Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dzekoyu alıp yerli statüsünde oynatmak

ne güzel hayal

Çeptalk

Caneri isteyenler yüzünden ban yiycem. Böyle aşşğılık bir adamın bizim takımla bi daha işi olmaz, olamaz ! Eboue bile kabak tadı verdi artık ota boka yatmasından. Caner dünyanın en iyisi olsa da eksik olsun sol bekte hakan baltaya razıyım.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Aynı fikirdeyim...Zaten böyle bir transfer kesinlikle olmaz, olmayacak! %1 ihtimali bile yok.

'Nolacak ya adamın karakterini boşverin oynadığı futbol önemli' diyenler iki gün sonra 'Aziz Yıldırım GS başkanı olsun' da der.

La Caner denen adam Galatasaray'da oynarken bile Fener maçlarını takip ediyordum kalbim onlarlaydı diye röportaj veren adam

Aynı fikirdeyim...Zaten böyle bir transfer kesinlikle olmaz, olmayacak! %1 ihtimali bile yok.

'Nolacak ya adamın karakterini boşverin oynadığı futbol önemli' diyenler iki gün sonra 'Aziz Yıldırım GS başkanı olsun' da der.

Önemli olan Galatasaray başarısı diyip karaktersiz topçuyu sineye çeken gitsin barcelonayı tutsun.

Amerikanin yerlilerinden topluyoruz futbolculari millet hepsi yerli olacak

Man of Simple Pleasures

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4S2oQ1-TNwg[/media]

ve biz o sene Kadıköy'de UEFA finali oynayacaktık, sırf bu vatan haini yüzünden elendik.

Video'da ikinci sarı kartı gördüğü yer, bizim kalenin önü falan da değil, karşı kalenin orası.

Yani adam Caner'i geçse bile bizim kaleye varmak için 100 metre var...

Bu vatan hainliğidir, bilinçli yapılmış bir harekettir.

AMK gazetesi yarin yazar. Caner GSnin radarina girdi.. fakat internet forumlarinda forum 2ye bolundu diye :D

o 2 ye bolen kiside ben oluyorum :smiley_simmons:

ben sahsen hangi takimli olduguna bakmam Canerin. eger formanin hakkini adam gibi verecekse olar.

AMK gazetesi yarin yazar. Caner GSnin radarina girdi.. fakat internet forumlarinda forum 2ye bolundu diye :D

o 2 ye bolen kiside ben oluyorum :smiley_simmons:

ben sahsen hangi takimli olduguna bakmam Canerin. eger formanin hakkini adam gibi verecekse olar.

Bak kardeşim daha yaşın küçük. Git başka yerde oyna.

Caner'i isteyenler kaleye de volkan'ı alak mı ? Hem de Türk. Kontenjanı rahatlatır.

Caner'i isteyenler kaleye de volkan'ı alak mı ? Hem de Türk. Kontenjanı rahatlatır.

Volkanin taaaaa.

volkanla caneri bir tutmayin ya.

caner tamam cirkef vs vsde adam sonucta gs formasi giymis biri. Volkan ayisiyla ne alakasi var

Mehmet topalin fener formasi giymesi ne ise canerin bize gelmeside o olur. tek farki Caner cirkef.

bu takima 3 harfli skandali yasiyan kazim kazimda geldi beyler abartmayin bukadar.

Volkanin taaaaa.

volkanla caneri bir tutmayin ya.

caner tamam cirkef vs vsde adam sonucta gs formasi giymis biri. Volkan ayisiyla ne alakasi var

Mehmet topalin fener formasi giymesi ne ise canerin bize gelmeside o olur. tek farki Caner cirkef.

Mehmet topal adamdir, Caner'de adamligin 1 grami yok Demirhan yapma gozunu seveyim.

Bak topal hala Fenerde ama ben nefret etmiyorum suanda, karakter meselesi.

Caner ise bi kasik su'da bogasim geliyor her gordugumde.

Mehmet Topal la da caner arasında fark var kardeşim. Caner in var ya 25 milyon cimbomlu ta...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4S2oQ1-TNwg[/media]

bunun yüzünden gitmişti tur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt