Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Transfer yapmak sanki kolay iş lakin bizimkilerin var bir bildiği ayrıca neden Hayrovic e bu kadar takıldı anlamadim, adam izlenmeden asildi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakat veya cezalı olmadığı sürece bana banko ilk 11 başlayacak gibi geliyor Alexis...
Herkes fútbol profesörü burda.... Madem öyle gidin takım yönetin de boyunuzun ölçüsünü görelim![]()
Bence menajeri bunun safligini kullandi.
Avrupa'nin en iyi kulüplerin bazi oyunculari en azindan kiralamak için çaba verirdik.
Ancak Hajrovic gibilerle ne isimiz var? Madem Türk statüs oynayamazsa.
Moyes Nani'ye dogru dürüst sans vermiyor, bence onu kiralamak o kadar zor degil. Menezde ayni hikaye.
Avrupa'nin en iyi kulüplerin bazi oyunculari en azindan kiralamak için çaba verirdik.
Ancak Hajrovic gibilerle ne isimiz var? Madem Türk statüs oynayamazsa.
Moyes Nani'ye dogru dürüst sans vermiyor, bence onu kiralamak o kadar zor degil. Menezde ayni hikaye.
arkadaş şu takıma adam gibi hem süpürücü hem sert bir defans stoper alsınlarda kimi alıyorlarsa alsınlar takımda 3 stoper toplasan 1.5 stoper yapar
Cildirma noktasina geldim.
Hajrovic nasil yabanci olarak kabul edilir yönetim tarafindan?
Yerli transferinde Yigit Gökoglan neyse, Hajrovic yabanci transferinde odur.
Skandal, moral cöktü.
Gesendet von meinem Xperia Z1
Hakan ne diyon? Aysal kontratı resmileşince Türk statüsü için başvuracağız dedi ya. Kontrat yapmadan mı başvuralım?
bence benzetmen bile yanlıs kardeş
Hakan ne diyon? Aysal kontratı resmileşince Türk statüsü için başvuracağız dedi ya. Kontrat yapmadan mı başvuralım?