Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in yanında Aydın bile fark yarattı zaman zaman, Hajrovic her türlü katkı sağlar

alper için bizim teklifimiz( para+yekta) yerine fbnin para + 2 çöp teklifini kabul eden eskişehirspor şimdide tarık+veysel için bizim teklifimiz yerine bjknin para+ 2çöp (serdar ve enaramo) teklifini kabul etmiş. bu eskişehirin bize olan düşmanlığından midem bulandı. sırf biz almayalım diye bjk ve fbnin çöplerini temizlemeye uğraşıyorlar. inşAllah tez zamanda küme düşerlerde kurtuluruz bu pisliklerden.

Halil Ünal serefsizi dandik Bienvenu'ye ihtiyacimiz olan bir oyuncu demisti. Adam öyle kiviriyor ki..

hayro prekazinin isi galiba,daha önce de matic i önermisti bizimkiler pek üstünde durmamıstı,bu cocugu alırız ins

Fazli Kocabas - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Ben bu Fazlı'yı ligin ilk maçında beğenmiştim.Sonradan takip eden oldu mu belki ucuza alırız.Ayrıca beğenmesem Serdar Taşçı'ya da artık sıcak bakıyorum.Sakatlıktan yeni çıkıyor o da ucuza alınabilir.Serdar Aziz'den iyidir en azından Bundesliga tecrübesi var

Fazli yaramaz bir adam, cok seyrettim onu ben.

Ömer Toprak, Serdar Tasci, Semih Kaya, Gökhan Zan mis gibi stoper rotasyonu olurdu.

Stoperin yabanci olmamasi lazim..

Matic'i 30m euroden asagi vermezler :D

Balotelli'den saçma bir haber.

Afedersin it gibi kosuyor o herif mac boyunca. Iki oyuncu yerine kosuyor vallah :D Benfica onu 25-30 dan asagi hayatta birakmaz.

simdi degil yahu 3-4 sene evvel,rijkaard döneminde önermisti yamulmuyorsam hatta baska bi oyuncu daha önermisti sonu kovicle biten,pek üzerinde durmamıslardı

Vatan'ın haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay ve Metin Albayrak, perşembe gecesi Nişantaşı'ndaki Park Şamdan'da Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Roberto Assis ile yaptıkları görüşme sonrasında Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile bir araya geldiler...

Kırmızı-siyahlı ekibinin sağ ve sol bekleri Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ın transferleri için pazarlıklaryapıldı. Tarık'a talip olan G.Saray'ı önce oyuncu ile temasa geçtiği için eleştiren ve Beşiktaşlı yöneticilere bu transferler konusunda etik davrandıkları için teşekkür eden Hoşcan, gece saat02.00'ye kadar süren toplantıda Veysel-Tarık ikilisine karşılık Michael Eneramo, Serdar Kurtuluş'u istedi.

Beşiktaş'ın bu anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi. :D

Eskişehirspor sersar kurtuluşu istemiş vay anasını bjk 1 taşta 3 kuş vuracak

Vatan'ın haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay ve Metin Albayrak, perşembe gecesi Nişantaşı'ndaki Park Şamdan'da Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Roberto Assis ile yaptıkları görüşme sonrasında Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile bir araya geldiler...

Kırmızı-siyahlı ekibinin sağ ve sol bekleri Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ın transferleri için pazarlıklaryapıldı. Tarık'a talip olan G.Saray'ı önce oyuncu ile temasa geçtiği için eleştiren ve Beşiktaşlı yöneticilere bu transferler konusunda etik davrandıkları için teşekkür eden Hoşcan, gece saat02.00'ye kadar süren toplantıda Veysel-Tarık ikilisine karşılık Michael Eneramo, Serdar Kurtuluş'u istedi.

Beşiktaş'ın bu anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi. :D

ben bu habere kesinlikle inanmıyorum yada inanmak bile istemiyorum.Eskişehir Klübü başkanı ;klübünde hiç oynamayan eneramo ve serdarı tarık ve veysele karşılık olarak istiyorsa bu işi hiç bilmiyor demektir.

Siz ertuğrul sağlam olsanız ;Eneramo ve serdarımı yoksa Engin yekta ,amrabat,riera,aydın,sabri,emre çolak,ceyhun paketinden ikisinimi isterdiniz?

Şu Tarık için kaç para istiyorlar la? Dünya'da ki örneklere bakarsak en fazla 300 bin falan etmesi gerek çünkü

Holtby yarım senelik kontratı ile 2 mio euro'ya gitti Tottenham'a Schalke'den.

Afellay yarım senelik kontratı ile 3 mio euro'ya gitti Barça'ya PSV'den (hatta ozamanlar dağıtıyordu ortalığı, bütün dünya peşindeydi).

not: yabancı sınırı olmasa 150 bin ederdi en fazla.

Bu arada İzzetin kısa videolarında resmen prekazinin sol ayağını gördüm.uzun zamandır böyle topa vuran bir oyuncumuz olmamıştı hiç.Onu izlemek bir zevk olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt