Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.990
- 10.809
- 2.838
dzekoyu alıp yerli statüsünde oynatmak
ne güzel hayal
Çeptalk
ne güzel hayal
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caneri isteyenler yüzünden ban yiycem. Böyle aşşğılık bir adamın bizim takımla bi daha işi olmaz, olamaz ! Eboue bile kabak tadı verdi artık ota boka yatmasından. Caner dünyanın en iyisi olsa da eksik olsun sol bekte hakan baltaya razıyım.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Aynı fikirdeyim...Zaten böyle bir transfer kesinlikle olmaz, olmayacak! %1 ihtimali bile yok.
'Nolacak ya adamın karakterini boşverin oynadığı futbol önemli' diyenler iki gün sonra 'Aziz Yıldırım GS başkanı olsun' da der.
dzekoyu alıp yerli statüsünde oynatmak
ne güzel hayal
Çeptalk
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4S2oQ1-TNwg[/media]
baskan cilek i göreceksiniz demis,auvvv
AMK gazetesi yarin yazar. Caner GSnin radarina girdi.. fakat internet forumlarinda forum 2ye bolundu diye
o 2 ye bolen kiside ben oluyorum :smiley_simmons:
ben sahsen hangi takimli olduguna bakmam Canerin. eger formanin hakkini adam gibi verecekse olar.
Aynı fikirdeyim...Zaten böyle bir transfer kesinlikle olmaz, olmayacak! %1 ihtimali bile yok.
'Nolacak ya adamın karakterini boşverin oynadığı futbol önemli' diyenler iki gün sonra 'Aziz Yıldırım GS başkanı olsun' da der.
Bak kardeşim daha yaşın küçük. Git başka yerde oyna.
Caner'i isteyenler kaleye de volkan'ı alak mı ? Hem de Türk. Kontenjanı rahatlatır.
Caner'i isteyenler kaleye de volkan'ı alak mı ? Hem de Türk. Kontenjanı rahatlatır.
Volkanin taaaaa.
volkanla caneri bir tutmayin ya.
caner tamam cirkef vs vsde adam sonucta gs formasi giymis biri. Volkan ayisiyla ne alakasi var
Mehmet topalin fener formasi giymesi ne ise canerin bize gelmeside o olur. tek farki Caner cirkef.