Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

offffffff lanettttt olsun adamlar UNFP Young Player of the Year 2012 ALDILAR bundan önce 2 kere hazard almıştı onuda istemişlerdi düşünün, biz neden fransa pazarına yönelmeyiz anlamam.

Kardeş bak "iyi niyetli" birine benziyorsun, yani FB'li olduğunu açıkça söylesen kimse bir şey demez. Belhanda'yı değil Messi'yi getirseniz başınız da Aykut olduğu sürece bir şey olmaz onu da söyleyeyim, ayrıca Belhanda'yı minimum zararla seneye Katar'a falan yollayacağınızı düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun.

Belhanda super bir oyuncu, feneri tebrik etmek lazim buyuk bir is basardilar, 25 yasindaki yetenegi alip getirdiler fransadan

Biz bakalim kimi alabiliyoruz subat ayina kadar

ulan belekte işte diego alın gelin hiç uzaklarda 10 numara aramayın diego top diye oynar belhandayı

Chadli haberlerinin doğruluk payı nedir inşallah olur eğer 4 3 3 e geçerse ve chadliyi alırsak amrabat burak chadli çok can yakar

Valla ben hala ronaldinhoyu parcaliyla görmek istiyorum.

Fener Bjk gibi olmaz, bu şekilde kendinizi avutmayın bence. Aziz bıraktığında bu dediğimi daha iyi anşayacaksın.

Takım içi söylemi saçma sapan bir açıklamadır buna inanmıyorum ben, her yerde az alanda vardır çok alanda burda takım içi söz konusu olamaz.

Bak kimsenin kendini avuttuğu falan yok iş adamı durup dururken para vermez kulüplerin iç tüzükleri var denetim organları var şuan bir şekilde saklanıyor olabilir ama bıraktığı zaman göreceksinizdir. Hiç olmasa o kişilere borçlu durumda olacaklardır.. Yıldırım Demirören gittikten sonra nasıl oırtaya çıktıysa Demirören'e borcu, Serdar Adalı'ya borcu, diğer iş adamlarına borcu, aynı şekilde ortaya çıkacaktır.. Adnan Polat bizdeyken de mali olarak çok düzeldiğimiz falan söylenip durdu başkanlığı döneminde bunun böyle olmadığını bırakınca gördük.. Sen max 3 M €'ya oynayan oyuncuların içine 5 M €'luk bir oyuncuyu koyarsan, takım bütün yükü ona bırakır.. Hele hele bu adam tutmazsa takımda kaldığı her saniye başına dert olur gündem olur.. En belirgin Örneğini Beşiktaş yaşadı, Q7 diğerlerine göre astronomik bir ücret alıyordu. Oynamadığı halde en çok o konuşuldu.. Bundan oyuncularda rahatsızdır o bir ton para alıyor biz oynuyoruz diye..

katılıyorum sana çok iyi oyuncu olsa ilk önce psg yada arsenal alırdı arsen wenger gidip giroudu alıp belhandaya bakmıyorsa bildiği birşey vardır

Böyle bir mantık olabilirmi ya? ne demek iyi oyuncu olsa onlar alırdı. O zaman Muslera da kötü kaleci iyi olsaydı ya Arsenal de olurdu Ya City de ya da Psg de.

Bizim transfer stratejimiz ; Snejider - Kaka ile görüsmelere baslandı kapa bildirilirir.2 gün sonra olmadı son anda 40-45 yaslarında birini getirirler artı bonus bir de gurbetçi.:asd:

belhandanın bonservis bedeli 12 13 civarıymış

[video=youtube;NXeYfCFlbC0]https://www.youtube.com/watch?v=NXeYfCFlbC0[/video]

Bizim transfer stratejimiz ; Snejider - Kaka ile görüsmelere baslandı kapa bildirilirir.2 gün sonra olmadı son anda 40-45 yaslarında birini getirirler artı bonus bir de gurbetçi.:asd:

Ligde 1. bizsek ve ŞL de son 16 da olan bizsek demek doğru bir şeyler yapılıyor değil mi ? :yenieek:

Şu an 253 kullanıcı var. (67 üye ve 186 konuk)

Ne oldu la andavallar, doluşmuşsunuz buraya. Kadıköy'deki şampiyonluk, Süper Kupa'da şampiyonluk, TT Arena'da galibiyet. 33. hafta Belhanda'lı, tükürükçü Meireles'li, Sow'lu takımınıza da koyup kupayı bir daha kaldıracağız :)

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Kanaryam1907. - 06.01.2013 13:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: istinyeli:cLink:0171905

Oyuncuyu hiç izlemedim..Bu oyuncuyu tanıyan‚ bilen özelliklerinden bahsedebilir mi ?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cincon forumundan ;

Bu adamda herşeyden var hız‚ çalım‚ top hakimiyeti‚ pas‚ yardımlaşma‚ net vuruş. Cristiano ronaldonun ilk zamanlarına benzetiyorum. Tam patlama yapacağı yaş döneminde Fenere gelmek gibi bir hata yaparsa kendine çok yazık eder. Kaldı ki egosuna yenilmeyip kendini geliştirmeyi sürdürürse top class seviyesine çıkmasını beklediğim bir isim. Tek handikapı egosu ve profesyonellik eksikliği. 10 milyon euroya alınabiliyorsa biz alalım hemde hemen.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antudan aldım bu yazıyı siz korkmaya devam edin rektaşlar ne varsa bu adamda sanki messi korkun rezil edin bizi

O yazıyı yazan benim. Bu yazıda unsurun korku değil "endişe" olduğunu anlayamamışsınız. Tıpkı Belhanda nın nekadar iyi bir transfer olduğunu anlayamadığınız gibi. İkinci devre başlayıpta izlediğinizde birhayli şaşıracaksınız.

Ynt: Transfer Nöbeti

Belhanda fb ye gidince Galatasaray lige havlu atti sanan tarftrimiz var malesef.la bi durun daaaa.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hadi eyvallah bizim forum ahalisi korkmaya devam edin belhandadan :) vay be ne günlere kaldık youtube topçusundan korkuyorlar sabrini bir videosunu yaparım belhandayı ikiye katlar kayseriye attığı kendi yarı sahasından alıp gol yaptığı videoyu izlesinler gören messi der :D neyse herkese iyi nöbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt