Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmak sanki kolay iş lakin bizimkilerin var bir bildiği ayrıca neden Hayrovic e bu kadar takıldı anlamadim, adam izlenmeden asildi...

Artık bizim de mütüş sol ayağıylan yabıştıran bir futbolcumuz olacak.

Herkes fútbol profesörü burda.... Madem öyle gidin takım yönetin de boyunuzun ölçüsünü görelim :)

Avrupa'nin en iyi kulüplerin bazi oyunculari en azindan kiralamak için çaba verirdik.

Ancak Hajrovic gibilerle ne isimiz var? Madem Türk statüs oynayamazsa.

Moyes Nani'ye dogru dürüst sans vermiyor, bence onu kiralamak o kadar zor degil. Menezde ayni hikaye.

İsim olacak bizim taraftara.Başkası kesmiyor.35 yaşında olsun isim olsun

Cildirma noktasina geldim.

Hajrovic nasil yabanci olarak kabul edilir yönetim tarafindan?

Yerli transferinde Yigit Gökoglan neyse, Hajrovic yabanci transferinde odur.

Skandal, moral cöktü.

Gesendet von meinem Xperia Z1

arkadaş şu takıma adam gibi hem süpürücü hem sert bir defans stoper alsınlarda kimi alıyorlarsa alsınlar takımda 3 stoper toplasan 1.5 stoper yapar

Avrupa'nin en iyi kulüplerin bazi oyunculari en azindan kiralamak için çaba verirdik.

Moyes Nani'ye dogru dürüst sans vermiyor, bence onu kiralamak o kadar zor degil. Menezde ayni hikaye.

Onları da süper ligte kesmek zorunda kalacaktık.Almanın bir anlamı olmaz yani.Ama Hayro Türk statüsüne geçecek bence.

ya şu kulüplerin başına adam akıllı bir spor yöneticisi ne zaman gelecek hajrovic'i yabancı olarak transfer etmek tam aptallık.

mancini mücadele edecek adamları alıyor bence Kora kor kafaya tekme uzatan kondisyonu yüksek oyuncuları alıyor

evren gözde iyi uydurucu çıktı.hajrovicin TÜRK akrabaları varmış burda..kendi de dedi başvuru yaparım diye..herhalde bi zahmet uğraşır yönetim yerli olması için.

Genc oyuncular iyi hoşta seneye yabancı sınırının 5 e de düşeceği düşünüldüğünde hala yabancı transferi yapmak çok mantıklı degil bnce. 5 hayrovic 7 de telles 12 eder. Bu yabancı sınırı oldugu surece telles hayrovic falan kadroya giremez.Bence 12 ye Ömer toprak alınabilirdi. Sonumuz hayırlı olsun .

Hayrovicin Türk statüsünde oynayacagina inanmıyorum riera veya amrabattan biri sutlanir

Discovery cihazımdan gönderildi

arkadaş şu takıma adam gibi hem süpürücü hem sert bir defans stoper alsınlarda kimi alıyorlarsa alsınlar takımda 3 stoper toplasan 1.5 stoper yapar

çok haklısın ama stoper bu senede yaş bence yabancı stoper almak lükse kaçar bu transferlerden ve bu satüden sonra(6+0)

Cildirma noktasina geldim.

Hajrovic nasil yabanci olarak kabul edilir yönetim tarafindan?

Yerli transferinde Yigit Gökoglan neyse, Hajrovic yabanci transferinde odur.

Skandal, moral cöktü.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Hakan ne diyon? Aysal kontratı resmileşince Türk statüsü için başvuracağız dedi ya. Kontrat yapmadan mı başvuralım?

adamın burda Türk akrabaları var ama biz keyfimize yabancı oynatıcaz onu ha..buna inananlara gülüyorum şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt