Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
deger dememesek. cocugua 3.5 million euro verildi
pardon deger demissim hay elime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deger dememesek. cocugua 3.5 million euro verildi
Bu takım 3-5-2 ile 4'lü savunmaya göre daha az pozisyon veriyor, zayıflarımızı daha iyi kapatıyoruz diyorsanız futbol tartışmamızı devam ettirmeyelim, burada kalsın.
şu aydın senede 1 milyon Euro kazanıyor ya şaka gibi
Yiğit'e üzüldüm ya kötü bi durum
Arkadaşım senin hangi kanat oyuncun defansa katkı veriyor ? hiçbirisi ! olay bitti.
Yiğit'e üzüldüm ya kötü bi durum
Demek istedigim; böyle oynarsak counter-attacklara karsi daha iyi mücadele ederiz; 3 tane stoperle oynadigimiz için.
Hadi Mdem Sizin Dediğiniz Olsun. 4-2-3-1 oynayalım,yetersiz kanat oyuncularımızla.
Arkadaşım senin hangi kanat oyuncun defansa katkı veriyor ? hiçbirisi ! olay bitti. bu takım sadece 3-5-2 oynamalıdır.
4-2-3-1 için kanat oyuncun yok bruma daha ufacık çocuk,amrabat,emre,aydın ölü,e hajrovicte sadece dolandı.
4-3-1-2Oynarsan zaten delik deşik ederler.
Şu şartlarda 3-5-2 bir sol stoper transferiyle kusursuz hale gelir.
Hadi Mdem Sizin Dediğiniz Olsun. 4-2-3-1 oynayalım,yetersiz kanat oyuncularımızla.
Ben de diyorum ki denendi ve öyle olmadı. Aksine kapanacağımızı düşündüğümüz Juve maçında(bence hava şartlarının da yardımıyla) bu sistem tuttu. Gençler maçında Stanvu kontralarda aldı gitti, bugün Fisher midir nedir o adam ezdi geçti. Elazığ aheste aheste geldi kalemize.
Bir kere takım bu sistemde ne yapacağını bilemiyor. Sadece savunmacılar değil, bütün takım.
Zaten Mancini de olmayacağını gördü ve Gençler maçından sonra vazgeçti bu sistemden. Erciyes ve Trabzon maçlarında 4-2-3-1 şeklinde oynadık ve çok daha iyiydik.
Ben de diyorum ki denendi ve öyle olmadı. Aksine kapanacağımızı düşündüğümüz Juve maçında(bence hava şartlarının da yardımıyla) bu sistem tuttu. Gençler maçında Stanvu kontralarda aldı gitti, bugün Fisher midir nedir o adam ezdi geçti. Elazığ aheste aheste geldi kalemize.
Bir kere takım bu sistemde ne yapacağını bilemiyor. Sadece savunmacılar değil, bütün takım.
Zaten Mancini de olmayacağını gördü ve Gençler maçından sonra vazgeçti bu sistemden. Erciyes ve Trabzon maçlarında 4-2-3-1 şeklinde oynadık ve çok daha iyiydik.