Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada İzzetin kısa videolarında resmen prekazinin sol ayağını gördüm.uzun zamandır böyle topa vuran bir oyuncumuz olmamıştı hiç.Onu izlemek bir zevk olacaktır.

evet andırıyor ama ben daha cok fenerde rapaic vardı ona benzettim,duragan bi eleman gibi ama acıyı buldu mu afetmiyor sanki

Grasshoppers teknik direktörü Michael Skibbe, "Bizim açımızdan onun ayrılışı, büyük bir kayıp olacak. Mâli bakımdan rahatlayacağız ama onun yerini doldurmak çok güç. Galatasaray, onun en büyük hayallerinden bir tanesiydi. Izet Hajrovic'in Galatasaray'da başarılı olacağına inancım tam." ifadelerini kullandı.

michael_skibbe_izet_hajrovic_grasshoppers.jpg

Fazli yaramaz bir adam, cok seyrettim onu ben.

Ömer Toprak, Serdar Tasci, Semih Kaya, Gökhan Zan mis gibi stoper rotasyonu olurdu.

Stoperin yabanci olmamasi lazim..

Yukarıdakiler Avrupa için yeterli olmasa da bizim ligin üstünde oyuncular.Taşçı sakat rahat alırız bence ucuza da olur.Semih,Zan,Taşçı lig için olur.Kontenjan açısından da elimiz rahatlar.Rhodolfo'dan daha mantıklı olur.Tabii ben Ömer Toprak'ı isterim o da zor.

evet andırıyor ama ben daha cok fenerde rapaic vardı ona benzettim,duragan bi eleman gibi ama acıyı buldu mu afetmiyor sanki

Tabiiki 90 dak.izleyemediğimiz için full yorum yapmak yanlış olur ama asla senin gibi durağan bir topçu olabileceğini düşünmüyorum.Henüz 22 yaşında.Dikkatini çekerim.

Tabiiki 90 dak.izleyemediğimiz için full yorum yapmak yanlış olur ama asla senin gibi durağan bir topçu olabileceğini düşünmüyorum.Henüz 22 yaşında.Dikkatini çekerim.

yasla alakası oldugunu sanmıyorum,bazı topcuların karakteri böyledir,genc olsa da cok kosmaz ama dogru yerde dogru zamanda olur isi bitirir,ama tabi 90 dk izlemeden yorum yapıyoruz su anda,belki de degildir genelde izleyenler bunu diyor

Bi Kewell havası yok değil

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25-26 Şubat Chelsea ile ilk maçımız var

İzzet ile Alex'in bir an önce gelip adapte olması gerek takıma..

Hakan çAlhanoğlunun transfermarkt ta değeri 4 milyon euro olarak gözüküyor.Klüp ne kadar daha fazlasını isteyebilirki?bence kesinlikle resmi teklifle gitmeliyiz.Hakan bizim takıma çok ayrı bir renk katacaktır.Birde inanılmaz GSli olduğunu gösterdi .Daha ne duruyoruz anlam veremiyorum.Ve hamburg menejerinin satmayacağız lafına inanmıyorum vede 6 E ye kapatabileceğimizi düşünüyorum.

Hakan çAlhanoğlunun transfermarkt ta değeri 4 milyon euro olarak gözüküyor.Klüp ne kadar daha fazlasını isteyebilirki?bence kesinlikle resmi teklifle gitmeliyiz.Hakan bizim takıma çok ayrı bir renk katacaktır.Birde inanılmaz GSli olduğunu gösterdi .Daha ne duruyoruz anlam veremiyorum.Ve hamburg menejerinin satmayacağız lafına inanmıyorum vede 6 E ye kapatabileceğimizi düşünüyorum.

onu da alıcaz büyük ihtimal;)

Yukarıdakiler Avrupa için yeterli olmasa da bizim ligin üstünde oyuncular.Taşçı sakat rahat alırız bence ucuza da olur.Semih,Zan,Taşçı lig için olur.Kontenjan açısından da elimiz rahatlar.Rhodolfo'dan daha mantıklı olur.Tabii ben Ömer Toprak'ı isterim o da zor.

Böyle vasat üstü yabancilar yerine ligin üzerinde yerli stoperler almak daha mantikli bence de. Türk oyuncular altin degerinde ve bizim mecburluktan oynattigimiz cok yerli var kadroda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt