Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza alanı içinde bitiriciliği nasıl sence??

Sneijder'in asist sayısını arttırır mı?

Fena değil hocam.. Grasshopper'da koşu yoluna pas atabilecek kalibrede oyuncu olmadığı için koşuların çoğu boşa gitmiş ama selçuk ve sneijderin takımında böyle bir sorun olacağını sanmıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yav he kuşum ben antu dan selam getirdim sizlere :troll:şu gelen gidene kuş musun deme hastalığından vazgeçin artık

Telles 5 ocak da gelecek diyorlardi. Noldu o is? Geliyor mu bugün?

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Ben içerde oynadıkları Lyon maçını izleyim dedim . 13. dk'da sarı gördü doymadı 25. dk'da atılması gerekiyordu hakem atamadı ben maçı kapattım. İzlediğim yere kadar kaleden çok uzaktaydı , ne bir şut çekebildi ne orta ,ne de çalım .Oyunda var mıydı yok muydu belli değil. Hızlı oynama hevesi yüzünden kaç topu rakibe attı sayamadım . Belki sadece bu maçta böyledir diye düşünsem de beklentim epey düştü . Videolar iyi hazırlanmış olabilir ama oleey be işte bu denecek bir transfer değil gibi . Çoğunluğun dediği gibi rotasyon oyuncusu olur sanki.

Alakasi soyle...

Benim mesajimda ne yaziyordu? Boyle biseyden haberi varmi birisinin diye sormustum demi? Eger fotografi olsaydi o fotografi paylasir ve derdimki boyle boyle bugun italyaya gidiyormus felan filan demi? Sadece o seyi kopyalayip yapistirdigima gore, linkini de verdim hatta... Ve boyle birsey varmi diye sorduguma gore, oyle birsey yok... Birincisi bu, artistlige gerek yok...

Ikinciside ben onu kopyaladim ve kaynagi ile burada paylastim/sordum/dogrulatmaya calistim... Senin kucumser tavrin... Birak bunlari gibi alayci bi tavirla verdigin cevap... Yakistimi yani? Herkesin ortak noktasi Galatasaray burada, birini kucuk dusurerek veya alay ederek eline ne geciyor veya gececek?

tamam ozur dilerim seni kucuk dusurmek umrumda bile degildi. bunlari birak dedigimde ''hayir dogru degil'' demek istedim.

cok alingansin birader.

unutmamak gerekki lyon grasshopersin cok üstünde olan bir takim. biz reale karsi oynuyoruz gibi bir macti. bizde ezildik

Izzet'i fena şekilde Lampard'a benzetiyorum

Umarım topçuluğu da ona benzer

Yani fazla konusmaya gerek yok aslinda Hajrovic konusunda. Yerli sayilip sayilmayacagi önemli.

Yabanci olarak oynatacaksak cok daha iyi transferler yapilabilirdi. Yerli sayilacaksa müthis ötesi transfer olur.

Hersey buna bagli kesinlikle. Umarim isimizi saglama almisizdir.

Gerci annesi ve babasi 1970 ve 1980´li yillarda Türkiye´de yasamis.

Ben içerde oynadıkları Lyon maçını izleyim dedim . 13. dk'da sarı gördü doymadı 25. dk'da atılması gerekiyordu hakem atamadı ben maçı kapattım. İzlediğim yere kadar kaleden çok uzaktaydı , ne bir şut çekebildi ne orta ,ne de çalım .Oyunda var mıydı yok muydu belli değil. Hızlı oynama hevesi yüzünden kaç topu rakibe attı sayamadım . Belki sadece bu maçta böyledir diye düşünsem de beklentim epey düştü . Videolar iyi hazırlanmış olabilir ama oleey be işte bu denecek bir transfer değil gibi . Çoğunluğun dediği gibi rotasyon oyuncusu olur sanki.

Lyon gibi bir takım var karşısında sonuçta kendi takımının çapı belli arkadaşlarının seviyesi belli.

Bizde Bruma-Sneijder-Drogba-Melo-Selçuk gibi oyuncularla oynayacak yeteneklerini çok daha fazla gösterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt