Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Bruma´yi neden tartisiyorsunuz beyler? Cocuk sag bek oynadi ya resmen.

Her ileri ciktiginda heyecanlandirdi bizleri. Alayindan etkili Bruma. Yeterki yerinde oynasin.

Ya sag beki gectim, cocuk sol kanat oyuncusu. Geldiginden beri orda da oynatilmadi hic.

Asla kiralanmamali ve gercek mevkisinde oynatilmali.

Arkadaşım senin hangi kanat oyuncun defansa katkı veriyor ? hiçbirisi ! olay bitti.

yaptiracaksin. real'de dün nasil bale defasna geldigi gibi bizim SÜPERSTAR Aydinda yapcak. Hajrovic ve bruma avrupada egitim gördükleri icin gelirler defansa, sen merak etme. ama aydin ben basmam, ben kosmam, ben yorulmam diyor. sorun türk futbolcularda

Hadi Mdem Sizin Dediğiniz Olsun. 4-2-3-1 oynayalım,yetersiz kanat oyuncularımızla.

Demek istedigim; böyle oynarsak counter-attacklara karsi daha iyi mücadele ederiz; 3 tane stoperle oynadigimiz için.

Ben de diyorum ki denendi ve öyle olmadı. Aksine kapanacağımızı düşündüğümüz Juve maçında(bence hava şartlarının da yardımıyla) bu sistem tuttu. Gençler maçında Stanvu kontralarda aldı gitti, bugün Fisher midir nedir o adam ezdi geçti. Elazığ aheste aheste geldi kalemize.

Bir kere takım bu sistemde ne yapacağını bilemiyor. Sadece savunmacılar değil, bütün takım.

Zaten Mancini de olmayacağını gördü ve Gençler maçından sonra vazgeçti bu sistemden. Erciyes ve Trabzon maçlarında 4-2-3-1 şeklinde oynadık ve çok daha iyiydik.

Beyler bakıyorum da Lux arabalarla antremanlara gelen topçularımız var.:sunglasses:

Bence Aydın,Hakan,Sabri,Ceyhun,Eboue çöp arabasının arkasında gelmelidir.Çok net..

Cop-Arabasi.jpg

Arkadaşım senin hangi kanat oyuncun defansa katkı veriyor ? hiçbirisi ! olay bitti. bu takım sadece 3-5-2 oynamalıdır.

4-2-3-1 için kanat oyuncun yok bruma daha ufacık çocuk,amrabat,emre,aydın ölü,e hajrovicte sadece dolandı.

4-3-1-2Oynarsan zaten delik deşik ederler.

Şu şartlarda 3-5-2 bir sol stoper transferiyle kusursuz hale gelir.

Ne sacmaliyorsun arkadasim sen

Bu adamlar düzenli olarak oynamazsa nasil gelisecek?

Kaldi ki Bruma'nin defansif katkisi yerinde. Cok top kesiyor oynadigi zamanlar. Sag bek oynamaz tabiki hucum oyuncusu.. Hajrovic'le birlikte oynasa sagli sollu gelir gideriz.. Chelsea'ye karsi sansimiz olsun istiyorsak bu oyunu oynamak zorundayiz, Burak'siz 4-2-3-1'li GS

Ben de diyorum ki denendi ve öyle olmadı. Aksine kapanacağımızı düşündüğümüz Juve maçında(bence hava şartlarının da yardımıyla) bu sistem tuttu. Gençler maçında Stanvu kontralarda aldı gitti, bugün Fisher midir nedir o adam ezdi geçti. Elazığ aheste aheste geldi kalemize.

Bir kere takım bu sistemde ne yapacağını bilemiyor. Sadece savunmacılar değil, bütün takım.

Zaten Mancini de olmayacağını gördü ve Gençler maçından sonra vazgeçti bu sistemden. Erciyes ve Trabzon maçlarında 4-2-3-1 şeklinde oynadık ve çok daha iyiydik.

Trabzon maçında 4-3-1-2 oynadık.

Ama erciyes maçında iyiydik katılıyorum :)

4-2-3-1 çok daha iyi oldugumuz'a katiliyorum, fakat oynacagimiz rakip Chelsea.

Böyle oynarsak counter attackda kim durdurucak onlari Melo'dan hariç?

Şuana kadar oynadığımız 4-2-3-1ler arasındaki en iyi performansı kopenhag ve erciyes maçlarında gördük.

Bruma-Sneijder-Burak

Drogba

Şeklinde madem hep böyle olsun. Bizde birbirimizi yemeyelim.

Aslinda bu takimda ilk gönderilecek kisi Aydin,bukadar ruhsuz bir futbolcu olurmu,tabiki taraftar Sabriyi alkislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt