklı bir seçim.

3-5 tane sığır topçu alacağımıza 1 tane kaliteli adam alalım ben fitim arkadaş.Devre arasın da hep hata yapıyoruz.

Bu senede bu saçma sapan bedava/bonservissiz oyunculara yönelme politikamız değişmesse bir daha sittin sene değişmez. Şu durumdayken bile, kaliteli ve belli bir bonservisi olan 1 oyuncu alıp transferi kapatamıyorsan bundan sonra böyle gelecek vaad eden yada yeni yeni parlamış kumaşı iyi olan oyuncu alamayız.

Bu sene bizim için çok büyük bir şans, bunu çok iyi kullnamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt