Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bir transfer doneminde de soyle 2 ay oncesinden plani programi yapip, gorusmeleri yapip, ilk gun de oyuncuyu getirsinler disimi kiracagim.

Bu kadar mi zor ya bu dedigim.

Sen onu bırak geçtim plan programı. Transfer dönemi başlar 15 gün sonra yönetim transfer için toplantılara başlar.

Sanki takımdaki eksiklikler daha önce belli olmuyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

Abi ben hep yönetimin arkasındayım ama bu sene farklı biraz.Başında Fatih Terim var iyi bir kadromuz var.Bir kaç takviye ile de çok daha iyi olabilirsin ama hala bir ses yok.Kimse demesin daha erken şampiyonlar liginde son 16dayız.Kaliteli adamlar istiyorum ben.Fark yaratacak adamlar.Yedekte bekleyecek futbolcu gelmesin.

Bende genel olarak yönetimden memnunum hala da arkalarındayım ama artık işin suyunu çıkarmasınlar bu kadarda cimrilik olmaz ... Bi tane şöyle istediğimiz tarzda oyuncu gelse hem onlara duyulan güven artcak hem taraftar rahatlıycak hemde umutlancaz gelecek adına ama bu kafayla gittikçe herkes artık yavaş yavaş rahatsız olmaya başlıyo ...

Neyse daha transfer sezonu yeni açıldı umarım 1 hafta içinde herkesi mutlu edecek bi adam sonuca bağlanır ...

Bugün transfer olacakmış gibi hissediyorum :)

Bende genel olarak yönetimden memnunum hala da arkalarındayım ama artık işin suyunu çıkarmasınlar bu kadarda cimrilik olmaz ... Bi tane şöyle istediğimiz tarzda oyuncu gelse hem onlara duyulan güven artcak hem taraftar rahatlıycak hemde umutlancaz gelecek adına ama bu kafayla gittikçe herkes artık yavaş yavaş rahatsız olmaya başlıyo ...

Neyse daha transfer sezonu yeni açıldı umarım 1 hafta içinde herkesi mutlu edecek bi adam sonuca bağlanır ...

:b5:

Transfer Nöbeti

Ulan bi basketbol keyfimiz vardı onda da sakatlana sakatlana adam kalmadı.

ulan havada bozuk nasıl canım sıkılıyor ya ders ders içim dışı ders oldu ya :mad: transfer bekliyorum onda da bi gelişme yok

Transfer Nöbeti

Fener alır veya almaz ama iyi alırlar bilirim:D Çünkü alışları kuvvetli.Açıkcası fener kimi almış beni ilgilendirmiyor.Ben onları ezeli rakip olarak görmüyorum.

.

Halit fb batacak.

Bunu tek birsey onleyebilir o da sportif basariyla beraber taraftarinin kenetlenmesi. Gecen sezon boyle olmasaydi zaten duseceklerdi. Adamlar resmen tehditle kaldilar.

Bu yuzden sportif basari kazanamamalilar. Bunun da yolu bizim onlardan daha iyi olmamiz.

Su anda oyleyiz ama 2 transferle isler tersine donebilir.

aziz kalmali, aykut kalmali, cok pahali transferler yapmalilar ama basarili olamamalilar. Benim soyledigim bu.

Transfer Nöbeti

İkinci yarının ilk 4 dört haftası kaderimizi belirleyecek bence.

Kasımpaşa

Beşiktaş

Bursa

Antalya

Transfer Nöbeti

Halit fb batacak.

Bunu tek birsey onleyebilir o da sportif basariyla beraber taraftarinin kenetlenmesi. Gecen sezon boyle olmasaydi zaten duseceklerdi. Adamlar resmen tehditle kaldilar.

Bu yuzden sportif basari kazanamamalilar. Bunun da yolu bizim onlardan daha iyi olmamiz.

Su anda oyleyiz ama 2 transferle isler tersine donebilir.

aziz kalmali, aykut kalmali, cok pahali transferler yapmalilar ama basarili olamamalilar. Benim soyledigim bu.

Bu kadar ekonomik krize rağmen biz de batmadık.

Türkiyede bu taraftar profili, bu güç olduktan sonra Galatasaray ve Fener mümkün değil batmaz.

Aynı şeyi Beşiktaş için söyleyemem ama.

Böylemi galatasarayi avrupanin ilk 10 takimi arasina sokacakmis baskan? Kombinesi,storesi,cl den gelen para,arti angutlara gidemedi ekstra para geldi,eeee simdi schalkeyi eleyip bir üst tura hatta daha ileri gitme sansin varken,verin artik parayi yeter.

Transfer Nöbeti

Buradan iyi sonuclar cikaririz da sonra olmadik takimlara puan vermesek bari.

Sacma sapan kaybettigimiz en az 9 puan var.

2. Yarı o saçma sapan kayıplar olmaz bence.

Ligin 22. Haftasıyla, Fenerle oynayacağımız 33. Hafta arasında kopartmamız lazım ligi. Nispeten herkese göre daha kolay maçlarımız var.

Furkan: 2,650 (2012-2016)

Cris: 1,250 (2012-2013)

Amrabat: 14,6 (2012-2017)

Burak: 16,5 (2012-2017)

Hamit: 14,8 (2012-2016)

Dany: 7,7 ( 2012-2016)

Yiğit G.: 6,8 (2012-2016)

Sercan: 6,5 (2011-2016)

Engin: 1,9 (2011-2013)

Eboue: 12,9 (2011-2016)

Muslera: 16,75 (2011-2016)

Ujfalusi: 6,4 (2011-2013)

Ceyhun: 3 (2011-2014)

Selçuk: 11.2 ( 2011-2016)

Bazı oyuncularımızın maç başı ücretleri hariç bize maliyetleri,

Havaya atılmış 20,2 M Euro para var.

Mevcut kadroda olupta oynamayan eski oyuncularımızı dahil etmedim, bunlar sadece son 2 senede gelen oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt