Fatih Çimen
Parçalı Üye
- 5 Haziran 2009
- 2.250
- 0
- 1.306
Hajrovic çok iyi oldu .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue´ye zaten lig icin gecmis olsun. Oynamasi mümkün degil. CL icin cok lazim, cünkü Salih´e filan güvenemem ben.
Yine karisik bir durum olacak ya. Mac eksikligi falan filan. Alex Telles bile herzaman 11 oynayamaz bana göre.
Chedjou´yu kesmek icin iyi bir Türk stoper transferine ihtiyac var.
Herseyi gectim, umarim transfer ettiklerimiz beklentileri karsilar. Bide öyle bir durum var
azından baldamlıyo balinşşşşşşşş....
Alex Telles bile herzaman 11 oynayamaz bana göre.
ondan haberim yoktu eger dediğin gibiyse olucak gibi![]()
serdar aziz ne ya boşta giray var
Ligtv sitesinde roportaj videosu var bakabilirsin
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hakan çalganoglu sözlesme uzatıyormus fatih demireli söyledi buda karaktersizmis
Tarık meselesinde ligimizde 14 maç oynamış bir oyuncuya serdar dursundan çok güveniyoruz ilginç
Evren Göz @evrengoz1 dk
Galatasaray yonetimi Hajrovic'in Turk statusunde oynamasi icin herhangi bir girisimde bulunmayacak. Yabanci kontenjaninda yer acilacak.
Biz Bruma'ya yer bulamıyoruz gidiyorlar yabancı alıyorlar.Bari kaliteli bir kanat alsaydık.
Salih Dursun gibi 3. sinif topculari önerip durmayin.
Gesendet von meinem Xperia Z1
sakat veya cezalı olmadığı sürece bana banko ilk 11 başlayacak gibi geliyor Alexis...
hakan çalganoglu sözlesme uzatıyormus fatih demireli söyledi buda karaktersizliğiyle bi ilgisi yok bence