- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Bence olur aksine telles ve izet transferlerinin bu kadar erken bitirilmesi şaşırtıcı son güne kadar herşey olabilir
Bence Mario balotellinin gelme ihtimali hakanın gelme ihtimalinden daha yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence olur aksine telles ve izet transferlerinin bu kadar erken bitirilmesi şaşırtıcı son güne kadar herşey olabilir
o olmaz artık renktaş. boşuna beklentiye girme
Bence Mario balotellinin gelme ihtimali hakanın gelme ihtimalinden daha yüksek![]()
Neden olmasın Hakan Ç.?
Balotelli diyenler sampiyonlar ligini dusunmeyenler galiba
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Antep - Eskişehir. Süleyman hurma yüzünden kayseri. Azize - volkan - emre yüzünden F5. Fiko Normancı yüzünden 8jk. nefret ediyorum bunlardan. Listeyi çoğaltabiliriz. bunlarsız lig daha güzel olurdu![]()
Turkish giants Galatasaray are close to signing Ghana defender Jerry Akaminko on a £14 million deal from Eskisehirspor,
ahaha bunlar ne içmiş
Fb'den oldu olası nefret ederiz zaten de Azize - Volkan - Emre nefretin katlanma sebepleri. Ben bjk'den de özellikle son 5-6 sene de en az fener kadar nefret ettim. Diğerleri dediğin gibi zatenGençlerbirliği'ni de normalde severdim ama Cavcav yüzünden sempatim iyice azaldı onlara. O da Eskişehir gibi tüm amacı fenere oyuncularını peşkeş çekmek.
After having trained him at Manchester City, Galatasaray manager Roberto Mancini, according to latest rumours, is willing to sign English international centre-back Joleon Lescott (31) in January. The player is also tracked by Everton, West Ham, Tottenham, Newcastle, AS Monaco and Besiktas
Mancini Lescott'ı istiyormuş.
Turkish giants Galatasaray are close to signing Ghana defender Jerry Akaminko on a £14 million deal from Eskisehirspor,
ahaha bunlar ne içmiş