Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep - Eskişehir. Süleyman hurma yüzünden kayseri. Azize - volkan - emre yüzünden F5. Fiko Normancı yüzünden 8jk. nefret ediyorum bunlardan. Listeyi çoğaltabiliriz. bunlarsız lig daha güzel olurdu :D

Fb'den oldu olası nefret ederiz zaten de Azize - Volkan - Emre nefretin katlanma sebepleri. Ben bjk'den de özellikle son 5-6 sene de en az fener kadar nefret ettim. Diğerleri dediğin gibi zaten :) Gençlerbirliği'ni de normalde severdim ama Cavcav yüzünden sempatim iyice azaldı onlara. O da Eskişehir gibi tüm amacı fenere oyuncularını peşkeş çekmek.

Yeni Sercan-Yiğit olmaya en yakın aday Serdar Aziz gibi görünüyor...Bursa nın şu kadrosunda bile banko olamamış adamın adı dahi geçmemeliydi...Maliyet/Performans oranı itibariyle Giray bile bundan daha iyi bir tercih olur gibime geliyor...Sene sonu Ömer hamlesi en doğrusu olacak diye düşünüyorum, yerli oyuncu havuzunda daha iyi bir stoper yok ne yazık ki...

Fb'den oldu olası nefret ederiz zaten de Azize - Volkan - Emre nefretin katlanma sebepleri. Ben bjk'den de özellikle son 5-6 sene de en az fener kadar nefret ettim. Diğerleri dediğin gibi zaten :) Gençlerbirliği'ni de normalde severdim ama Cavcav yüzünden sempatim iyice azaldı onlara. O da Eskişehir gibi tüm amacı fenere oyuncularını peşkeş çekmek.

Geçenlerde Cavcav Azize ile ilgili şık bir çıkış yapmıştı. artı puan verdim o açıklamadan sonra kendisine :D :D

Mancini Lescott'ı istiyormuş.

After having trained him at Manchester City, Galatasaray manager Roberto Mancini, according to latest rumours, is willing to sign English international centre-back Joleon Lescott (31) in January. The player is also tracked by Everton, West Ham, Tottenham, Newcastle, AS Monaco and Besiktas

eeee bumu yani hayri ve tellesden başka gelecek olan yokmu ? la bi stoper alın stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt