- 9 Ocak 2014
- 33.060
- 9.410
- 1.538
Ama amrabat bugün Yuakrıda Allah var iyi oynadı, Celtic maçındada böyle oynarsa Umudum artar. Çünkü bu takımlar zayıf takımlar değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat ederseniz Ajax '' takiminda cogu topcular 90 dogum ve uzeriydi
Şuana kadar oynadığımız 4-2-3-1ler arasındaki en iyi performansı kopenhag ve erciyes maçlarında gördük.
Bruma-Sneijder-Burak
Drogba
Şeklinde madem hep böyle olsun. Bizde birbirimizi yemeyelim.
Aslinda bu takimda ilk gönderilecek kisi Aydin,bukadar ruhsuz bir futbolcu olurmu,tabiki taraftar Sabriyi alkislar
Aslinda bu takimda ilk gönderilecek kisi Aydin,bukadar ruhsuz bir futbolcu olurmu,tabiki taraftar Sabriyi alkislar
ajax vasat bir ekip, tüm hollanda takimlari vasat aslinda
anadolu takimi gibi büyük takimlara oyuncu satma derdindeler
Ama amrabat bugün Yuakrıda Allah var iyi oynadı, Celtic maçındada böyle oynarsa Umudum artar. Çünkü bu takımlar zayıf takımlar değil.
4-2-3-1 çok daha iyi oldugumuz'a katiliyorum, fakat oynacagimiz rakip Chelsea.
Böyle oynarsak counter attackda kim durdurucak onlari Melo'dan hariç?
Ajax;i da biz yendik zaten![]()
Kusura bakmayin ama Terim bey fena kakalamis bizleri ..
la altyapida madem boyle adamlar var alsana kadroya ?
Aydinadam 1milyon Euro aliyor ..
Yıllardır diyorum abi Servet varken de Sarp varken de aynı şeyi söyledik. Ne kadar kötü olabilir? Yani bir oyuncu Dany'den ne kadar kötü olabilir, Ceyhun'dan ne adar kötü olabilir, Yiğit, Aydın gibi adamlardan ne kadar kötü olabilir. Bırakın onlar oynasın.
Top önüne düşüyor önü boş hızlanamayıacağını anlayıpp vites düşürüyor.Güzel oynasın 10m kazansın.Yetenekli topçu mu evet yetenekli ama mental,fiziki,kondisyon bitik. Anca The Walking Dead'in yeni sezonunda oynar.Tam bir ölü