Kaan Turan
Kırmızı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 1.705
- 0
- 1.306
Stoch'un sol ayaklısı mı ?
Biraz daha fiziklisi ve savunmaya yardım edeni diyebiliriz.. Ama genel olarak çok benziyor haklısınız
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoch'un sol ayaklısı mı ?
Tufan sanirsam kus.
Ceza alanı içinde bitiriciliği nasıl sence??
Sneijder'in asist sayısını arttırır mı?
Ceza alanı içinde bitiriciliği nasıl sence??
Sneijder'in asist sayısını arttırır mı?
Telles ve Hajrovic inşallah iyi çıkarlar. Uyum sorunu yaşamazlar ve kısa sürede uyum sağlarlar umarım.
İnşallah,yalnız biz genelde bu tip kapalı kutu oyuncu alıp tutturamadık pek,bu sefer iyi çıkarlar umarım fiyatlarıda az değil çünkü.
Alakasi soyle...
Benim mesajimda ne yaziyordu? Boyle biseyden haberi varmi birisinin diye sormustum demi? Eger fotografi olsaydi o fotografi paylasir ve derdimki boyle boyle bugun italyaya gidiyormus felan filan demi? Sadece o seyi kopyalayip yapistirdigima gore, linkini de verdim hatta... Ve boyle birsey varmi diye sorduguma gore, oyle birsey yok... Birincisi bu, artistlige gerek yok...
Ikinciside ben onu kopyaladim ve kaynagi ile burada paylastim/sordum/dogrulatmaya calistim... Senin kucumser tavrin... Birak bunlari gibi alayci bi tavirla verdigin cevap... Yakistimi yani? Herkesin ortak noktasi Galatasaray burada, birini kucuk dusurerek veya alay ederek eline ne geciyor veya gececek?
Ribery'i tuturduk aslında![]()
Telles 5 ocak da gelecek diyorlardi. Noldu o is? Geliyor mu bugün?
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Valla adam gibi orta acip, Drogba gibi bir canavarin gollerini artirsinda, geri kalani cilegin pastasi olur artik.
Ben içerde oynadıkları Lyon maçını izleyim dedim . 13. dk'da sarı gördü doymadı 25. dk'da atılması gerekiyordu hakem atamadı ben maçı kapattım. İzlediğim yere kadar kaleden çok uzaktaydı , ne bir şut çekebildi ne orta ,ne de çalım .Oyunda var mıydı yok muydu belli değil. Hızlı oynama hevesi yüzünden kaç topu rakibe attı sayamadım . Belki sadece bu maçta böyledir diye düşünsem de beklentim epey düştü . Videolar iyi hazırlanmış olabilir ama oleey be işte bu denecek bir transfer değil gibi . Çoğunluğun dediği gibi rotasyon oyuncusu olur sanki.