Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama amrabat bugün Yuakrıda Allah var iyi oynadı, Celtic maçındada böyle oynarsa Umudum artar. Çünkü bu takımlar zayıf takımlar değil.

Şuana kadar oynadığımız 4-2-3-1ler arasındaki en iyi performansı kopenhag ve erciyes maçlarında gördük.

Bruma-Sneijder-Burak

Drogba

Şeklinde madem hep böyle olsun. Bizde birbirimizi yemeyelim.

Benim nacizane Mancini'ye tavsiyem olsaydı Burak'ı sağ, Bruma'yı sol oynatırdım. Mutlaka yer değiştirirler ama ağırlıklı oalrak böyle oynamalıyız. Burak sağ tarafa daha alışkın. Trabzon'da o mevkide 19 gol attı. Burak kanat oynamasa daha iyi ama bu şartlarda kanat oynayacaksa sağ kanat oynamalı.

Aslinda bu takimda ilk gönderilecek kisi Aydin,bukadar ruhsuz bir futbolcu olurmu,tabiki taraftar Sabriyi alkislar

Ben yemin ettim fakir sevindireceğim.. Ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir oyuncu görmedim..

Yazın Aydın'ın eşinin en azından Sabri'ye verilen parayı bari kabul et demişti.. hele bunu hiç unutmadım..

Yaz boyu yattı, çalışmadı, gezdi, tozdu, geldi takıma son gün alındı.. Tabi Erman'ın hakkını yedik..

4-2-3-1 çok daha iyi oldugumuz'a katiliyorum, fakat oynacagimiz rakip Chelsea.

Böyle oynarsak counter attackda kim durdurucak onlari Melo'dan hariç?

3-5-2 oynarsan ve top sende olmazsa hücüma cikamazsin. eboue ve telles hücüma cikarsa, bi topu kaptirirsak, william, hazard ve schürrle gibi adamlar affetmez. mancini büyük ihtimal 4-5-1 cikar chelsea macina ve burak yine yedek kalir bence. dogrusuda bu

Aydın artık git be kardeşim takıma hiç bir katkın yok, ne gol atabiliyorsun ne kaleye şutun var. Bugün gene kale önünden atabileceğin golleri kaçırdın aynı fener maçında olduğu gibi, hazırlık maçı ama aydın her zaman aynı aydın.

Yabancı sınırından ağlıyoruz eboue amrabat dany riera para alıp yatıyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayin ama Terim bey fena kakalamis bizleri ..

la altyapida madem boyle adamlar var alsana kadroya ?

Yıllardır diyorum abi Servet varken de Sarp varken de aynı şeyi söyledik. Ne kadar kötü olabilir? Yani bir oyuncu Dany'den ne kadar kötü olabilir, Ceyhun'dan ne adar kötü olabilir, Yiğit, Aydın gibi adamlardan ne kadar kötü olabilir. Bırakın onlar oynasın.

Madem bukadar chedjouyu beğenmedi yönetimde dahil herkes temizlik yapsınlar. EBOUE AYDIN SABRI AMRABAT RİERA HAKAN YİĞİT CHEDJOU AYKUT. GİTSİN HAKAN TOLGAY TARIK VEYSEL STOPER gelsin

Yıllardır diyorum abi Servet varken de Sarp varken de aynı şeyi söyledik. Ne kadar kötü olabilir? Yani bir oyuncu Dany'den ne kadar kötü olabilir, Ceyhun'dan ne adar kötü olabilir, Yiğit, Aydın gibi adamlardan ne kadar kötü olabilir. Bırakın onlar oynasın.

Yok aman tecrube vs vs palavralarla bizleri kandiriyorlar yok fizik ..

Ajax;takiminin 50% 90 dogum uzeri catir catir oynuyorlar .. biraz sans olsaydi bugun iyi bir sonucta onlarin lehine olabilirdi ..

Bu kafa yapisi yenilenmeli bizde .. Bir genc futbolcu oynamadigi surece gelisim gosteremez , nekadar antremanlara katilsa da katilsa fark etmez oynamali

Top önüne düşüyor önü boş hızlanamayıacağını anlayıpp vites düşürüyor.Güzel oynasın 10m kazansın.Yetenekli topçu mu evet yetenekli ama mental,fiziki,kondisyon bitik. Anca The Walking Dead'in yeni sezonunda oynar.Tam bir ölü

adam kosunca zoruna gidiyor oyle bir bakti ki sabrinin pasina kosmasi gerekince .. orda hemen kenara alip lisansini yirtacaksin

Abi artık yeter arındırın şu kepazelerden cimbomu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt