Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

osuma asaidi iye bir oyuncu vardı sanırım mutiş yıldız diye lanse ediliyordu şuan liverppolda surunen adamşu belhandada çok abartılıyor bence ibb deki dokadan bir farkı yok

Belhanda'yi aldılar tamam iyi güzel transfer..

Adamlar kampa da yetiştirdi. En azından planlamaları var demekki..

Ben bu konuda eleştiririm yönetimi sadece..

Cepte para olunca vermesi kolay, cepte para olmayınca taraftarın bile dalga geçer işte...

Aynen hocam. Fakat aldıkları oyuncu gerçekten çok sağlam. geleceğe yönelikte süper bir iş başardılar. Uzak olsun ama bilmeyerek (yanlışlıkla) bir stoper alırlarsa Aykut kocaman bile frenliyemez bu takımı.

valla transfer politikamızı kotuleyenlere şunu belirtmek istiyorum;şikecilerden daha ucuz ve daha tanınmamış o beğenilmeyen ismi olmayan oyuncularla şampiyon olup,cl de çeyrek final kapısındaysak ve şikecileri 2 yıldır futbol olarak eziyorsak yeniyorsak,o kadar para dokmelerine rağmen şikecilerin hali ortadaysa bu bizim transfer politikamızın nekadar dogru oldugunu gosterir.burda bizden biri gibi davranan beyinsiz angut toplulukları,ilaçlanmış havuza işeyen gerzekler gibisiniz.ne bok oldugunuz anlaşılıyor ulan.

Yıllardan beri yerli transferinde de istim üstündekileri alamazdık gidip m.sarp, vs. alırdık. Başkan değişikliği sonra yerli trasnferinde istim üstündeki adamları aldık (Selçuk, Burak) ve aslen onlar sayesinde başarılıyız zaten.

Bende tam tersini düşünüyorum Bernard ı isterim adam memleketden kazanıyor bir kere.Brezilya milli takımda oynamaya yeni başlamış bir futbolcu.Benim tercihimde Bernard.

Fas'tan oyuncu falan alinmaz, kim olursa olsun, adamlarda genel olarak oyun zekasi yok, para icin oynarlar, istikrar yoktur. Avrupada belirli bir disiplinle forma giyen isvec-alman kanat oyuncularini tercih ederim mesela ben bunlara. Chadli, Amrabat gibi elde patlar.

Hazard, Fellaini,Witsel, Zidane bunlar nereli renkdaş?

FAS'li oldugu gercegini degistirmez.

Bilader adam Avrupa'daki bi milli takımda oynuyor, üstelik bahsettiğim milli takımın teknik kapasitesi gayet yüksek ve gençleri gelecek vaadeden adamlar. Ozaman Falcao'da Kolombiyalı bizim Pino neden tutmadı?

3 transfer yapılsın değil Belhanda sülalesi gelse farketmez.

Stoper-->Serdar T. veya Rolando çapında en az. Dany'i kesecek kadar iyi.

Sol bek---> ?

10,5 numara---> ?

Milletin kaygısı o zaten başkan :D Kimse inanmıyor parayı basıp adam gibi 10,5 numara alabileceklerini. Haksız da değiller. :sad007:

Chadliyi tanıyomusunuz beyler?

Bizim ligdeki sag beklerin eboue dahil maymun eder fakat o transfer amrabat alınmadan önce olucaktı şimdi işi yok Aynı takımdan Tadic alınmalı hem kanat hem 10 numara posizyonunda oynuyor en az belhanda kadar yetenekli bi oyuncu

Fas'tan oyuncu falan alinmaz, kim olursa olsun, adamlarda genel olarak oyun zekasi yok, para icin oynarlar, istikrar yoktur. Avrupada belirli bir disiplinle forma giyen isvec-alman kanat oyuncularini tercih ederim mesela ben bunlara. Chadli, Amrabat gibi elde patlar.

takımda fazla arap oyuncuya bende karşıyım ama chadlinin belçika milli takımda oynuyor olması hollanda altyapısı olması belli bir disipline sokmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt