Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.954
- 7.455
- 1.548
Cevap: Transfer Nöbeti
Daha şu ana kadar çift haneli bonservis ödememiş klüp gidip 25-30 gibi bi rakama Doumbia'yı almaz. Ayağında platin var derler,gece hayatı var derler sıyrılırlar.. Valla ben 10 milyona Chadlinin gelmesine tav olurum ve sevinirim. Batalla'nın gelmesinden iyidir.
Transfer konusunda fenerin bizden daha başarılı olduğu bir gerçek. Biz geçmişteki kriz döneminin getirdiği alışkanlıkla "okazyon" futbolcu bakıyoruz. Bonservisi düşük, bonservissiz, takımında başarısız olduğu için kiralanabilir futbolcular. "Ya tutarsa" transferleri.
Bence artık bu zihniyeti çöpe atıp adam gibi transferler yapmanın zamanı geldi. İlk 11'imizin daha iyisi 20-30 milyon € diyeceğimiz oyunculardan kurulu olması gerekiyor. 2 senede bu kadroya ulaşılabilir, zaten elimizde daha iyisine gerek yok diyebileceğimiz 5 futbolcu var: Muslera, Eboue, Semih, Selçuk, Burak (çift forvet oynadığımızı düşünüyorum) 2 senede 10-12 milyon €luk 6 futbolcu lazım bize. 2 sene sonra, Muslera'yı da satacağımızı hesaba katarsak şöyle bir kadro oluşturulabilir:
Onur
Eboue Semih Ömer Adriano/Carlinhos
Hamit M'Vila Selçuk
Honda
Burak Doumbia
Ya da Hamit ve Honda yerine iki gerçek kanat oyuncusu alınıp 4-4-2 devam edilebilir.
Bence Terim'in de artık Shaqiri tarzı tansferler için yönetime bastırması gerekiyor. Uyduruk 3 futbolcu alıp 3'ünü de yedeğe göndereceğimize, 1 futbolcu alıp yedek kaliteimizi yedeğe düşen futbolcuya arttırmak çok daha mantıklı bir seçim.
Daha şu ana kadar çift haneli bonservis ödememiş klüp gidip 25-30 gibi bi rakama Doumbia'yı almaz. Ayağında platin var derler,gece hayatı var derler sıyrılırlar.. Valla ben 10 milyona Chadlinin gelmesine tav olurum ve sevinirim. Batalla'nın gelmesinden iyidir.