Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue´ye zaten lig icin gecmis olsun. Oynamasi mümkün degil. CL icin cok lazim, cünkü Salih´e filan güvenemem ben.

Yine karisik bir durum olacak ya. Mac eksikligi falan filan. Alex Telles bile herzaman 11 oynayamaz bana göre.

Chedjou´yu kesmek icin iyi bir Türk stoper transferine ihtiyac var.

Herseyi gectim, umarim transfer ettiklerimiz beklentileri karsilar. Bide öyle bir durum var

dediklerinde çok haklısın yanlız ben bişey bılıyorum brezilya ligi yeni bitti diye biliyorum telles hazır benım bıldıgım kadaryla yanlıs biliyorsam affedin

hakan çalganoglu sözlesme uzatıyormus fatih demireli söyledi buda karaktersizmis

Bence yabanci oyuncu kiralasaydik'da sezon sonu böyle transferler yapsaydik daha iyi olmazmiydi?

Young, Nani ve Valencia gibiler mesela bize sezon sonuna kadar iyi katki saglayabilirlerdi - ve Unitedi izleyenler anlar Nani'yi kiralamak o kadar zor olmadigini.

Casemiro ve Menez gibilerde kiralamak zor olacagini inanmiyorum. Ve bu oyuncularin hepsi Hajro'dan daha iyi gözüküyor, ayni mevkide oynamazsa bile.

Bu Hajrovic´i biraz Balic´e, biraz Stoch´a benzettim acikcasi. Türkiye´de is yapabilir.

Türkiye´de hizli ve güclü olacaksin, sutlarin da iyi oldu mu tamamdir. Hajrovic de öyle.

Katki saglar diye düsünüyorum. Saglamasina saglar da, daha iyisini de alabilirdik biz bence.

Bari Mancini " Ben israrla istedim" desin de, biraz rahatlayayim.

Evren Göz ‏@evrengoz1 dk

Galatasaray yonetimi Hajrovic'in Turk statusunde oynamasi icin herhangi bir girisimde bulunmayacak. Yabanci kontenjaninda yer acilacak.

Biz Bruma'ya yer bulamıyoruz gidiyorlar yabancı alıyorlar.Bari kaliteli bir kanat alsaydık.

Salih Dursun gibi 3. sinif topculari önerip durmayin.

Gesendet von meinem Xperia Z1

yabancı olacaksa hajrovic tarihimizin en saçma ve gereksiz transferleri arasında yerini aldı.

Herkes fútbol profesörü burda.... Madem öyle gidin takım yönetin de boyunuzun ölçüsünü görelim :)

sakat veya cezalı olmadığı sürece bana banko ilk 11 başlayacak gibi geliyor Alexis...

Kontenjan sorunu olmasa bana göre de banko oynar da, lig icin sikintili bence.

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba banko zaten. Kesilmeleri mümkün degil, akil kari da degil.

2 oyuncuyu da ekle artik. Chedjou mu, Telles mi, Bruma mi, Hajrovic mi?

Henüz stoper transferi yapmadik, Semih Zan ikilisi herzaman sikinti. Gerci ligde idare eder de, bilemicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt